![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj laptop ima S-Video ulaz port, tako da je moguće igrati preko PS2 moj moj laptop? Želim znati o tome, jer im na Uni i dont imati prostor ili novac za tv! ja dont imati TV tuner, pa sam se pitate ako možete ih mogu spojiti bez da se jedan ive pokušao: RCA kablovi - žuta na S-video adapter - Crveni i bijeli audio ulaz na ja licemjerje dobiti bilo koju sliku: ( Moj laptop naočale su: Operacijski sustavi: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Procesori i chipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (FSB 800MHz, 1MB L2 Cache) Nvidia Mobilna SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M chipset Graphics & Video: - Dual Graphics Cards 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Omogućene Memorija: 2GB Dual-Channel DDR SDRAM at 400 Skladištenje: 100Gb I / O Portovi (spoljašnjeg aspekta dostupan): Video: Jedan VGA konektor i jedan DVI-D konektor TV-out: jedan S-Video out priključak Jedan In S-Video konektor Audio U Jack TV koaksijalni ulaz konektor IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-pin) port USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 lukama Volume Scroll Wheel 1 Center speaker jack 1 Surround Speaker utičnica 1 Front speaker jack 1 slušalica utičnica 1 mikrofon utičnica AC3 out w / Optički žičani utičnica Network: Integrirani Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: Integrirani 56K V. 92 modem RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kratak odgovor je da možete, ali ja ne (osobno) znati od bilo koji način koristite samo S-video bandwith zbog ograničenja. Iste s koaksijalni konektor. ja će misliti svoj 'moguć vaš laptop svibanj imati mogućnost već. Trebali biste provjeriti preko Vašeg laptopa ručnim ili priključke na jedinicu da vidim ako ima video-in ili Vivo videocard (e). Ako ne trebate PCMCIA TV tuner kartice Tu su i video snimci i USB TV tuner kutije koje možete koristiti za to što pokušavate učiniti. Ponovo, ponovo bandwith, vaš laptop će potreba USB 2.0 priključke. Imajte na umu da se na brzinu vašeg USB port laptopa i arhitektura će odrediti koliko će biti izvedivo da igraju igre koriste te uređaje. U najkraćim između ulaznih signala i to je prikaz na monitoru može, na vrijeme, prelazi na drugi, što je siguran sam da znaš, bi igranju trkaćih igru ili prva osoba pucač prilično teško igrati za reći najmanje. Također možete povezati vaš PS2 Vam omogućiti da igramo online. morate povezati svoj PS2 na ruter preko Ethernet kabel. Tada trebate koristiti za pristup mreži disk stvoriti račun na Vašem PS2. (Ako nemate disk vam svibanj pa ipak biti u mogućnosti steći izravan jedan od Sony). Ne biste trebali pritega postavke ako već idu sa svojim online laptop. No, s moje iskustvo home networks, da li cabled ili bežični, ne bih računati na to da bez problema. Također ćete trebati igra koja vam omogućuje da igrate online. Uzdanica ovaj je pomoglo.
|
| |||
| |||
| ok! stvarno noob pitanje! Kako mogu provjeriti, ako je njegov video ili vivo, priručnik koji alienware mi dali je rubish a ništa ne govori mi: ( |
|
| |||
| |||
| Post modela, a ja ću imati kopaju okolo.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| to je Alienware Aurora m9700 U priručniku se navodi portova na stražnjoj strani, jedan kaže: S-video i jednom rekao: S-Video out taj kao dobri kao priručnik dobije: ( Ima li kakvih drugih priključaka koji mogu koristiti tako da mogu koristiti svoj laptop samo kao monitor? |
|
| |||
| |||
| Ja sam imao nosat okolo i štandova jer si ne idući u biti u mogućnosti to učiniti kao jedini video ulaz što je S-video i to neće raditi koristeći taj. Idete da je potrebno kupiti kartice kako je navedeno gore u tekstu, ali s obzirom na troškove takve stvari i odgode sam navedenu gore, osobno, mislim da bi bilo rasipanje novca. Naravno, taj da bi svoju odluku. I 'ne shvati da ono što su htjeli čuti, ali sam dužan dati vam moj iskren mišljenje.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Oh dobro hvala za pomoć! možda pogledati u GameBrigde stvar! neki kažu drugi kažu svojim dobrim svojih siromašnih |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crni ekran / Audio Samo Našto težak to play video | capper | Općenito Software Chat | 4 | 3. studeni 2009 18:21 |
| Ne mogu igrati video datoteke | mickjo | Multimedija i kodeci | 14 | 19. lipnja 2009 00:15 |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Hp laptop USB port ne radi ispravno | Julz kub | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 3. ožujak 2009 15:40 |
| Nema Video ulaz | ciders | General Hardware Chat | 1 | 31. kolovoz 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |