menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Ks súčasťou zoznamu plz comment

Reply

Thread Tools
Old 5. októbra 2008, 06:42
Darcu Skupina

Default Ks súčasťou zoznamu plz comment

Dobrý deň, opäť som prišiel so svojou záverečnú časť zoznam pre moje hranie plošinu. plz komentár a informovali ho o akýchkoľvek zmenách, atď, na vedomie, že môj rozpočet je max 600 libier, a som si vedomý, že môj disk isnt zaradená do zoznamu ako aj allready majú 1.

Old 5. októbra 2008, 06:58
Darcu Skupina

Moje osobné preferencie je mať IDE DVD diskov - to uvoľní na SATA kanály pre pridanie Pevné disky, a prostriedky, ktoré môžem mať mnoho ďalších optických diskov by som mal chcieť.

Pokiaľ ide o veci, bol by som veľmi odporučiť thermaltake jedna. Prúdenie vzduchu v nich je proste úžasné, veľa priestoru vo vnútri, jasné panel na boku a veľmi ľahko pracovať. Mám tohle http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp a odporúča ju každý deň v týždni. Mám dole od Novato. Hlavne, že ak sa pozrieme na jednu, to má len ten ventilátor na boku a nemôžem vidieť sací ventilátor.

Monitor nie je fantastická. Mám kontrastný pomer 2000:1 a 2ms odpovedí a mám dole na podobnú cenu - aj keď môj je len 19 ". Rovnako ako GFX karta má DVI výstupy, bol by som veľmi doporučuji dostať monitor s DVI vstupom (napr. mine sa), inak nebudete vidieť skutočný prínos takéhoto dobré karty.

Len môj 2p.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základná doska:
MSI P6N SLI V2
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & ToughPower 750W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Bezdrôtové
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operačný systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 5. októbra 2008, 07:31
Darcu Skupina

Všetky rarther dobrý, ale tam sú zlepšenie, ktorá by mohla byť, v závislosti od použitia. Chystáte sa na přetaktování tento stroj? Ak máte, budete potrebovať lepší CPU ventilátor, a prípadne s lepšom prípade prúdenie vzduchu, nemusí to vyzerať, že je veľmi dobrý v tom zmysle. Ak si nie ste přetaktování aj keď, myslím, že tie by mali byť v poriadku.

Nesúhlasím o DVD disky SATA, je najlepšie, je to oveľa jednoduchšie na používanie a uklizené a väčšina dosiek má atleast 4 SATA porty na ne, takže ak ste tvorby servera, alebo sa chcú RAID jeden šílený počet diskov spolu , je to v pohode. A môžete mať max 2 IDE disky na väčšine novších základných doskách.

Monitor je v poriadku, ale rovnako ako tomthedrummer povedal, že by bolo lepšie, aby si jeden s DVI vstupom. A ak existuje na podobnú cenu lepší čas odozvy, alebo kontrastný pomer, ktorý dostal za jedna, ale nebudete oznámenie veľký rozdiel medzi 5ms a 2ms odozvu.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 5. októbra 2008, 07:46
Darcu Skupina

Asi budeme musieť dohodnúť na nesúhlasím o SATA lol.

Osobne som rád, že sa optickej mechaniky (len 1 v čase keď) a když jsem šel SATA bych len mať 2 disky, vzhľadom k tomu, že mám v pláne si možná 3.

Opäť záleží na tom, koľko SATA je na základnej doske, napríklad v prípade, že je len 2 potom dostanete IDE optické, ale ak sa povedať 6 na tom nezáleží. SATA sa pozrieť viac uklizené keď ako káble nie sú obracející masívne!
Old 5. októbra 2008, 07:50
Darcu Skupina

Oh, dobre, ak nemáte veľa SATA portov, potom áno, je to asi najlepšie ísť IDE, ale väčšina dosiek prísť s atleast 4 SATA porty (atleast tie som videl, že nie sú pre úplné rozpočtu stavia)
Old 5. októbra 2008, 08:51
Darcu Skupina

Vďaka hoši. Áno, chcem, SATA, pretože jeho väčší poriadok a im nevadí asi prehrala SATA porty sú aj dostanete terabajt riadiť aj keď potrebujete viac skladovanie a im nevadí o prepadnutí, alebo nič. i budú moji přetaktování CPU 4GHz tak si myslím, že budem potrebovať lepší chladič, videl som, že duorb a vypadalo docela dobre, ale jeho masívne, môže niekto dať nejaké návrhy plz. ako pre prípad som si myslel, že bočné 250mm ventilátor by dalo rozdeliť na airfolw allong s ostatnými fanúšikmi, ale pokiaľ nie je niekto môže tiež podať návrh na alternatívne, ale majte na ming im, že nebudeme platiť 100 libier pre prípad. konečne i dont naozaj záleží na kvalite monitora tak dlho, ako to funguje ako im bude mať 24 "neskôr tak či tak.
Old 5. októbra 2008, 08:59
Darcu Skupina

aj na chladič, dobré chladiča je Noctua NH-U12P nie je to najlacnejšie z chladiča, ale na recenze som videl, že plní lepšie ako Tuniq rozhľadňa a je oveľa tichšie.

Pokiaľ ide o veci, niečo ako Antec 300 je dobré pre lacné veci dobré prúdenie vzduchu, ale stále relatívne lacné.

Samozrejme sa môžete obrátiť na iné stránky na výrobky, ale já nebol istý, čo ste pôvodne stránky speced z tak som nemohol dostať odkazy odtiaľ.
Old 5. októbra 2008, 09:04
Darcu Skupina

I napriek tomu hovoria vám Thermaltake pre váš prípad!
Old 5. októbra 2008, 09:06
Darcu Skupina

Thermaltake sú drahšie, aj keď
Old 5. októbra 2008, 09:12
Darcu Skupina

Sú drahšie, ale tak to stojí za to! Hlavně se budete sa odkrvovacieho obrovské chladiča palcov Majú tiež lepšie prúdenie vzduchu, prašnosť filtra na sací ventilátor, pekné a jasné strane vyzerajú príliš sexy. Môžete tiež zablokovať predné zastaviť ľudí nechcete dostať pri získavaní palcov
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Externý pevný disk - Ako na oblasť jednej strane FAT32 & jednej strane NTFS? ahsanjee Drives & Removable Media 1 25. mája 2009 15:52
Budovanie PC počítače! Prvá časť. alex Všeobecné Hardware Chat 10 3. marca 2009 22:14
Extrahujú video časť z rar bez všetkých častiach ironam Multimedia & Kodeky 5 10. novembra 2008 01:46
Pridať komentár funkčnosti na mojich stránkach ... Breaker3D Web Design, hosting & SEO 3 26. marca 2008 09:42
Finálna preskúmanie pred nákupom! Pošlite nám komentár! NCC Speed Všeobecné Hardware Chat 8 25. februára 2008 16:33
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.