kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Play PS2 laptop használatával S-Video bemeneti port

Reply

Téma eszközök
Old Március 9, 2007, 19:44
Új tag Csoport

Default Play PS2 laptop használatával S-Video bemeneti port

Saját laptop van egy S-Video bemenet port, így lehetséges, hogy játsszon az én ps2 az én laptop?

Tudni akarom, hogy erről, mert im at uni és dont volna a hely, vagy a pénz a tv!

én dont volna egy TV tuner, ezért arra gondoltam, ha nem tud csatlakozni őket anélkül, hogy egy

ive próbált:

RCA kábelek - sárga-S-video adapter
- Vörös és fehér az audio bemenet

i cant get a kép: (

Saját laptop specs a következők:

Operációs rendszerek:

Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition

Processzorok & Chipset:
2. 2GHz AMD Turion ™ 64 mobil processzor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache)
Nvidia SLI ChipsetIntel Mobile 915PM + ICH6-M chipset

Graphics & Video:
- Dual grafikus kártyák
256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Enabled

Memória:
2GB a Dual-Channel DDR SDRAM at 400MHz

Tárolás:
100GB

I / O portok (Külsőleg elérhető):
Videó: egy VGA-csatlakozó és egy DVI-D csatlakozó
TV-kimenet: egy S-Video kimenet csatlakozója
Egy S-Video csatlakozó
Az Audio Jack
TV koaxiális bemeneti csatlakozója
IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-tűs) port
USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 kikötők
Kötet Scroll Wheel
1 Center hangsugárzó jack
1 Surround Speaker jack
1 Front hangfal jack
1 fejhallgató jack
1 mikrofon jack
AC3 ki w / Optical vezetékes jack
Hálózat: Integrált Gigabit Ethernet RJ-45
Modem: integrált 56K V. 92 modem RJ-11

Old Március 9, 2007, 21:39
Donor Group

A rövid válasz: igen is, de én nem (személyesen) ismerek semmilyen módon nem használja csak az S-Video sávszélesség korlátai miatt. Ugyanaz a koaxiális csatlakozó.

Azt hiszem, hogy ez lehetséges, a laptop is képes már. Akkor kettős ellenőrzés révén a laptop kézi vagy portokat az egységet, hogy ha van egy-VIDEO IN vagy VIVO videókártya (s). Ha nem lesz szükség egy PCMCIA tv tuner kártya

Vannak is USB videodigitalizáló és TV-tuner doboz, amelyet használhat, hogy mit próbál tenni. Újra, újra sávszélesség, a laptop lenne szükség USB 2.0 port.

Tartsa szem előtt, hogy az a sebesség az USB port és laptop építészet határozza meg, hogy ez megvalósítható lesz, hogy játszani ezekkel a berendezésekkel. A latencia a bemeneti jel, és ez jelenik meg a monitor, néha meghaladja a második, amely biztos vagyok benne, hogy tudja, lesz játszani egy versenyautó játék vagy a First Person Shooter elég nehéz játszani, hogy mondjuk a legkevésbé.

Azt is csatlakoztatni a PS2, amely lehetővé teszi, hogy játszani online.

be kell kapcsolódni a ps2 egy router keresztül egy Ethernet-kábelt. Akkor kell használni a hálózati hozzáférés-lemez, hogy hozzanak létre egy fiókot a ps2. (Ha nincs lemez is képes megszerezni egy közvetlenül a Sony).

Nem kellett volna váltani, hogy a beállításokat, ha már megy online a laptop. De a tapasztalatom az otthoni hálózatok, vagy a vezeték nélküli e cérnázott, nem számít rá, hogy anélkül, hogy a problémákat.

Itt is szükség van egy játék, amivel játszani online.

Remélem ez segített.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Március 10, 2007, 06:05
Új tag Csoport

Oké!

Tényleg noob kérdés!

Hogyan tudom ellenőrizni, ha a video-, vagy in vivo, a kézikönyvet, amely alienware Rubish is adott nekem, és azt mondja, semmi: (
Old Március 10, 2007, 07:13
Donor Group

Post a modell és én is DIG körül.

-Kanoakavirus
Old Március 10, 2007, 07:48
Új tag Csoport

ez az Alienware Aurora m9700

A kézikönyv felsorolja a kikötőkben a háton, az egyik azt mondja, S-Video és egy mondás S-Video out

amit olyan jó, mint a kézi kap: (

Van-e bármilyen más kikötőkben, hogy én is használható úgy, hogy tudom használni a laptop, mint egy monitor?
Old Március 10, 2007, 08:24
Donor Group

Én kíváncsi volt a környéken, és ebben a formában ugye nem lesz képes rá, mint a csak videobemeneti van az S-video, és nem fog működni, hogy használ.

Maga lesz szüksége vásárolni a kártyát, mint már említettük, de figyelembe véve a költség az ilyen dolgokat, és a késedelmet, amit fentebb idézett, Úgy gondolom, ez kidobott pénz. Természetesen, amit meg döntését.

Tudom, hogy nem az, amit szerettem volna hallani, de én vagyok köteles adom őszinte véleményt.

-Kanoakavirus
Old Március 10, 2007, 11:09
Új tag Csoport

disapointing: (

Ó köszönöm a segítséget!

volna egy pillantást a GameBrigde dolog!

Egyesek azt mondják, hogy jó mások mondják, hogy a szegény
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.