mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Pc daļu saraksts plz comment

Reply

Thread Tools
Old 5 oktobris 2008, 06:42
Donors Group

sveiki atkal es iepazīstināju ar savu pēdējo daļu sarakstā manu spēļu platformu. PLZ komentēt un advis izmaiņas utt, ņemiet vērā, ka mans max budžets ir GBP 600 un es apzinos, ka manu cieto disku isn't iekļautas sarakstā kā i allready have 1.

Old 5 oktobris 2008, 06:58
Donors Group

Manas personīgās vēlmes ir panākt, lai IDE DVD diskus - tas atbrīvo SATA kanālus pievienot Hard Drives, un nozīmē, ka es varētu būt daudz vairāk optisko disku man vajadzētu vēlaties.

Ciktāl lieta iet, es ļoti ieteiktu Thermaltake vienu. Tajos Gaisa plūsma ir vienkārši pārsteidzoša, daudz telpas iekšpusē, notīriet panelis uz pusē un ļoti viegli strādāt. Man ir tas viens http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp un iesaka tam visu dienu nedēļā. I got mine no Novatech. Jo īpaši, jo skatoties, ka viens, tas ir tikai viens ventilatoru pusē, un es neredzu ieplūdes ventilatoru.

Monitors nav fantastiski. Man ir 2000:1 kontrasta attiecību un 2ms reakcijas ātrumu un I got mine par līdzīgu cenu - kaut arī manī ir tikai 19. "Tāpat kā GFX kartei ir DVI izejas, es ļoti iesakām monitors ar DVI ieeja (piemēram, mans nav), citādi jūs neredzēsiet patieso labumu no šādas labas kartes.

Tikai mans 2p.

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 5 oktobris 2008, 07:31
Donors Group

Visi rarther labs, bet tur ir uzlabojumi, ko varētu veikt, atkarībā no izmantošanas. Vai Jūs plānojat OVERCLOCK šī datora? Ja esat grūtniece, jums būs nepieciešama labāka CPU ventilatoru, un, iespējams gadījumā ar labāku gaisa plūsmu, nav izskatās, ka viens ir ļoti labs, jo nozīmē. ja Jums nav overclocking tomēr, es domāju, ka tās būtu labi.

Es nepiekrītu par DVD diskiem, SATA ir vislabāk, ir daudz vieglāk izmantot un sakārtot, un lielāko daļu motherboards ir atleast 4 SATA porti uz tām, ja vien jūs padarīt serveri, vai vēlas RAID ārprātīgs skaits diskus kopā , tas ir labi. Un varat tikai max 2 IDE diskus lielākajā daļā jaunāku motherboards.

Monitor, ir ok, bet, piemēram, tomthedrummer teica, ka būtu labāk, lai iegūtu vienu ar DVI ievadi. Un ja ir viena līdzīga cenai labākas atbildes laiku vai kontrasta attiecība, got, ka viens, bet jūs nepamanīs lielas starpības starp 5ms un 2ms reakcijas.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 oktobris 2008, 07:46
Donors Group

Es domāju, ka mums būs vien jāpiekrīt nepiekrist par SATA lol.

Personīgi man patīk ir optisko diskdziņu (tikai 1 pie brīdi gan), un ja es devos SATA es tikai varētu būt 2 cietos diskus, bet es plānoju būt iespējams 3.

Atkal tas atkarīgs no tā, cik daudz SATA tur ir uz mātesplates, piemēram, ja ir tikai 2 tad iegūt IDE optisko, bet, ja ir pateikt 6 tas nav svarīgi. SATA tas izskatās vairāk sakārtot taču, kā kabeļi nav flipping masveida!
Old 5 oktobris 2008, 07:50
Donors Group

Ak, labi, ja jums nav daudz SATA porti, tad jā, tas ir iespējams, vislabāk iet uz IDE, bet lielākā daļa mātesplatēm nāk ar atleast 4 SATA ports (atleast tiem esmu redzējis, ka nav pilnīgas budžets veidots)
Old 5 oktobris 2008, 08:51
Donors Group

thanks guys. jā, es gribu sata jo tās vairāk sakopta un im nav bothered zaudēt sata portu Kā es saņems terabaitu disku, ja man nepieciešams vairāk uzglabāšana un im nav bothered par RAID vai neko. Es būšu overclocking manu CPU uz 4GHz tāpēc es domāju, ka man būs vajadzīga labāka dzesētājs, es redzēju duorb un izskatījās diezgan labi, bet tā masveida, varētu kāds man daži ieteikumi plz. kā gadījumā es domāju, ka 250mm sānu ventilatoru dotu izs no airfolw allong ar visiem citiem līdzjutējiem, bet, ja nav var kāds arī sniegt ierosinājumus attiecībā alternatīva, bet ņemiet Ming ka im negrasos maksāt £ 100 par lietu. beidzot i dont tiešām rūp kvalitāti uzraudzīt, kamēr tā darbojas kā im gatavojas saņemt 24 "vēlāk anyway.
Old 5 oktobris 2008, 08:59
Donors Group

labi dzesētājs, labs vēsāks ir Noctua NH-U12P tas nav lētākais no dzesētāji, bet pārskatīšanas esmu redzējis tā veic labāk nekā Tuniq tornis un ir daudz klusāka.

Kā gadījumā, kaut kas līdzīgs Antec 300 ir laba lēta lieta, laba gaisa plūsmas, bet joprojām diezgan lēti.

Protams, jūs varat doties uz citām vietām, produktiem, taču man nebija pārliecināts, ko vietnē jūs sākotnēji speced no tā es nevarēju iegūt saites no turienes.
Old 5 oktobris 2008, 09:04
Donors Group

Es joprojām saku saņemt Thermaltake jūsu darīšana!
Old 5 oktobris 2008, 09:06
Donors Group

Thermaltake's ir dārgāka bet
Old 5 oktobris 2008, 09:12
Donors Group

Tie ir dārgāki, bet tik tā vērts! Īpaši ir jums gribam būt pielipšanu milzīgs dzesētāji collas Tās arī ir labāka gaisa plūsma, putekļu filtru ieplūdes ventilatoru, jauka skaidrs sāniem un izskatās sexy too. Jūs varat arī atslēga priekšā, lai apturētu cilvēku jūs nevēlaties saņemt iegūt collas
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.