menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Play PS2 s notebookem pomocí s-video vstup portu

Reply

Thread Nástroje
Old 9.března 2007, 19:44
Nový člen skupiny

Default Play PS2 s notebookem pomocí s-video vstup portu

Můj notebook má S-Video vstupní port, takže je možné hrát moje PS2 přes můj notebook?

Chci vědět o tom, že im na uni a dont mít prostor a peníze na tv!

i dont mít TV tuner, tak jsem přemýšlela, zda můžete můžete připojit aniž by bylo nutné dostat

IVE pokusili:

RCA kabely - žlutá až s-video adaptér
- Červené a bílé na audio vstup

i cant dostat nějakou obrázek: (

Můj laptop parametry jsou:

Operační systémy:

Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition

Procesory & Čipset:
2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache)
Nvidia SLI ChipsetIntel Mobile 915PM + ICH6-M čipset

Graphics & Video:
- Duální grafické karty
256megabajt Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI ENABLED

Paměť:
2 GB pro Dvou-kanálové DDR SDRAM na 400MHz

Skladování:
100GB

I / O portů (Externě přístupné):
Video: jeden VGA a jeden konektor DVI-D konektor
TV-out: jeden S-Video výstup konektor
Jeden S-Video konektor
V Audio Jack
TV koaxiální vstup konektor
IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-pin) port
USB: 4 Hi-rychlost USB 2. 0 portů
Svazek rolovací kolečko
1 Centrum reproduktoru jack
1 Surround reproduktoru jack
1 Přední reproduktor jack
1 sluchátkový jack
1 mikrofon jack
AC3 z w / optický vodič jack
Síť: integrovaná Gigabit Ethernet RJ-45
Modem: integrovaný 56K V. 92 modem, RJ-11

Old 9.března 2007, 21:39
Dárce Skupina

Krátká odpověď je ano můžete, ale nemám (osobně) znám žádný způsob, jak pomocí jen s-video v důsledku omezení šířky pásma. Stejné s koaxiálním konektorem.

Já bych si myslí, že je to možná váš notebook může mít schopnost již. Měli byste překontrolovat přes váš laptop manuální nebo přístavů na jednotku s cílem zjistit, zda má VIDEO-IN nebo VIVO grafickou kartu (y). Pokud ne budete potřebovat kartu PCMCIA TV tuner

Existují také USB zachytávání videa a TV tuner krabice, které můžete použít k tomu, co se snažíte udělat. Opět znovu pásma váš notebook bude potřebovat USB 2.0 porty.

Pamatujte však, že rychlost USB portu notebooku a architektury bude možné určit, jak bude na hraní her pomocí těchto prostředků. Latence mezi vstupním signálem a jeho zobrazení na monitoru může, v době, přesáhnout druhá, která, jak jsem si jistý, že víš, by se mohl hrát závodní hru nebo první osoba střelec velmi obtížné hrát přinejmenším.

Můžete také připojit PS2 k tomu, abyste mohli hrát online hry.

Potřebujete připojit PS2 k routeru přes ethernet kabel. Pak budete potřebovat přístup k síti disku vytvořit účet na vašem PS2. (Pokud nemáte na disku, můžete přesto měly mít možnost získat přímo od Sony).

Měli byste se neměli přepínat jakéhokoli nastavení, pokud jste již online s Vaším notebookem. Ale s mou zkušeností z domácí sítě, zda kablovaná nebo bezdrátově, já jsem nechtěl spoléhat na skutečnost, že je bez problémů.

Budete potřebovat i hra, která vám umožní hrát online.

Doufám, že to pomohlo.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 10 března 2007, 06:05
Nový člen skupiny

jo!

Opravdu Noob otázka!

Jak mohu zkontrolovat, zda jeho video nebo vivo, v manuálu, že alienware dal mi je rubish a to mi nic: (
Old 10 března 2007, 07:13
Dárce Skupina

Post model a uvidíme rýpnout kolem.

-Kanoakavirus
Old 10 března 2007, 07:48
Nový člen skupiny

je Alienware Aurora m9700

v manuálu uvádí porty na zadní straně, jeden říká, S-Video a jeden řekl: S-Video

to je tak dobré, jak se dostal manuál: (

Existují další porty, které lze použít i tak, že můžu používat svůj notebook jen jako monitor?
Old 10 března 2007, 08:24
Dárce Skupina

Jsem byl zvědavý, jak to kolem sebe a stojí si nebude moci dělat jako jediný video vstup jste je s-video, a to nebude fungovat, že použití.

Vy budete muset koupit kartu, jak je uvedeno výše, ale vzhledem k nákladům na takové věci a zpoždění jsem citovaný výše, osobně si myslím, že by to plýtvání penězi. Samozřejmě, to je vaše rozhodnutí učinit.

Jsem si, že to není to, co jste chtěli slyšet, ale jsem povinen vám můj upřímný názor.

-Kanoakavirus
Old 10 března 2007, 11:09
Nový člen skupiny

disapointing: (

No díky za pomoc!

mohli se podívat do GameBrigde věc!

Někteří lidé říkají, že jeho další dobré říci své chudé
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Black Screen / Audio Teprve, když se snaží Play Video capper Obecné Software Chat 4 3.listopadu 2009 18:21
Nemohu přehrávat video soubory mickjo Multimedia & Kodeky 14 19. června 2009 00:15
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. března 2009 14:49
Hp laptop USB port nefunguje správně Julz KUB Notebooky, Mobily a PDA 6 3. března 2009 15:40
No Video vstup ciders Obecné Hardware Chat 1 31. srpen 2007 15:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.