![]() |
|
| |||
| |||
| tekrar merhaba benim oyun teçhizat benim son bölümünde liste ile geldi. As I allready have 1 o ve ADVIS Doğum plz yorum herhangi bir değişiklik vs unutmayın benim max bütçe £ 600 ve i o benim sert götürmek isnt listesine dahil farkındayım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim kişisel tercihi IDE DVD sürücüler olmasıdır - bu kadar, Sabit diskler eklemek için SATA kanalları serbest bırakır ve I can daha birçok optik sürücüler anlamına gelir I want to gerekir.
Kadar ileri durumda giderse, ben yüksek bir Thermaltake bir tavsiye ediyoruz. Onları hava akımı sadece, oda bir sürü iç tarafında açık panel ve çok çalışmak kolay amazing. Bunu var http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp ve haftanın her günü öneriyoruz. Ben Novatech dan got mine. Özellikle olduğu gibi, bir, sadece tarafında bir fan ve ben bir giriş fan göremiyorum arıyorum. Monitör harika değildir. Bir 2000:1 kontrast oranı ve 2ms tepki hızı var ve benzer bir fiyata mayın var - fakat benim sadece 19 "dır. Ayrıca olarak GFX kartı DVI çıkışı var, ben son derece tavsiye ederim bir DVI girişi (gibi bir monitör almak mine) aksi halde iyi bir kartın gerçek faydalarını görmez yok. Sadece 2P. Benim Sistemi: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm rarther iyi, ancak bu iyileştirmeler yapılmış olabilir, kullanıma bağlı olarak. Bu makina overclock planlıyorsunuz? Eğer sen, sen, ve muhtemelen bu, bir gibi görünmüyor çok anlamda iyi daha iyi hava akışı ile bir durumda daha iyi bir işlemci fan gerekir. sen se overclock değilseniz eğer, ben bu iyi olmalıyız.
Ben DVD sürücüleri hakkında katılmıyorum, şeytan, çok ve daha düzenli kullanmak ve en anakartlar daha kolay en iyisidir, bu nedenle, sen onları atleast 4 adet SATA bağlantı noktası var bir yapım bir sunucu veya birlikte sürücüleri bir deli numarası RAID isteyen , it's fine. Ve sadece en yeni anakartları üzerinde 2 IDE sürücüler maksimum olabilir. Monitör, ok, ancak gibi tomthedrummer, biri DVI girişi ile almak için daha iyi olacağını söyledi. Ve eğer varsa daha iyi tepki süresi, ya da kontrast oranı ile benzer bir fiyat için, o bir, ancak yanıt 5ms ve 2ms arasında fazla bir fark olmayacak için var. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Sanırım sadece SATA lol hakkında katılmıyorum kabul etmek olacaktır sanırım. Şahsen, optik sürücüler (sadece sahip 1 için olsa şu an için) ve sanki ben sadece 2 sabit diskler sahip olabileceğini SATA gitti, oysa ben muhtemelen 3 var planlıyoruz. Tekrar kaç şeytan var anakarta bağlıdır, eğer sadece 2 örneğin ardından bir IDE optik, ama olsun varsa söyleyin 6 fark yok. Gibi kablolar lanetleme değildir ama büyük şeytan daha derli toplu görünüyor! |
|
| |||
| |||
| Oh, iyi eğer evet çok SATA bağlantı noktası, o yoksa, muhtemelen en iyi, ama IDE gitmek için en anakartlar atleast 4 adet SATA bağlantı noktası (atleast olanlarla Ben tam bütçe için inşa değildir) gördük gelmek |
|
| |||
| |||
| Thanks guys. onun daha düzenli ve çünkü eğer i saldırısı ya da bir şey hakkında rahatsız değil daha depolama ve im gerek ben bir terabayt sürücü alacak bir SATA portu kaybetmekten rahatsız im değil yes i şeytan istiyorum. böylece ben daha iyi bir soğutma gereklidir tahmin i 4GHZ benim işlemci overclock olacak, ben duorb gördüm ve oldukça iyi ancak büyük, biri bana bazı öneriler plz verebilir baktı. gibi durumlarda i bu 250mm yan fan tüm diğer hayranları ile allong ama biri de bir alternatif ancak im ming bir durum için £ 100 ödeyecek değil tutmak için bir öneri yapabilir airfolw ve tahsis değilse vereceğini düşündüm. Son olarak ben gerçekten olarak çalışıyor sürece monitörün kalitesi hakkında bakım dont im "daha sonra yine bir 24 alacaksın gibi. |
|
| |||
| |||
| iyi bir soğutucu, iyi bir soğutucu olduğunu Noctua NH-U12P Bu soğutucular en ucuz değil, ama gördüğüm değerlendirme o Tuniq kule daha iyi performans sergiliyor ve çok daha sessiz olduğunu. Durumda, bir gibi bir şey gelince Antec 300 ucuz bir durumda, iyi hava akımı için, ama hala oldukça ucuz iyidir. Elbette bu ürünler için diğer sitelere gidebilirsiniz, ama aslında ben çok oradan bağlantılar alamadım hangi sitede speced emin değildi. |
|
| |||
| |||
| Ben yine de dava için Thermaltake olsun ki! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake's daha pahalı olsa |
|
| |||
| |||
| Daha fazla ama çok worth pahalı! Özellikle size büyük soğutucular yapışmasını olacak inç Ayrıca emme fanı, güzel tarafı açık, toz filtresi daha iyi hava akışı ve seksi çok bakmak. Ayrıca içeri almakla almak istemiyorsanız kişi durdurmak için ön kilitleyebilirsiniz |
![]() |
|
| Bookmarks |