![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| PC pradeda pypteli vieną kartą, po Mem testas ok, skaito diskus Gerai, tada sustoja ir mirksi kursorius, bus ne judėti. Asus terminatorius P4 XP. tikrinama visų jungčių tryed kitą HD, MEM, vis tiek tas pats. idėjų Sveiki, vis galvoju apie vieną Pareigų testeriai eBay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite ieškoti savo plokštę vadovą apie problemas, ji turi pasakyti, ką įvairių galimų pypsi reiškia. Kai rasite ką ji sako, yra klaidinga grįžti ir pasakyti, tada mes galime bandyti padėti jums išspręsti problemą.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kietasis diskas klaidos sustabdyti PC teisė nėra įpročio.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai bandote kitą HDD, jūs pabandykite Atsisiuntimas su Windows diegimo kompaktinį diską?
| |||
| |||
| Hi, Thanks for all Replys, kai nustoja pc tai prieš man gali atsisiųsti iš cd.Anyway Aš perskaičiau keletą postų ir aš bandžiau paspausti klavišą F5, krovimosi metu ir galimybę praleisti, jeigu aš primygtinai F4 atėjo apie seccond.After Apie 3 bandymus aš įkrovos meniu. Taigi aš paleisti iš Win XP CD, thanks again Steve. |
|
| |||
| |||
| Kaip aš sakiau kietajame diske turi sustabdyti rašyti šioje vietoje įpročiu, viską savo HD's parodyti BIOS, ok? CD_Rom gali sukelti problemų, jei jie yra pernelyg Messing aplink taip atsijungti juos ir bandyti dar kartą, tai bandymų ir klaidų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| 4-pin plug stotelių ji dirba? | flashbax | Cases & Power Supplies | 3 | 9 spalis 2009 10:02 |
| Crossover Stotelės Belaidžio interneto? | mctw | Networking, Modems & VoIP | 0 | 7 birželis 2009 15:00 |
| Spausdinti buferis sustoja tarnyba | mrcintheuk | Digital Imaging & Printers | 0 | Gegužė 23, 2009 07:53 |
| ITunes nustoja darbo Vista | Phil20 | Multimedia & Codecs | 1 | 13 sausis 2008 12:56 |
| BIOS sustoja Pirminis kanalas | brustlhr | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 12 rugsėjis 2007 07:17 |
| Temos įrankiai | |
| |