![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
PC-ul începe beep-uri, o dată, după MEM OK de testare, se arată drive-urile pe OK, apoi se opreşte cu cursorul clipeste, nu va trece mai departe. terminală Asus P4 XP. verificat toate conexiunile tryed un alt HD, MEM, rămas aceeaşi. orice idei Bine ai venit, gândire de a obţine o de testeri post de pe eBay.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Încercaţi să căutaţi în manualul dvs. de placa de bază pentru rezolvarea problemelor, acesta ar trebui să spun ceea ce emite bipuri diferite posibil medie. Atunci când găsiţi ceea ce se spune este greşit vină înapoi şi să spună, atunci putem încerca ajutându-vă să corecteze problema.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Erori Hard au obiceiul de a opri un PC chiar acolo.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atunci când a încercat un alt HDD, te-ai încerca cizme cu un CD de instalare Windows?
|
|||
|
|||
|
Max, multumesc pentru toate replys, atunci când PC-ul se opreşte, este înainte de a putea cizme de cd.Anyway am citit unele posturi şi am încercat apăsând F5 la boot şi o opţiune de a sări în cazul în care am apăsat F4 venit pentru aproximativ o seccond.After de aproximativ 3 incercari am primit un meniu de boot. Asa ca am cizme de la CD-ul castiga XP, mulţumesc din nou Steve.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum am spus hard disk au obiceiul de oprire post în acest loc, a face tot show HD scris în OK BIOS-ul?
CD_Rom pot provoca probleme de asemenea, dacă acestea sunt în jur de joc atât de deconectaţi-le şi încercaţi din nou, este judecată şi eroare. |