![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, vėl aš atėjau su mano baigiamoji dalis sąrašą mano žaidimų platformą. PLZ pastabas dėl jo ir advis pasikeitimus ir tt, atkreipkite dėmesį, kad mano max biudžetas yra £ 600 ir aš esu įsitikinęs, kad mano kietasis diskas forget įtrauktas į sąrašą kaip aš biuletenio Have 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano asmeninis pirmenybė turėtų IDE DVD diskai - tai atlaisvina SATA kanalų pridėti kietieji diskai, tai galiu daug daugiau optiniai įrenginiai turėtų noriu.
Kiek atveju eina, aš labai rekomenduoju Thermaltake vieną. Jose oras tiesiog nuostabus, daug erdvės viduje, aiškiai skydelio pusėje ir labai lengva dirbti. Aš tai vieną http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp ir rekomenduoja jį bet kurią savaitės dieną. I got mine nuo Novatech. Ypač, kaip ieško, kad vienas, jis turi tik vieną ventiliatorių ant kelio ir aš nematau įsiurbimo ventiliatoriaus. Monitorius yra ne fantastinis. Turiu 2000:1 kontrastas ir 2ms reakcija norma ir gavau mano bent panašią kainą - nors mano tik 19 ". Be to, kaip GFX kortelė DVI išėjimai, aš labai rekomenduoju gauti monitorius su DVI jungtis (pavyzdžiui, mano vertė) kitaip jūs negalėsite matyti realios naudos iš tokių gerų kortelė. Tiesiog mano 2p. Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi rarther geras, bet yra ir patobulinimų, kad būtų galima padaryti, priklausomai nuo naudojimo. Ar planuojate overclock ši mašina? Jei esate, jums reikia geresnio procesoriaus ventiliatorius, ir galbūt geresnių oro srauto atveju, neatrodo, kaip kad vienas labai geras ta prasme. Jei nesate įsijungimas nors, manau, tas turėtų būti bauda.
Aš nesutinku apie DVD diskai SATA yra geriausias, tai daug lengviau naudoti ir tvarkinga, ir dauguma pagrindinių plokščių turi atleast 4 uostai SATA į juos, todėl, jei yra padaryti serverį, ar nori RAID Insane skaičius diskų kartu , tai gerai. Ir jūs galite turėti tik 2 IDE diskai max Dauguma naujesnių plokščių. Monitorius yra ok, bet kaip tomthedrummer pasakė, kad būtų geriau gauti vieną DVI įėjimo. Ir jeigu yra po vieną panašią kainą geriau reaguoti laiku, arba kontrasto, got, kad vienas, bet jūs pastebėsite didelį skirtumą tarp 5ms ir 2ms reakcija. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Manau, mes tiesiog turi susitarti dėl nesutarimų dėl SATA lol. Personally, I like to turi optiniai diskai (tik 1 metu, nors), o jeigu aš noriu tik SATA galėti 2 kietieji diskai, kadangi aš planuoju turėti galbūt 3. Vėlgi tai priklauso nuo to, kiek SATA yra ant plokštės, pavyzdžiui, jei yra tik 2, tai gauti IDE optinio, bet jei yra pasakyti 6 it doesn't matter. SATA nėra atrodyti tvarkingai, nors, kaip kabelių nėra velniškas Massive! |
|
| |||
| |||
| Oi, gerai, jei jūs neturite daug uostai SATA, tada taip, tai turbūt geriausia eiti IDE, bet dauguma pagrindinių plokščių ateiti su atleast 4 uostai SATA (atleast tuos mačiau, kad yra ne visiškai pagrįstas biudžetas) |
|
| |||
| |||
| Thanks guys. Taip aš noriu SATA, nes jos daugiau tvarkinga ir jiems nerūpi Apie prarasti SATA port, kaip aš gausiu terabaitą vairuoti, jei reikia daugiau vietos, ir jiems nerūpi apie RAID arba nieko. Aš būsiu įsijungimas mano CPU 4GHz todėl manau, kad man reikės geresnio aušintuvo, aš pamačiau duorb ir atrodė labai gerai, tačiau jos masiškai, gali kas nors duoti man pasiūlymus PLZ. kaip ir tuo atveju, aš maniau, kad 250mm pusę ventiliatorius leistų paskirstyti iš airfolw allong su visais kitais Tom, o jeigu ne, gali ką nors padaryti, taip pat pasiūlymus dėl alternatyvų, bet laikyti Ming, kad jiems nesiruošia mokėti £ 100 už bylą. pagaliau i dont really care apie kiek jis veikia kokybės kontrolės IM ketinate gauti 24 "vėliau vistiek. |
|
| |||
| |||
| gerai aušintuvas, geras aušintuvas yra Noctua NH-U12P tai ne apie aušintuvus pigiausias, bet Apžvalgos aš mačiau tai veikia geriau nei Tuniq bokštas ir yra daug tyliau. Kaip ir tuo atveju, kažkas panašaus Antec 300 yra geras pigūs atveju, geras oras, bet vis dar gana pigus. Žinoma, galite pereiti į kitas svetaines produktų, tačiau aš nesu įsitikinęs Kas svetainėje pradžių speced nuo to aš negalėjau gauti nuorodas iš ten. |
|
| |||
| |||
| Aš vis dar pasakyti, gauti jūsų atveju Thermaltake! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake's yra brangesnis nors |
|
| |||
| |||
| Jie yra brangesni, tačiau to verta! Ypač tai jūs būsite gyvuos didžiulis aušintuvai in Jie taip pat turi geriau oras, dulkių filtro įsiurbimo ventiliatorius, graži aiškiai pusėje ir atrodo labai seksualus. Taip pat galite užrakinti visą sustabdyti žmonių nenorite gauti ir gauti in |