![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| My laptop έχει S-Video εισροών λιμένα, ώστε είναι δυνατόν να παίζω ps2 μέσω φορητού υπολογιστή μου; Θέλω να μάθω γι 'αυτό, διότι σε im uni και dont έχει το χώρο ή χρήματα για μια τηλεόραση! i dont έχει δέκτη τηλεόρασης, ώστε Αναρωτιέμαι αν μπορείτε να συνδέσετε τους, χωρίς να χρειάζεται να πάρουν ένα IVE TRIED: RCA καλώδια - κίτρινο για την S-Video Adaptor - Κόκκινο και λευκό για την είσοδο ήχου i επίκλισης φέρει οποιαδήποτε εικόνα: ( My laptop specs είναι τα εξής: Λειτουργικά Συστήματα: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Επεξεργαστές & Chipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia SLI ChipsetIntel Κινητά 915PM + ICH6-M chipset Γραφικά & Video: - Διπλή Κάρτες Γραφικών 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI ENABLED Μνήμη: Των 2GB Dual-Channel DDR SDRAM στα 400MHz Αποθήκευση: 100GB I / O Ports (Εξωτερικά προσβάσιμο): Βίντεο: Μια σύνδεση VGA και DVI-D Μια σύνδεση TV-out: Μια S-Video out υποδοχή Μια S-Video Σε σύνδεση Στην Audio Jack TV ομοαξονικά υποδοχή εισόδου IEEE 1394: IEEE 1394a mini (4-pin) θύρα USB: 4 Hi-speed USB 2. 0 λιμάνια Τόμος τροχό κύλισης 1 Κέντρο ομιλητή jack 1 Surround Speaker Jack 1 Front ομιλητή jack 1 βύσμα ακουστικών 1 μικρόφωνο jack AC3 out w / Οπτικό καλώδιο jack Δίκτυο: Integrated Gigabit Ethernet RJ-45 Μόντεμ: Ολοκληρωμένη μόντεμ 56K V. 92 RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σύντομη απάντηση είναι ναι μπορείτε να το κάνετε, αλλά δεν θ (προσωπικά) γνωρίζω κανένα τρόπο χρησιμοποιώντας μόνο τα S-Video, λόγω περιορισμών του εύρους ζώνης. Ίδια με τα ομοαξονικά υποδοχή. Θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι δυνατόν το laptop μπορεί να έχουν τη δυνατότητα ήδη. Θα πρέπει να κάνετε διπλό έλεγχο μέσω laptop σας εγχειρίδιο ή λιμένων για τη μονάδα για να δείτε αν έχει VIDEO-IN ή Vivo κάρτα οθόνης (s). Σε περίπτωση που δεν θα χρειαστείτε ένα PCMCIA κάρτα δέκτη τηλεόρασης Υπάρχουν, επίσης, τη δέσμευση και βίντεο USB δέκτη τηλεόρασης θέσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνουμε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Και πάλι, η επαναφορά του εύρους ζώνης, το laptop θα πρέπει θύρες USB 2.0. Λάβετε υπόψη ότι η ταχύτητα της θύρας USB και laptop αρχιτεκτονικής θα καθορίσουν πώς θα είναι εφικτό να παίζουν παιχνίδια με τη χρήση αυτών των συσκευών. Η καθυστέρηση μεταξύ του σήματος εισόδου και η απεικόνιση στην οθόνη μπορεί, κατά καιρούς, να υπερβαίνει το ένα δεύτερο, το οποίο είμαι βέβαιος ότι, όπως γνωρίζετε, θα παίζει ένα παιχνίδι αγωνιστικά ή ένα πρώτο πρόσωπο shooter αρκετά δύσκολο να παίξουν για να πω το λιγότερο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το ps2 για να σας δώσει τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια online. πρέπει να συνδέσετε το ps2 με router μέσω ενός καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιούν το δίκτυο πρόσβασης του δίσκου για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για σας ps2. (Αν δεν έχετε ένα δίσκο σας μπορεί να εξακολουθήσει να είναι σε θέση να αποκτήσει μία απευθείας από τη Sony). Δεν θα πρέπει να πρέπει να επιλέξετε αν τυχόν ρυθμίσεις που έχουν ήδη προχωρήσει σε απευθείας σύνδεση με το laptop. Αλλά με την εμπειρία μου των εσωτερικών δικτύων, είτε κορδονωτά ή ασύρματα, δεν θα μετρήσει για να είναι χωρίς προβλήματα. Θα χρειαστεί επίσης ένα παιχνίδι που σας επιτρέπει να παίξετε online. Ελπίζω αυτό βοήθησε.
|
| |||
| |||
| εντάξει! πραγματικά noob ερώτηση! Πώς ελέγχω αν τα βίντεο ή σε vivo, το εγχειρίδιο που μου έδωσε alienware είναι rubish και τίποτα δεν μου λέει: ( |
|
| |||
| |||
| Μετά το μοντέλο και θα πάρω μια ανασκαφή κοντά.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| είναι η Alienware Aurora m9700 στο εγχειρίδιο που περιέχει τον κατάλογο των λιμένων στην πλάτη, το ένα λέει σε S-Video και ένα ρητό S-Video out thats τόσο καλό όσο το εγχειρίδιο γίνεται: ( Υπάρχουν άλλες θύρες που μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το φορητό υπολογιστή μόνο ως παρακολουθεί; |
|
| |||
| |||
| Έχω είχε φιλοπερίεργος περίπου και, ως έχει, δεν θα είστε σε θέση να το κάνουμε, όπως το βίντεο εισροών μόνο που έχεις είναι το s-video και δεν θα λειτουργεί με τη χρήση αυτού. Είστε θα χρειαστεί να αγοράσετε μια κάρτα, όπως αναφέρεται παραπάνω, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος αυτών των πραγμάτων και τις καθυστερήσεις που προαναφέρθηκαν έχω, προσωπικά, πιστεύω ότι θα ήταν σπατάλη. Φυσικά, thats την απόφασή σας να κάνετε. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι αυτό που ήθελε να ακούσει, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σας δώσουν ειλικρινείς μου γνώμη.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Ω ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! ενδέχεται να έχουν εξετάσει τη GameBrigde τίποτα! ορισμένοι υποστηρίζουν την καλή άλλοι λένε οι φτωχοί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μαύρη Οθόνη / Audio Μόνο όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο | capper | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 3 Νοεμβρίου 2009 18:21 |
| Δεν μπορώ να παίζουν αρχεία βίντεο | mickjo | Multimedia & Codecs | 14 | 19 Ιουν 2009 00:15 |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Hp laptop θύρα USB δεν λειτουργεί σωστά | Julz kub | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 3η Μαρ 2009 15:40 |
| Δεν Video Input | μηλιτών | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 31 Αυγ 2007 15:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |