mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

PC parte lista plz comentariu

Reply

Thread Tools
Old 5 octombrie 2008, 06:42
Grupul de donator

Default PC parte lista plz comentariu

salut din nou, i-au venit cu meu final parte pentru lista mea de jocuri, ţinută. plz comentariu cu privire la aceasta şi orice modificări advis etc, nota pe care mi-max de buget este de £ 600 şi eu sunt conştient de faptul că-mi hard-disk isnt incluse în lista allready ca i-au 1.

Old 5 octombrie 2008, 06:58
Grupul de donator

Meu personal de preferinţă este de a avea IDE DVD drive - aceasta eliberează o SATA canale pentru adăugarea de unităţi de hard disk, şi a mijloacelor care le pot avea mult mai multe unităţi de stocare optică ar trebui să-mi doresc sa.

Până în prezent, după caz, merge, mi-ar recomanda un foarte thermaltake o. The airflow în le este pur şi simplu uimitor, o mulţime de cameră interior, panoul de clar pe faţă şi foarte uşor de a lucra cu. Am o pe asta http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp şi-ar recomanda-o în orice zi a săptămânii. Am fost al meu de la Novatech. Mai ales, după cum se uită la asta, el are numai un fan de pe faţă şi nu pot vedea un aport fan.

Monitorul nu este fantastic. Am un raport de contrast 2000:1 şi 2ms rata de răspuns şi m-am a mea la un preţ similar - cu toate că a mea este doar de 19 ". De asemenea, ca acest card GFX are iesiri DVI, aş recomanda foarte Primesc un monitor cu intrare DVI (cum ar fi nu a mea), altfel nu veti putea vedea adevărat beneficiile unor astfel de o bună carte.

Doar mi 2p.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel Q6600
Plăci de bază:
MSI P6N SLI V2
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC6400 pirat
Placă grafică (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Placă de sunet:
Integrat 8 Canal
Hard Drive (e):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (e):
LG LightScribe
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana & Toughpower 750W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Sistem de operare (e):
Windows XP Professional SP3
Old 5 octombrie 2008, 07:31
Grupul de donator

Toate rarther bună, dar există şi îmbunătăţirile care ar putea fi făcute, în funcţie de utilizare. Sunteţi de planificare a overclock această maşină? Dacă sunteţi, veţi avea nevoie de o mai bună CPU fan, şi, posibil, un caz cu airflow mai bine, nu arata ca una care este foarte bun în acest sens. dacă nu sunteţi overclocking deşi, cred că ar trebui să fie cele în regulă.

Nu sunt de acord în legătură cu DVD-drive, SATA este cel mai bine, e mult mai uşor de utilizat şi mai îngrijit, şi de cele mai multe Placi de baza au atleast 4 porturi SATA de pe ele, astfel încât, dacă nu sunt o face un server, sau care doresc să RAID un nebun numărul de unităţi de stocare, precum , e bine. Si tu poti avea doar un maxim de 2 IDE unităţile de pe cele mai multe Placi de baza mai noi.

Monitor, e ok, dar ca tomthedrummer a declarat, că ar fi mai bine pentru a obţine o intrare cu DVI. Şi în cazul în care există o pentru un preţ similar cu timp de răspuns mai bun, sau raportul de contrast, pentru că am o, dar nu veţi observa mult diferenţa dintre 5ms şi 2ms răspuns.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 5 octombrie 2008, 07:46
Grupul de donator

Cred că va trebui să fie de acord să nu sunt de acord despre SATA lol.

Personal, am dori să aibă la unităţile optice (doar 1 au în momentul de faţă, deşi) şi, dacă m-am dus SATA Aş putea să au 2 hard disk-uri, întrucât am planul de a avea, eventual, 3.

Din nou, aceasta va depinde de cât de multe SATA există pe placa de bază, de exemplu, în cazul în care există doar 2 apoi primi un IDE optică, dar în cazul în care există 6 spun nu conteaza. SATA nu arata mai mult ca de îngrijit, deşi nu sunt cabluri flipping masive!
Old 5 octombrie 2008, 07:50
Grupul de donator

Oh, ei bine, dacă nu aveţi multe porturi SATA, atunci da, este, probabil, cel mai bun pentru a merge IDE, dar de cele mai multe Placi de baza vin cu atleast 4 porturi SATA (atleast cei care l-am văzut că nu sunt complet pentru bugetul construieşte)
Old 5 octombrie 2008, 08:51
Grupul de donator

mersi baieti. da vreau SATA, pentru că sa îngrijit şi mai im nu pierde deranjat despre un SATA port ca voi primi un teraoctet conduce dacă am nevoie de mai mult spaţiu de stocare şi im nu deranjat despre raid sau ceva de genul asta. i va fi overclocking procesorul meu la 4ghz Deci, cred că am avea nevoie de un cooler mai bine, am văzut că duorb şi căutat destul de bine, dar sa masivă, ar putea cineva să-mi daţi câteva sugestii plz. ca şi în cazul în care m-am gândit la 250mm partea fan-ar da de aloc airfolw allong cu toate celelalte fani, dar dacă cineva nu poate face, de asemenea, o sugestie pentru o alternativa, dar păstrează în Ming care im nu vor să plătească £ 100 pentru un caz. În cele din urmă i-adevăr dont grijă cu privire la calitatea de a monitoriza, atâta timp cât acesta lucrează im ca mergi la a lua un 24 "mai târziu, oricum.
Old 5 octombrie 2008, 08:59
Grupul de donator

de bine pentru un frigider, un bun cooler este Noctua NH-U12P nu este cel mai ieftin de Coolere, dar, pe de revizuiri care l-am văzut-o realizează mai bine decât Tuniq turn şi este mult mai liniştită.

În ceea ce priveşte caz, ceva ca un Antec 300 este bun pentru un caz ieftine, airflow bun, dar încă destul de ieftin.

Desigur, poti sa te duci la alte site-uri pentru produse, dar nu am fost sigur ce site-ul iniţial speced de la tine, aşa că am putut nu a lua link-uri de acolo.
Old 5 octombrie 2008, 09:04
Grupul de donator

Am mai spus obţine Thermaltake pentru cazul tău!
Old 5 octombrie 2008, 09:06
Grupul de donator

Thermaltake lui sunt mai scumpe, deşi
Old 5 octombrie 2008, 09:12
Grupul de donator

Ele sunt mai scumpe, dar acest lucru merita! Mai ales este pe care urmează să fie lipit imens Coolere inch Ei au, de asemenea, mai bine airflow, filtru de praf pe aportul fan, frumos clar faţă şi uite prea sexy. Puteţi, de asemenea, fata de blocare pentru a opri oamenii nu doriţi să obţineţi în obţinerea inch
Reply

Register

Marcaje