![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ks začína raz pípne, po mem test ok, číta disky ok potom prestane blikať kurzor sa nebude pohybovať. terminátorovým asus p4 xp. skontrolovať všetky spoje tryed ďalšie hd, mem, stále rovnaké. akékoľvek nápady vítané, premýšľal, ako sa jeden Pracovné miesta testery na eBay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste sa pozrieť do manuálu k základnej doske riešenie problémov, mal by povedať, čo znamenajú rôzne možné pípne. keď zistíte, čo to hovorí, že je zlé sa vrátiť a povedať, potom sa môžeme pokúsiť ktorý vám pomôže opraviť problém.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pevný disk chyby zvyk zastavenie počítača priamo tam.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď ste sa pokúsili iný HDD, ste skúste zaviesť inštalačné CD s Windows?
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka za všetky replys, keď počítač prestane to skôr, než som si zaviesť systém z cd.Anyway som čítal niektoré príspevky a snažil som sa pri štarte systému stlačíte klávesu F5 a možnosť preskočiť keď som stlačil F4 prišiel asi seccond.After asi 3 pokusy som boot menu. Tak som bootovať z cd win xp, ešte raz vďaka Steve. |
|
| |||
| |||
| Ako som povedal pevný disk majú vo zvyku po zastavení na tomto mieste robiť všetku svoju show HD je v poriadku BIOS? CD_ROM môže spôsobiť problémy aj keď sú pohrávam tak, odpojte ich a skúste to znova, je to pokusu a omylu. |