по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Play PS2 с лаптоп с S-Video вход пристанище

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти март 2007, 19:44
Новите държави Група

Default Play PS2 с лаптоп с S-Video вход пристанище

Моят лаптоп е с S-Video вход порт, така че е възможно да играе моята ps2 чрез моя лаптоп?

Искам да знам за това, защото най-Im UNI и DONT има пространство или пари за телевизия!

I DONT има TV тунер, така че аз се чудех, ако не можете да свържете тях, без да се налага да взема и

Айв опитали:

RCA кабели - жълт до S-Video адаптер
- Червено и бяло на аудио входа

аз арго получите някоя снимка: (

Моят лаптоп спецификациите са:

Операционни системи:

Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition

Преработвателите & чипсет:
2. 2GHz AMD Turion ™ 64 мобилен процесор (800MHz FSB, 1MB L2 кеш)
NVidia мобилен SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M чипсет

Графичен & Video:
- Dual графика Картички
256MB NVidia GeForce 7900 GS Отидете SLI има възможност

Памет:
2GB на Dual-Channel DDR SDRAM на 400MHz

Съхранение:
100Gb

I / O Портове (външно достъпни):
Видео: Една VGA конектор и един DVI-D конектор
TV-OUT: Един S-Video конектор изложени
Един S-Video В конектор
Аудио С Джак
TV коаксиален вход конектор
IEEE 1394: мини IEEE 1394a (4-пинов) порт
USB: 4 Високоскоростен USB 2. 0 пристанища
Обем Превъртете Калобрани
1 Център говорители жак
1 съраунд високоговорител жак
1 Предни говорители жак
1 жак за слушалки
1 микрофон жак
AC3 изложени W / оптичен кабел жак
Мрежа: Интегрирана Gigabit Ethernet RJ-45
Модем: Интегрирана 56K модем В. 92 RJ-11

Old 9-ти март 2007, 21:39
Номер на групата

Краткият отговор е да не можете, но аз не (лично) зная на какъвто и да е начин използвайки само S-Video, поради лента ограничения. Също с коаксиален конектор.

Аз ще мисля, че е възможно вашия лаптоп могат да имат възможността вече. Трябва да двойна проверка чрез вашия лаптоп ръчна или пристанищата на звеното за да се види дали има видео-или Vivo videocard (а). Ако не ви е необходим PCMCIA TV тунер карта

Има и USB видео заснемане и ТВ тунер кутии, които можете да използвате, за да правя това, което се опитваме да направим. Отново сме лента, вашият лаптоп ще трябва USB 2.0 порта.

Имайте предвид, че скоростта на вашия USB порт и лаптоп архитектура ще се определи как е възможно това, ще бъде да играят игри, използването на тези устройства. В латентност между входния сигнал и на дисплея на монитора може понякога надхвърля секунда, които, както съм сигурен, че ти знаеш, ще се играе състезателни игра или първо лице стрелецът доста трудно да се играе най-малко да се каже.

Можете да свържете вашия ps2 за да могат да играят игри онлайн.

Вие трябва да свържете вашия ps2 към рутер чрез Ethernet кабел. Тогава ще трябва да използвате за достъп до мрежата диска за да създадете профил на Вашата ps2. (Ако не разполагате с диск, вие все още може да бъде в състояние да придобие един часа директно от Sony).

Вие не трябва да се сменя всяка настройки ако вече отидете онлайн с вашия лаптоп. Но с моя опит на домашно мрежи, независимо дали cabled или безжична, аз няма да разчитам на нея, без да са му проблеми.

Също така ще се нуждаят от игра, която ви позволява да играете онлайн.

Надявам се това е помогнал.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 10-ти март 2007, 06:05
Новите държави Група

Добре!

Наистина Noob въпрос!

Как да проверите дали своя видео или Vivo, ръководството, че alienware ми е rubish и тя ми казва нищо: (
Old 10-ти март 2007, 07:13
Номер на групата

Пост на модела и ще имат копаем наоколо.

-Kanoakavirus
Old 10-ти март 2007, 07:48
Новите държави Група

тя е Alienware Aurora m9700

в наръчника тя изброява портове на гърба, един казва, S-Video и един казва в S-Video изложени

този толкова добро, колкото при ръчна стане: (

Има ли някакви други пристанища, че аз мога употреба, така че мога да използвам моя лаптоп само като монитор?
Old 10-ти март 2007, 08:24
Номер на групата

Аз бях имаше голям нос около и във версията, която няма да бъде в състояние да го направи като единствено видео вход ли е S-Video и тя няма да работи с това.

Вие ще трябва да закупите карта, както е посочено по-горе, но като се има предвид цената на тези неща, както и закъснения съм на цитирания по-горе, лично, мисля, че това ще е загуба на пари. Разбира се, този вашето решение да се направи.

Да осъзнаят, че не е това, което исках да чуя, но аз съм длъжен да дам мнението си честен.

-Kanoakavirus
Old 10-ти март 2007, 11:09
Новите държави Група

disapointing: (

О добре благодаря за съдействието!

могат да видят в GameBrigde нещо!

Някой казват, че добрата си други казват неговите бедни
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Черен екран / Аудио Само когато се опитват да играят видео capper Общи Софтуер Чат 4 3-ти ноември 2009 година 18:21
Не мога да играя на видео файлове mickjo Мултимедия & Codecs 14 19 Юни 2009 00:15
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
Hp лаптопа USB порт не работи правилно Julz kub Лаптопи, Mobiles & текст 6 3 Март 2009 15:40
Не видео вход ciders Общи Хардуер Чат 1 31 Авг 2007 15:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc