![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
бр започва Сигнал веднъж, след OK кор тест, гласи карам добре след това с курсора спира да мига, няма да продължим. ASUS терминатор P4 XP. проверяват всички връзки опитал друг HD, MEM, все същите. приветстват всякакви идеи, мисли за получаване на една на пост тестери на Ebay.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
потърси в дънната ви платка наръчник за отстраняване на проблеми, то трябва да каже какво означава различните възможни издава сигнал. Когато намерите това, което казва е погрешно се върне и да каже, тогава можем да се опитаме ви помага да коригирате проблема.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Твърд диск грешки имат навика да спре компютър точно там.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Когато се опитах друг твърд диск, да не си опитвам обувка с Инсталационен CD Windows?
|
|||
|
|||
|
Здравейте, благодаря на всички Replys, когато бр спирки, че е преди да мога да обувка от cd.Anyway Четох някои мнения и аз се опитах натиснете F5 до обувка и възможност да пропуснете, ако натиснат F4 излезе за около seccond.After около 3 опити Имам менюто за стартиране. Така че аз обувка от Win XP CD, благодарение отново стив.
|
|
|
|||
|
|||
|
Както казах твърд диск имат навика след спирането на това място, да вършиш всичките си шоу HD в BIOS ОК?
CD_Rom може да предизвика проблеми, ако те са твърде каша около това ги изключите и опитайте пак, това е опит и грешка. |