![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hello again I have come up with my ostateczna lista części do mojej platformy do gier. plz comment na nią i konsultant żadnych zmian etc pamiętać, że mój budżet to max 600 zł i jestem świadomy, że mój twardy dysk isnt zawartych w wykazie I allready mieć 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje osobiste preferencje ma mieć IDE napędy DVD - to uwalnia kanały SATA, dodając dyski twarde, a znaczy, że może mieć o wiele więcej napędów optycznych powinny chcę.
O ile w przypadku idzie, to bardzo polecam Thermaltake jeden. Przepływu powietrza w nich jest po prostu niesamowity, dużo miejsca wewnątrz, jasny panel na boku i bardzo wygodny w użyciu. Mam ten jeden http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp i polecam go w dowolnym dniu tygodnia. I got mine z Novatech. Szczególnie, jak patrząc na to jeden, to tylko jeden fan z boku i nie widzę fan spożycia. Monitor nie jest fantastyczne. Mam kontrast 2000:1 i 2ms reakcji stopy i got mine w podobnej cenie - chociaż mój jest tylko 19 ". Ponadto, jak karta graficzna ma wyjścia DVI, stanowczo zaleca się coraz monitor z wejściem DVI (jak kopalnia ma) inaczej nie będzie widać wymierne korzyści takiej karty dobre. Just my 2p. My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystkie rarther dobre, ale są ulepszeń, które mogłyby być, w zależności od użytkowania. Czy planujecie podkręcania tej maszyny? Jeśli będzie trzeba lepszego wentylatora procesora, a nawet sprawy z lepszym przepływem powietrza, to nie wygląda, że jest bardzo dobry w tym sensie. Jeśli nie jesteś overclockingu choć uważam te powinny być dobre.
Nie zgadzam się na temat DVD dyski SATA są najlepsze, to o wiele łatwiejsze w obsłudze i bardziej uporządkowane, a większość płyt głównych ma conajmniej 4 porty SATA na nich, więc jeśli nie masz co serwer, lub chcących RAID insane liczby dysków wraz , it's fine. I można mieć tylko max 2 dyski IDE na większości nowszych płytach głównych. Monitor jest ok, ale jak tomthedrummer powiedział, że lepiej dostać jeden z wejściem DVI. A jeśli nie jest do podobnej ceny z lepszym czasem reakcji, lub współczynnik kontrastu, ale na ten jeden, ale nie zauważysz dużej różnicy między 5ms i 2ms reakcji. My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Myślę, że będziemy po prostu zgodzić się nie zgadza o lol SATA. Osobiście lubię mieć do napędów optycznych (tylko 1 na chwilę chociaż) i gdybym poszedł SATA Chciałbym tylko mieć możliwość 2 dyski twarde, natomiast mam zamiar mieć w miarę możliwości 3. Znowu to zależy od tego, ile tam jest SATA na płycie głównej, na przykład, jeśli jest tylko 2, to get IDE optycznych, ale jeśli jest powiedzieć, 6 to nie ma znaczenia. SATA wygląda bardziej uporządkowane choć, jak kable nie są przerzucaniem ogromny! |
|
| |||
| |||
| Och, dobrze, jeśli nie ma wielu portów SATA, to tak, to chyba najlepiej iść IDE, ale większość płyty pochodzą z conajmniej 4 porty SATA (minimum z nich widzę, że nie są dla budżetu pełne wersje) |
|
| |||
| |||
| Dzięki chłopaki. Tak, chcę szatan bo jego bardziej czyste i nie przeszkadza im o utratę SATA Port jak dostanie terabajt dysku, jeśli potrzebujesz więcej pamięci i nie przeszkadza im o RAID czy cokolwiek. I będą moim podkręcania CPU do 4GHz tak myślę, że i będą musiały lepiej chłodnicy, widziałem duorb i wyglądał całkiem dobrze, ale jego ogromny, może ktoś mi dać kilka wskazówek plz. jak na razie i myśli, że 250mm stronie fan dałby przydzieleniu z airfolw allong wszystkich fanów innych ale jeśli ktoś nie może również propozycja dla alternatywnych, ale należy Ming, że im nie będzie zapłacić 100 funtów dla sprawy. w końcu i dont really care o jakości monitora tak długo, jak to działa jak im going to get 24 "później i tak. |
|
| |||
| |||
| oraz na chłodniejsze, dobrze jest chłodniej Noctua NH-U12P nie jest to najtańsze chłodnic, ale opinie Widziałem to działa lepiej niż wieża Tuniq i jest dużo cichszy. Jeśli chodzi o sprawy, coś Antec 300 jest dobre dla tanich przypadku nawiewu dobre, ale jeszcze stosunkowo tanie. Oczywiście można przejść do innych stron w odniesieniu do produktów, ale nie byłem pewny co witryny pierwotnie speced z tak nie mogłem się odnośniki stamtąd. |
|
| |||
| |||
| I jeszcze mówi się Thermaltake Twoim przypadku! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake są droższe ale |
|
| |||
| |||
| Są droższe, ale tak warto! Szczególnie to idziesz do przyklejania ogromne chłodnice in one również mają lepsze przepływ powietrza, filtra na wentylatorze spożycia, ładne i jasne strony wyglądają zbyt sexy. Można również zablokować przednie, aby zatrzymać osoby, które nie chcą stać w coraz w. |