![]() |
|
| |||
| |||
| PC מתחיל beeps פעם, לכתוב מ אישור הבדיקה, קורא כוננים אישור אז תפסיק עם הסמן הברקה, לא הלאה. ASUS terminator P4 XP. בדקו את כל החיבורים tryed אחר HD, מ, עדיין אותו דבר. כל הרעיונות ברוכים הבאים, לחשוב על אחד מקבל ההודעה של eBay על testers. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להסתכל על לוח האם המדריך לפתרון בעיות, הוא צריך להגיד מה שונה אפשרי beeps מתכוון. כאשר אתה מוצא את מה שזה אומר זה לא נכון לחזור ולומר, אז אנחנו יכולים לנסות לעזור לך לתקן את הבעיה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כונן קשיח שגיאות יש הרגל לעצור מחשב בדיוק שם.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר ניסה HDD אחר, האם אתה מנסה באתחול עם תקליטור ההתקנה של Windows?
| |||
| |||
| שלום, תודה על הכל replys, כאשר המחשב מפסיק את זה לפני שאני יכול לאתחל את cd.Anyway קראתי כמה הודעות ואני ניסיתי לחיצה F5 בשעה האתחול ואת אפשרות דילוג אם אני לחוץ F4 הגיע ל בערך seccond.After בערך 3 ניסיונות יש לי תפריט האתחול. אז אני האתחול של win XP CD, שוב תודה סטיב. |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי יש לך כונן קשיח הרגל לעצור לכתוב במקום הזה, לעשות את כל HD של להציג את אישור ה-BIOS? CD_Rom יכול לגרום לבעיות גם אם הם כל כך להתעסק סביב לנתק אותם ונסה שוב, זה נסוי וטעיה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 4-pin plug מפסיק זה עובד?? | flashbax | מקרים & ספקי כוח | 3 | 9 אוקטובר 2009 10:02 |
| Crossover מפסיק אינטרנט אלחוטי? | mctw | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 7 יוני 2009 15:00 |
| הדפסה ברקע מפסיק | mrcintheuk | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 23 מאי 2009 07:53 |
| ITunes מפסיק לעבוד ב-Vista | Phil20 | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | 13 ינואר 2008 12:56 |
| ב-BIOS מפסיק ראשי ערוץ | brustlhr | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 12th ספטמבר 2007 07:17 |
| שרשרת כלים | |
| |