![]() |
|
| |||
| |||
| שלום שוב אני צריך לבוא עם רשימה שלי החלק האחרון של המשחק שלי חבל. plz התגובה עליה, ואז כל שינוי advis וכו ', שים לב כי התקציב שלי מקסימום 600 £ ואני מודע כי הכונן הקשיח שלי isn't נכלל ברשימה כמו allready אני חייב 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| העדפה אישית שלי היא להיות ה-DVD כונני IDE - זה משחרר את ערוצי SATA להוספת כוננים קשיחים, ואת אומרת שאני יכול לקבל הרבה יותר אמור כוננים אופטיים אני רוצה.
אז עד כמה את הולכת מקרה, הייתי מאוד להמליץ על אחד thermaltake. The airflow בהם הוא פשוט מדהים, הרבה בתוך החדר, לנקות פאנל בצד מאוד קל לעבוד איתו. יש לי את זה http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp ו ממליץ זה כל יום בשבוע. יש לי את שלי מ Novatech. במיוחד, כפי מסתכל כי אחד, יש את זה רק מעריץ אחד בצד ואני לא יכול לראות קבולת מעריץ. מוניטור לא פנטסטי. יש לי יחס ניגודיות 2000:1 ו 2ms תגובה הדולר ויש לי את שלי בכל מחיר דומה - למרות שלי הוא רק 19 ". GFX גם כי יש כרטיס DVI פלטי, הייתי מאוד ממליץ לעקוב אחר מקבל עם DVI קלט (כמו האם שלי) אחרת לא תוכל לראות את היתרונות האמיתיים של כרטיס כזה טוב. רק שלי 2p. המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל rarther טוב, אבל יש שיפורים זה יכול להתבצע, בהתאם לשימוש. האם אתה מתכנן overclock זה מכונה? אם אתה תצטרך CPU אוהד טוב יותר, ואולי אף טוב יותר עם מקרה airflow, זה לא נראה כמו אחד, כי היא מאוד טובה בזה הגיון. אם אתה לא overclocking אם כי, אני חושב אלה צריך להיות בסדר.
אני חולק על DVD, SATA הוא הכי טוב, זה הרבה יותר קל להשתמש ועוד גדול למדי, ורוב motherboards יש atleast 4 יציאות SATA עליהם, אז אלא אם כן אתה מבצע ממנו שרת, או שרוצים RAID של משוגעים מספר כוננים ביחד , זה בסדר. אתה רק יכול להיות מקסימום של 2 כוננים על IDE חדש יותר motherboards ביותר. בקרה, הוא בסדר, אבל כמו tomthedrummer אמר לי שזה יהיה טוב יותר כדי להשיג אחד עם DVI קלט. ואם יש אחד דומה עם מחיר טוב יותר זמן תגובה או ניגודיות יחס, בשביל זה יש אחד, אבל לא תוכל להבחין בהבדל בין הרבה 5ms ו 2ms התגובה. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| אני מניח שאנחנו פשוט יהיה חייב להסכים לא להסכים לגבי SATA LOL. אישית, אני רוצה שיהיה עליך כוננים אופטיים (רק 1 אם כי בשלב זה) ואם הלכתי SATA רק הייתי יכול להיות שיהיה 2 כוננים קשיחים, בעוד אני מתכוון יש אפשרות 3. שוב זה תלוי כמה יש SATA על לוח האם, למשל, אם יש רק 2 אז לקבל IDE אופטי, אלא אם יש לומר 6 זה לא משנה. SATA נראה יותר גדול למדי למרות שכן הכבלים אינם flipping מסיבי! |
|
| |||
| |||
| הו, גם אם אין לך הרבה יציאות SATA, אז כן, זה כנראה הכי טוב ללכת IDE, אך רוב motherboards לבוא עם atleast 4 יציאות SATA (atleast אלו ראיתי כי הם לא בונה על השלמת התקציב) |
|
| |||
| |||
| תודה, חבר 'ה. כן, אני רוצה את SATA כי יותר גדול למדי ו-IM לא טרח לגבי לאבד את יציאת SATA כפי שאני תקבלו terabyte כונן אם אני צריך יותר שטח אחסון ו-IM לא טרח לגבי RAID או כל דבר. אני אהיה overclocking שלי CPU 4ghz עד אז אני מניח שאני צריך מקרר טוב יותר, ראיתי את duorb וזה נראה די טוב אבל מסיבי, מישהו יכול לתת לי כמה הצעות plz. לגבי המקרה חשבתי כי הצד 250mm fan יתן allot של airfolw allong עם כל אוהדים אחרים, אבל אם מישהו לא יכול גם לבצע הצעה עבור חלופה אבל לשמור ming IM כי לא הולכים לשלם 100 £ עבור מקרה. סוף סוף אני באמת אכפת dont לגבי האיכות של לפקח על כל עוד זה עובד כמו IM הולך לקבל 24 "בכל מקרה מאוחר יותר. |
|
| |||
| |||
| גם עבור מקרר, מקרר טוב הוא Noctua NH-U12P זה לא את הזול ביותר של coolers, אבל על ביקורות אני חייב לראות את זה טוב יותר מאשר מבצע Tuniq Tower והיא מאוד שקטה. לגבי המקרה, משהו כמו ANTEC 300 טוב זול מקרה, airflow טוב, אבל עדיין זולה יחסית. כמובן שאתה יכול ללכת לאתרים אחרים עבור המוצרים, אך לא הייתי בטוח באיזה אתר אתה במקור מ speced אז אני לא יכול להביא קישורים משם. |
|
| |||
| |||
| אני עדיין אומר להביא את המקרה Thermaltake שלך! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake של יותר אך יקר |
|
| |||
| |||
| הם כל כך יותר יקר אבל שווה את זה! במיוחד היא שאתה הולך להיות ענק דבק coolers למערכת הם גם טובים יותר airflow, אבק מסנן על פתח מעריץ, נחמד ברור בצד ולהסתכל סקסי מדי. אתה יכול גם לנעול את הקדמי לעצור אנשים שאתה לא רוצה להיכנס למערכת מקבל |