![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вітаю ще раз я прийшов з моїми остаточний список частиною моїй грі Rig. PLZ прокоментувати його і консульта будь-які зміни і т.д., до відома, що мої Макс бюджет становить £ 600, і я віддаю собі звіт, що моє хіба жорстких дисків, включених в список, як я ALLREADY мати 1. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мої особисті переваги мати IDE DVD диски - це вивільняє SATA каналів додати жорсткі диски, і значить, я може бути багато більше оптичних дисків повинно хочу.
Що ж до справи, то я дуже рекомендую Thermaltake один. Повітря в них, просто дивно, великий простір всередині, Clear Panel на стороні і дуже легко працювати. Я це одне http://www.thermaltake.com/product/C.../vb1000bws.asp і буде рекомендувати його в будь-який день тижня. Я отримав моє від Novatech. Особливо, як дивлячись на що, він має тільки один вентилятор на стороні, і я не бачу при вентилятором. Монітор не є фантастичним. Я 2000:1 контрастністю і швидкістю відгуку 2 мс, і я отримав моє в аналогічній ціні - хоча в мене тільки 19 ". Крім того, як ця карта має GFX DVI виходи, я дуже рекомендую придбати монітор з DVI входом (наприклад, моє чи) в іншому випадку ви не зможете побачити всі переваги такого хороші карти. Just My 2p. Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всі rarther хороший, але є і поліпшень, які можуть бути зроблені, в залежності від використання. Чи плануєте ви розігнати цю машину? Якщо ви, то вам треба краще кулера процесора і, можливо, у кращому випадку повітря, воно не схоже, що один дуже хороший в цьому сенсі. Якщо ви не розгону, хоча, я думаю, цим повинна бути тонкою.
Я не згоден з приводу DVD диски SATA краще, це набагато простіше у використанні та більш акуратний, і більшість материнських плат мають Atleast 4 порту SATA на них, тому якщо ви є рішень сервера, або бажаючих RAID Insane кількість дисків разом , все нормально. І ви можете мати тільки Макс з 2 дисків IDE на більшість нових материнських платах. Монітор, це нормально, але, як сказав tomthedrummer, було б краще, щоб стягнути з одними вхідними DVI. І якщо є один для аналогічної ціною з кращим часом відгуку і коефіцієнт контрастності, отримав за це, але ви не помітите великої різниці між 5ms і відгуку 2 мс. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, ми просто повинні дати згоду на розбіжності LOL SATA. Особисто я хотів би мати для оптичних дисків (тільки 1 в той момент, хоча), і якщо б я пішов SATA я хотів би тільки мати можливість 2 жорстких дисків, а я планую мати можливості 3. Знову ж таки, залежить від того, скільки є SATA на материнській платі, наприклад, якщо є тільки 2, то отримаєте IDE оптичні, але якщо є 6 кажу це не має значення. SATA виглядає більш акуратним хоча, як кабелі не гортати масовим! |
|
| |||
| |||
| Ох, добре, якщо ви не маєте багато портів SATA, то так, це, мабуть, краще за все піти IDE, але більшість материнських плат поставляються з Atleast 4 порту SATA (Atleast ті, які я бачив, що не для повного бюджету будується) |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці. Так, я хочу SATA, оскільки його більш акуратні і їм не турбували з приводу втрати SATA-порт, як я отримаю терабайтний диск, якщо мені потрібно більше зберігання і їм не подбав про рейд або нічого. Я буду розгін мого процесора 4GHz тому я думаю, що я повинна буду краще кулер, я побачив, що DuOrb і виглядали досить добре, але свої масивні, хто може дати мені кілька пропозицій Plz. як і у випадку я думав, що сторони 250mm Fan б виділити з airfolw allong з усіма іншими вболівальниками, але якщо хтось не може також внести пропозиції щодо альтернативних але майте на Мина, що їм не збирається заплатити £ 100 за справу. Нарешті, я Dont дійсно піклується про якість монітора, поки він працює як їм буде отримати 24 "пізно. |
|
| |||
| |||
| а для кулера, хороший кулер Noctua NH-U12P це не найдешевший з кольорів, але з відгуків я бачив це працює краще, ніж башта Tuniq і багато тихіше. Що стосується справи, щось на зразок Antec 300 хороший для дешевих випадку, хороший повітря, але все ще досить дешево. Звичайно, ви можете перейти на інші сайти для продуктів, але я не була впевнена, який сайт ви спочатку speced від тому я не міг отримати посилання звідти. |
|
| |||
| |||
| Я досі кажу отримати Thermaltake для вашої справи! |
|
| |||
| |||
| Thermaltake є більш дорогими, хоча |
|
| |||
| |||
| Вони більш дорогий, але такий коштує! Особливо це ви збираєтеся бути прилипання величезний охолоджувачів дюйма Вони також мають краще повітря, фільтр пилу на поглинання вентилятор, Ніцца чітко осторонь і дивитися сексуально. Можна також заблокувати передні, щоб зупинити людей, яких ви не хочете потрапити в отриманні дюйма |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішній жорсткий диск - як одного розділу FAT32 частини & NFTS одного боку? | ahsanjee | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 травня 2009 15:52 |
| Будівництво PC комп'ютер! Частина перша. | Alex | Генеральний обладнання чат | 10 | 3 березня 2009 22:14 |
| Витяг відео частина з RAR без усіх частин | ironam | Мультимедіа & кодеки | 5 | 10 листопада 2008 01:46 |
| Додати коментар функціональність для мого сайту ... | Breaker3D | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 26 березня 2008 09:42 |
| Остаточний огляд перед покупкою! Прохання прокоментувати! | Ncc Speed | Генеральний обладнання чат | 8 | 25 лютого 2008 16:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |