![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ком почиње оглашава једном, пост-МЕР Тест ОК, чита дискове у реду онда престаје са трепери курсор, неће се пребацити на Асус Терминатор П4 Ксп.. провери све везе трыед други ХД, МЕР, још увек исти било које идеје. дочека, мислећи да се добије један пост тестери на еБаы. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| потразите у матичну упутство за решавање проблема, треба рећи шта значи могућих оглашава. Када пронађете оно што каже да није у реду вратити и рећи, онда можемо покушати да Вам помогнемо да реше проблем.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хард диск грешака имају навику заустављања рачунара право тамо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када је покушао другом ХДД-, да ли сте покушајте са подизањем система Уиндоус инсталациони ЦД?
| |||
| |||
| Хи, хвала за све Реплыс, када престаје ком је пре могу покренути систем са цд.Аныуаы Прочитао сам неке постове и ја сам покушао притиснути Ф5 приликом подизања система и могућност да прескочите ако притисне тастер Ф4 изађе за око сеццонд.Афтер око 3 пута сам добио мени за покретање. Па сам боот Уин КСП ЦД-а, хвала опет Стеве. |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао хард диск имају навику заустављања пост у овом месту, да све своје приказ ХД-а у БИОС-у реду? ЦД_Ром може изазвати проблеме ако су превише петљају око тако их искључите и покушате поново, то је суђење и грешке. |