менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Шт частиною список PLZ коментар

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 жовтня 2008, 06:42
Донор групи

Default Шт частиною список PLZ коментар

Вітаю ще раз я прийшов з моїми остаточний список частиною моїй грі Rig. PLZ прокоментувати його і консульта будь-які зміни і т.д., до відома, що мої Макс бюджет становить £ 600, і я віддаю собі звіт, що моє хіба жорстких дисків, включених в список, як я ALLREADY мати 1.

Old 5 жовтня 2008, 06:58
Донор групи

Мої особисті переваги мати IDE DVD диски - це вивільняє SATA каналів додати жорсткі диски, і значить, я може бути багато більше оптичних дисків повинно хочу.

Що ж до справи, то я дуже рекомендую Thermaltake один. Повітря в них, просто дивно, великий простір всередині, Clear Panel на стороні і дуже легко працювати. Я це одне http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp і буде рекомендувати його в будь-який день тижня. Я отримав моє від Novatech. Особливо, як дивлячись на що, він має тільки один вентилятор на стороні, і я не бачу при вентилятором.

Монітор не є фантастичним. Я 2000:1 контрастністю і швидкістю відгуку 2 мс, і я отримав моє в аналогічній ціні - хоча в мене тільки 19 ". Крім того, як ця карта має GFX DVI виходи, я дуже рекомендую придбати монітор з DVI входом (наприклад, моє чи) в іншому випадку ви не зможете побачити всі переваги такого хороші карти.

Just My 2p.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5 жовтня 2008, 07:31
Донор групи

Всі rarther хороший, але є і поліпшень, які можуть бути зроблені, в залежності від використання. Чи плануєте ви розігнати цю машину? Якщо ви, то вам треба краще кулера процесора і, можливо, у кращому випадку повітря, воно не схоже, що один дуже хороший в цьому сенсі. Якщо ви не розгону, хоча, я думаю, цим повинна бути тонкою.

Я не згоден з приводу DVD диски SATA краще, це набагато простіше у використанні та більш акуратний, і більшість материнських плат мають Atleast 4 порту SATA на них, тому якщо ви є рішень сервера, або бажаючих RAID Insane кількість дисків разом , все нормально. І ви можете мати тільки Макс з 2 дисків IDE на більшість нових материнських платах.

Монітор, це нормально, але, як сказав tomthedrummer, було б краще, щоб стягнути з одними вхідними DVI. І якщо є один для аналогічної ціною з кращим часом відгуку і коефіцієнт контрастності, отримав за це, але ви не помітите великої різниці між 5ms і відгуку 2 мс.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 07:46
Донор групи

Я думаю, ми просто повинні дати згоду на розбіжності LOL SATA.

Особисто я хотів би мати для оптичних дисків (тільки 1 в той момент, хоча), і якщо б я пішов SATA я хотів би тільки мати можливість 2 жорстких дисків, а я планую мати можливості 3.

Знову ж таки, залежить від того, скільки є SATA на материнській платі, наприклад, якщо є тільки 2, то отримаєте IDE оптичні, але якщо є 6 кажу це не має значення. SATA виглядає більш акуратним хоча, як кабелі не гортати масовим!
Old 5 жовтня 2008, 07:50
Донор групи

Ох, добре, якщо ви не маєте багато портів SATA, то так, це, мабуть, краще за все піти IDE, але більшість материнських плат поставляються з Atleast 4 порту SATA (Atleast ті, які я бачив, що не для повного бюджету будується)
Old 5 жовтня 2008, 08:51
Донор групи

Спасибі, хлопці. Так, я хочу SATA, оскільки його більш акуратні і їм не турбували з приводу втрати SATA-порт, як я отримаю терабайтний диск, якщо мені потрібно більше зберігання і їм не подбав про рейд або нічого. Я буду розгін мого процесора 4GHz тому я думаю, що я повинна буду краще кулер, я побачив, що DuOrb і виглядали досить добре, але свої масивні, хто може дати мені кілька пропозицій Plz. як і у випадку я думав, що сторони 250mm Fan б виділити з airfolw allong з усіма іншими вболівальниками, але якщо хтось не може також внести пропозиції щодо альтернативних але майте на Мина, що їм не збирається заплатити £ 100 за справу. Нарешті, я Dont дійсно піклується про якість монітора, поки він працює як їм буде отримати 24 "пізно.
Old 5 жовтня 2008, 08:59
Донор групи

а для кулера, хороший кулер Noctua NH-U12P це не найдешевший з кольорів, але з відгуків я бачив це працює краще, ніж башта Tuniq і багато тихіше.

Що стосується справи, щось на зразок Antec 300 хороший для дешевих випадку, хороший повітря, але все ще досить дешево.

Звичайно, ви можете перейти на інші сайти для продуктів, але я не була впевнена, який сайт ви спочатку speced від тому я не міг отримати посилання звідти.
Old 5 жовтня 2008, 09:04
Донор групи

Я досі кажу отримати Thermaltake для вашої справи!
Old 5 жовтня 2008, 09:06
Донор групи

Thermaltake є більш дорогими, хоча
Old 5 жовтня 2008, 09:12
Донор групи

Вони більш дорогий, але такий коштує! Особливо це ви збираєтеся бути прилипання величезний охолоджувачів дюйма Вони також мають краще повітря, фільтр пилу на поглинання вентилятор, Ніцца чітко осторонь і дивитися сексуально. Можна також заблокувати передні, щоб зупинити людей, яких ви не хочете потрапити в отриманні дюйма
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Зовнішній жорсткий диск - як одного розділу FAT32 частини & NFTS одного боку? ahsanjee Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 25 травня 2009 15:52
Будівництво PC комп'ютер! Частина перша. Alex Генеральний обладнання чат 10 3 березня 2009 22:14
Витяг відео частина з RAR без усіх частин ironam Мультимедіа & кодеки 5 10 листопада 2008 01:46
Додати коментар функціональність для мого сайту ... Breaker3D Веб дизайн, хостинг & SEO 3 26 березня 2008 09:42
Остаточний огляд перед покупкою! Прохання прокоментувати! Ncc Speed Генеральний обладнання чат 8 25 лютого 2008 16:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.