мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Пц део листе плз цоммент

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. октобар 2008, 06:42
Донаторска Група

Default Пц део листе плз цоммент

паздрав опет сам дошао горе са мог завршног дијела листа за моје гаминг снаст. плз коментар на то и све промене адвисе итд, имајте на уму да је мој макс је буџет £ 600, а ја сам свесна да је мој хард диск није укључен у листу, као и аллреады имати 1.

Old 5. октобар 2008, 06:58
Донаторска Група

Моја лична преференција је да има ИДЕ дискови ДВД - то је ослобађа за додавање канала САТА тврде дискове, а значи да могу да имају много више оптички погони требали желим.

До сада је као случај иде, ја бих високо препоручити тхермалтаке један. На проток ваздуха у њима је једноставно невероватна, пуно простора изнутра, чисто плоча на страни и врло једноставан за радити. Имам овај неки хттп://ууу.тхермалтаке.цом/продуцт/Ц.../вб1000бус.асп и то би препоручити било ког дана у недељи. Имам од мина Новатецх. Специјално, као да се гледа на један, он има само један вентилатор на страну, а ја не могу да видим усисне вентилатор.

Монитор није фантастично. Имам 2000:1 омјер контраста и 2мс одзив стопа и добио сам од мина на сличну цену - иако је само 19 од мина ". Исто тако, као да ГФКС картица има ДВИ излазим, ја бих високо препоручити узимајући монитор са ДВИ инпут (попут мина не) иначе нећете видети истинске користи од таквог добра картица.

Само моје 2п.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 5. октобар 2008, 07:31
Донаторска Група

Сви рартхер добре, али постоје побољшања која би могла бити, зависно о коришћењу. Да ли планирате оверцлоцк данашји машина? Ако сте, мораћете ће ти боље ЦПУ фан, а можда случај са бољи проток ваздуха, он не изгледа као да је јако добра у том смислу. ако нисте Оверцлоцкинг иако, мислим да они требају бити у реду.

ЈА не слагати се о ДВД дискове, САТА је најбоље, то је много лакше користити и уредан, а већина Матичне плоче имају атлеаст 4 САТА портова на њих, тако да, осим ако сте макинг сервер, или желе РАИД један луди број дискови заједно , то је у реду. И можете да има само макс 2 ИДЕ дискови на већини новијих матичним плочама.

Монитор је у реду, али као што томтхедруммер рекао, било би боље да се једно са ДВИ улаз. И ако постоји један за сличну цену са бољом одзива, односно омјер контраста, за који је добио један, али нећете приметити много разлика измедју 5мс и 2мс одзив.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 5. октобар 2008, 07:46
Донаторска Група

Ваљда ћемо само да се слажу да се не слаже око САТА лол.

Лично, ја бих да ми да оптички погони (само 1 на тренутак ипак), и ако сам САТА бих само бити у могућности да имају 2 тврде дискове, док Планира да има евентуално 3.

Опет зависи о томе колико се налази на САТА матичне плоче, на пример, ако се само 2 онда добити ИДЕ оптички, али ако се рећи 6 свеједно. САТА уредан више не изгледају као да каблови нису флиппинг масиван!
Old 5. октобар 2008, 07:50
Донаторска Група

Ох, добро ако немате много САТА портова, онда да, то је вероватно најбоље да иде ИДЕ, али већина Матичне плоче долазе са атлеаст 4 САТА прикључака (атлеаст оне видео сам да се не гради за потпуни буџет)
Old 5. октобар 2008, 08:51
Донаторска Група

хвала момачки. Да желим сата јер је уредан и више им не смета о губите приступ САТА порта, као и добит ће терабыте возити ако треба више складиштење и им не смета о РАИД или ништа. Ја ћу бити мој ЦПУ Оверцлоцкинг на 4гхз па мислим да ћу требати бољи хладњак, дуорб Видео сам и да је изгледао прилично добро, али његова масивним, могао неко давати мене неки плз предлоге. као у случају сам мислио да је 250мм фан страна би дао раздијелити у аирфолу аллонг са свим осталим фановима, али ако неко не може се направити предлог за алтернативу, али имајте на Минг да им не идући да платите 100 £ за случај. напокон ја донт стварно бринути о квалитету монитора као дуг као то утврде као што им лијегање добити 24 "касније Аныуаы.
Old 5. октобар 2008, 08:59
Донаторска Група

добро за хладњак, добар хладњак је Ноцтуа НХ-У12П није најјефтинији од расхладници, али на рецензија видео сам га изводи боље од Туник кулу и много куиетер.

Што се тиче случаја, нешто попут Антец 300 добар је за јефтини случају, добар проток ваздуха, али и даље прилично јефтини.

Наравно, можете ићи на друге странице за производе, али нисам био сигуран шта сите сте првобитно спецед из тако не бих могао добити линкове од тамо.
Old 5. октобар 2008, 09:04
Донаторска Група

ЈА па ипак добити Тхермалтаке рећи за ваш случај!
Old 5. октобар 2008, 09:06
Донаторска Група

Тхермалтаке су скупљи мада
Old 5. октобар 2008, 09:12
Донаторска Група

Они су скупље, али зато исплати! Поготово је ћете бити огроман приљепљивање расхладници ин Оне такође имају бољи проток ваздуха, филтер за прашину на усисне вентилатор, лијепе стране и јасно гледати сексепилан превише. Такође можете закључати да бисте зауставили испред људи које не желите да бисте добили ин узимајући у
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Спољашњи хард диск - како један део партиције ФАТ32 и један део НФТС? ахсањее Дривес & Измјењиви медији 1 25 мај 2009 15:52
Грађевинска ПЦ рачунару! Први део. алекс Генерал Хардуаре Цхат 10 3 март 2009 22:14
Видео издваја део из рар без свих делова ирон Мултимедија и кодеци 5 10 новембар 2008 01:46
Додај коментар функционалност моје странице ... Бреакер3Д Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 3 26 март 2008 09:42
Завршни преглед пре куповине! Молимо вас коментар! Нцц Спеед Генерал Хардуаре Цхат 8 25 фебруар 2008 16:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц