![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját laptop van egy S-Video bemenet port, így lehetséges, hogy játsszon az én ps2 az én laptop? Tudni akarom, hogy erről, mert im at uni és dont volna a hely, vagy a pénz a tv! én dont volna egy TV tuner, ezért arra gondoltam, ha nem tud csatlakozni őket anélkül, hogy egy ive próbált: RCA kábelek - sárga-S-video adapter - Vörös és fehér az audio bemenet i cant get a kép: ( Saját laptop specs a következők: Operációs rendszerek: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Processzorok & Chipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 mobil processzor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia SLI ChipsetIntel Mobile 915PM + ICH6-M chipset Graphics & Video: - Dual grafikus kártyák 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Enabled Memória: 2GB a Dual-Channel DDR SDRAM at 400MHz Tárolás: 100GB I / O portok (Külsőleg elérhető): Videó: egy VGA-csatlakozó és egy DVI-D csatlakozó TV-kimenet: egy S-Video kimenet csatlakozója Egy S-Video csatlakozó Az Audio Jack TV koaxiális bemeneti csatlakozója IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-tűs) port USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 kikötők Kötet Scroll Wheel 1 Center hangsugárzó jack 1 Surround Speaker jack 1 Front hangfal jack 1 fejhallgató jack 1 mikrofon jack AC3 ki w / Optical vezetékes jack Hálózat: Integrált Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: integrált 56K V. 92 modem RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A rövid válasz: igen is, de én nem (személyesen) ismerek semmilyen módon nem használja csak az S-Video sávszélesség korlátai miatt. Ugyanaz a koaxiális csatlakozó. Azt hiszem, hogy ez lehetséges, a laptop is képes már. Akkor kettős ellenőrzés révén a laptop kézi vagy portokat az egységet, hogy ha van egy-VIDEO IN vagy VIVO videókártya (s). Ha nem lesz szükség egy PCMCIA tv tuner kártya Vannak is USB videodigitalizáló és TV-tuner doboz, amelyet használhat, hogy mit próbál tenni. Újra, újra sávszélesség, a laptop lenne szükség USB 2.0 port. Tartsa szem előtt, hogy az a sebesség az USB port és laptop építészet határozza meg, hogy ez megvalósítható lesz, hogy játszani ezekkel a berendezésekkel. A latencia a bemeneti jel, és ez jelenik meg a monitor, néha meghaladja a második, amely biztos vagyok benne, hogy tudja, lesz játszani egy versenyautó játék vagy a First Person Shooter elég nehéz játszani, hogy mondjuk a legkevésbé. Azt is csatlakoztatni a PS2, amely lehetővé teszi, hogy játszani online. be kell kapcsolódni a ps2 egy router keresztül egy Ethernet-kábelt. Akkor kell használni a hálózati hozzáférés-lemez, hogy hozzanak létre egy fiókot a ps2. (Ha nincs lemez is képes megszerezni egy közvetlenül a Sony). Nem kellett volna váltani, hogy a beállításokat, ha már megy online a laptop. De a tapasztalatom az otthoni hálózatok, vagy a vezeték nélküli e cérnázott, nem számít rá, hogy anélkül, hogy a problémákat. Itt is szükség van egy játék, amivel játszani online. Remélem ez segített.
|
| |||
| |||
| Oké! Tényleg noob kérdés! Hogyan tudom ellenőrizni, ha a video-, vagy in vivo, a kézikönyvet, amely alienware Rubish is adott nekem, és azt mondja, semmi: ( |
|
| |||
| |||
| Post a modell és én is DIG körül.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ez az Alienware Aurora m9700 A kézikönyv felsorolja a kikötőkben a háton, az egyik azt mondja, S-Video és egy mondás S-Video out amit olyan jó, mint a kézi kap: ( Van-e bármilyen más kikötőkben, hogy én is használható úgy, hogy tudom használni a laptop, mint egy monitor? |
|
| |||
| |||
| Én kíváncsi volt a környéken, és ebben a formában ugye nem lesz képes rá, mint a csak videobemeneti van az S-video, és nem fog működni, hogy használ. Maga lesz szüksége vásárolni a kártyát, mint már említettük, de figyelembe véve a költség az ilyen dolgokat, és a késedelmet, amit fentebb idézett, Úgy gondolom, ez kidobott pénz. Természetesen, amit meg döntését. Tudom, hogy nem az, amit szerettem volna hallani, de én vagyok köteles adom őszinte véleményt.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Ó köszönöm a segítséget! volna egy pillantást a GameBrigde dolog! Egyesek azt mondják, hogy jó mások mondják, hogy a szegény |