![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| PC починається сигнал один раз, посада Mem Test OK, читає диски нормально, тоді зупиняється з миготливим курсором, не буде рухатися далі. ASUS Terminator P4 XP. Перевірені всі з'єднання Tryed іншого HD, MEM, все та ж. Вітаємо будь-які ідеї, маючи на увазі отримання одного після тестерів на Ebay. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте звернутися до вашої материнської плати для усунення неполадок, слід сказати, що різні можливості гудка на увазі. коли ви виявите, що це говорить не так повернутися і сказати, то ми можемо спробувати допомогти Вам вирішити проблему.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Помилка жорсткого диска є звичка зупинити ПК прямо там.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| При спробі іншого жорсткого диску, потрібно спробувати завантажитися з компакт-диска установки Windows?
| |||
| |||
| Привіт, спасибі за все Replys, коли комп'ютер не це перш ніж я можу завантажитися з cd.Anyway Я читав деякі посади, і я спробував натиснути клавішу F5 при завантаженні і можливість показувати, якщо я натиснув F4 підійшов близько seccond.After близько 3 спроб я отримав завантажувальний меню. Так що я завантажитися з Win XP CD, завдяки знову Стів. |
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав жорсткого диска є звичка припинення поста в цьому місці, зробити все, показати своє HD в ОК BIOS? CD_ROM може викликати питання теж, якщо вони Мессінг навколо так вимкніть їх і спробуйте ще раз, це метод проб і помилок. |