![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הנייד שלי יש S-Video קלט יציאה, אז האם אפשר לשחק PS2 שלי דרך הנייד שלי? אני רוצה לדעת על זה, כי ב-IM חד ו dont יש מקום או כסף עבור טלוויזיה! i dont כונן יש טלוויזיה, אז אני תהיתי אם אתה יכול יכול להתחבר אליהם מבלי לקבל אחד ive ניסו: כבלים RCA - צהוב ל S-Video מתאם - אדום לבן של קלט אודיו צביעות אני מקבל כל תמונה: ( מפרט הנייד שלי הם: מערכות הפעלה: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition מעבדים & שבבים: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia SLI ChipsetIntel נייד 915PM + ICH6-M שבבים גרפיקה ווידאו: - Dual כרטיסי מסך 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Enabled זיכרון: 2GB של Dual-Channel DDR SDRAM at 400MHz אחסון: 100Gb יציאות I / O (חיצונית נגיש): וידאו: VGA אחד ואחד מחבר DVI-D מחבר TV-out: One S-Video out מחבר אחת S-Video In מחבר אודיו ב ג 'ק טלוויזיה קלט מחבר חד צירי IEEE 1394: Mini-IEEE 1394a (4-PIN) פורט USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 יציאות היקף גלגל גלילה 1 מרכז שפת אם ג 'ק 1 הקף רמקול ג 'ק 1 שפת אם ג 'ק פרונט 1 אזנית ג 'ק מיקרופון 1 ג 'ק AC3 החוצה W / אופטי חוט ג 'ק רשת: Integrated Gigabit Ethernet RJ-45 מודם: Integrated 56K V. 92 מודם RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התשובה הקצרה היא כן אתה יכול אבל אני לא (אישית) של כל יודע רק את הדרך באמצעות S-Video עקב אילוצים רוחב פס. את אותו הדבר עם מחבר חד צירי. הייתי חושב שזה אפשרי הנייד שלך יכולה להיות היכולת כבר. אתה צריך לבדוק פעמיים באמצעות המחשב הנישא או ידני יציאות על יחידה, כדי לראות אם יש לה וידאו או VIVO videocard (S). אם אתה לא זקוק טלוויזיה כונן כרטיס PCMCIA יש גם USB ללכידת וידאו וטלוויזיה מכון תיבות שבהן אתה יכול להשתמש כדי לעשות את מה שאתה מנסה לעשות. שוב, מחדש רוחב פס, המחשב הנישא היה צריך יציאות USB 2.0. לזכור כי המהירות של יציאת USB הנייד ואת הארכיטקטורה תקבע כיצד ממיש יהיה לשחק במשחקים באמצעות התקנים אלה. כמיסות את האות בין קלט וזה המוצגים על צג יכול, לפעמים, חורגים שנייה, אשר כפי שאני בטוח שאתה יודע, יגרום racing משחק במשחק הראשון או היורה אדם די קשה לשחק בלשון המעטה. אתה יכול גם לחבר את PS2 כדי לאפשר לך לשחק משחקים מקוונים. אתה צריך לחבר את PS2 כדי נתב דרך כבל Ethernet. אז אתה צריך להשתמש ברשת כדי ליצור דיסק גישה לחשבון שלך ב PS2. (אם אין לך דיסק אתה עשוי עדיין להיות מסוגל לרכוש אחד מ ישירה של Sony). אתה צריך לא צריך לעבור כל ההגדרות אם כבר ללכת עם המחשב הנישא מקוון. אבל עם הניסיון שלי ברשתות של הבית, בין אם cabled או אלחוטית, אני לא לסמוך עליה להיות ללא בעיות. תצטרך גם משחק שמאפשר לך לשחק באינטרנט. מקווה שזה עזר לו.
|
| |||
| |||
| בסדר! באמת שאלה noob!! איך אפשר לבדוק אם את הווידאו או vivo, המדריך alienware כי הוא נתן לי rubish והוא אומר לי כלום: ( |
|
| |||
| |||
| לפרסם את המודל אמסר א לחפור מסביב.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| זהו Alienware Aurora m9700 את המדריך זה מפרט את היציאות על הגב, אחד אומר S-Video ו-S אחד אומר את הווידאו thats טוב כמו המדריך מקבל: ( האם יש יציאות אחרות כי אני יכול להשתמש כדי שאוכל להשתמש הנייד שלי, בדיוק כפי לפקח? |
|
| |||
| |||
| אני כבר היה חטמני מסביב וכפי שזה עומד אתה לא הולך להיות מסוגל לעשות את זה רק בתור קלט וידאו יש לך את זה S-Video, וזה לא יעבוד השימוש. אתה הולך צריך לקנות כרטיס מנוי כאמור לעיל, אלא שוקל את העלות של כאלה דברים ועל עיכובים ביצעתי המצוטט לעיל, באופן אישי, אני חושב שזה יהיה בזבוז של כסף. כמובן, זה את ההחלטה. אני realise זה לא מה שרצית לשמוע, אבל אני חייבת לתת לך את הדעה כנים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( אה, טוב תודה על העזרה! אולי יש לבדוק את GameBrigde דבר! כמה טוב לומר את אחרים אומרים את העניים |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך שחור / אודיו רק כאשר מנסה להפעיל וידאו | capper | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 3 נובמבר 2009 18:21 |
| אני לא יכול לנגן קבצי וידאו | mickjo | מולטימדיה רכיבי Codec | 14 | 19th יוני 2009 00:15 |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| Hp הנייד יציאת USB אינו פועל כראוי | Julz kub | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 3rd מרץ 2009 15:40 |
| לא קלט וידאו | ciders | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 31 אוגוסט 2007 15:07 |
| שרשרת כלים | |
| |