![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ks začíná jednou pípne, po mem test ok, čte disky ok pak přestane blikat kurzor se nebude pohybovat. terminátoru asus p4 xp. zkontrolovat všechny spoje tryed další hd, mem, stále stejné. jakékoliv nápady vítány, přemýšlel, jak se jeden Pracovní místa testery na eBay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste se podívat do manuálu k základní desce řešení problémů, měl by říci, co znamenají různé možné pípne. když zjistíte, co to říká, že je špatné se vrátit a říct, pak se můžeme pokusit který vám pomůže opravit problém.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný disk chyby zvyk zastavení počítače přímo tam.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jste se pokusili jiný HDD, jste zkuste zavést instalační CD s Windows?
| |||
| |||
| Ahoj, díky za všechny replys, kdy počítač přestane to dřív, než jsem si zavést systém z cd.Anyway jsem četl některé příspěvky a snažil jsem se při startu systému stisknete klávesu F5 a možnost přeskočit když jsem stiskl F4 přišel asi seccond.After asi 3 pokusy jsem boot menu. Tak jsem bootovat z cd win xp, ještě jednou díky Steve. |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl pevný disk mají ve zvyku po zastavení na tomto místě dělat všechnu svou show HD je v pořádku BIOS? CD_ROM může způsobit problémy i když jsou pohráváte tak, odpojte je a zkuste to znovu, je to pokusu a omylu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 4-pin plug to přestane pracovat? | flashbax | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 9.října 2009 10:02 |
| Crossover Zastávky Wireless Internet? | mctw | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 7. června 2009 15:00 |
| Tisk zařazovací služba zastávek | mrcintheuk | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 23. května 2009 07:53 |
| ITunes přestane pracovat ve Vista | Phil20 | Multimedia & Kodeky | 1 | 13. ledna 2008 12:56 |
| BIOS Zastávky na primární kanál | brustlhr | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 12. Září 2007 07:17 |
| Thread Nástroje | |
| |