![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pc počinje beeps jednom, post mem test ok, čita diskove ok onda prestaje s kursor treperi, neće ići dalje. ASUS terminator P4 XP. provjeriti sve veze tryed drugi HD, mem, još uvijek isti. dobrodošli bilo koje ideje, misli na dobivanje jednog post testers na ebay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati obličje u vašoj matičnoj ploči priručnik za rješavanje problema, to bi trebao reći što znače različite moguće beeps. kada ste pronašli ono što je pogrešno, kaže se vratiti i reći, onda možemo probati pomoći da ispravi problem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hard disk pogreške imaju naviku za zaustavljanje PC pravo tamo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada se pokušao drugi HDD, jeste li probati booting Windows instalaciju s CD-a?
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala za sve replys, kada se računalo prestane je prije mogu čizma iz cd.Anyway Pročitala sam neke postove i ja pokušali pritiskom na F5 i boot opciju preskočiti ako prešanom F4 izađe oko seccond.After oko 3 pokušaja sam boot izbornika. Tako sam boot sa win xp cd, hvala opet Steve. |
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao hard disk imati navika Zaustavljanjem post na ovom mjestu, da li sve vaše HD's show u BIOS-u redu? CD_Rom može uzrokovati probleme previše ako su messing oko pa odspojite ih i pokušajte ponovo, to je suđenje i pogreške. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 4-pinski utikač prestaje raditi? | flashbax | Cases & Power Supplies | 3 | 9. listopada 2009 10:02 |
| Crossover Čepljenje Bežični internet? | mctw | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 7. lipnja 2009 15:00 |
| Ispiši red čekanja služba prestaje | mrcintheuk | Digital Imaging & Pisači | 0 | 23. svibanj 2009 07:53 |
| ITunes prestane raditi u Vista | Phil20 | Multimedija i kodeci | 1 | 13 siječanj 2008 12:56 |
| BIOS Čepljenje at Primary Channel | brustlhr | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 12. Ruj 2007 07:17 |
| Thread Tools | |
| |