![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas kompiuteris turi S-Video įvesties uoste, todėl tai galima žaisti Mano PS2 per mano nešiojamas? Norėčiau sužinoti apie tai, nes jiems ne uni ir Neturite vietos ar pinigų už TV! I dont turi TV imtuvą, todėl man buvo įdomu, jei galite, galite prijungti jų nereikia gauti vieną IVE bandė: RCA kabeliai - geltona S-Video adapteris - Raudonos ir baltos su garso įvesties I cant get jokių nuotraukų: ( Mano nešiojamas specifikacija yra: Operacinės sistemos: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Processors & Chipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Mobilus NVIDIA SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M Chipset Grafika & Video: - Dual Graphics Cards 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI ENABLED Atmintis: 2GB Dual-Channel DDR SDRAM at 400MHz Sandėliavimas: 100gb I / O Ports (Išorės prieinamas): Video: Viena jungtis VGA ir DVI-D Viena jungtis TV-out: Vienas S-Video jungtis Vienas S-Video jungtis Audio Jack Televizija bendraašius įvesties jungtis IEEE 1394: Mini IEEE 1394a (4-pin) port USB: 4 Hi-speed USB 2. 0 uostai Tomas Scroll Wheel 1 center speaker Jack 1 Surround Speaker Jack 1 Front Speaker Jack 1 ausinių 1 mikrofono lizdas AC3 out w / Optical viela Jack Network: Integrated Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: Integruota 56K V. 92 Modem RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trumpas atsakymas yra taip, galite, bet aš ne (asmeniškai) žinau, bet kokiu būdu naudojant tik S-Video dėl pralaidumo apribojimų. Tas pats su Coaxial Connector. Norėčiau manyti, kad tai įmanoma, nešiojamojo kompiuterio gali turėti galimybę jau. Turėtumėte patikrinti du kartus per nešiojamojo kompiuterio vadove arba uostuose, norėdami pamatyti, jei ji VIDEO-IN VIVO ar videocard (-ai). Jeigu ne turite PCMCIA TV imtuvo kortelė Taip pat yra USB video capture ir TV tuner dėžės kuriuos galite naudoti tai, ką bando daryti. Vėl, vėl pralaidumą, nešiojamojo kompiuterio turės USB 2.0 ports. Turėkite omenyje, kad Jūsų nešiojamas USB architektūra greitis bus įmanoma nustatyti, kaip ji bus žaisti žaidimus naudojant šiuos prietaisus. Tarp įėjimo signalo vėlavimą ir ekrane ant monitoriaus gali kartais, kaip antra, kuris, kaip aš tikiu, kad jūs žinote, būtų žaisti racing game ar pirmojo asmens šaudyklės gana sunku žaisti su ne daugiau pasakyti. Jūs taip pat galite prijungti prie PS2, kad galėtumėte žaisti žaidimus tinkle. Jums reikia prisijungti savo PS2 prie maršrutizatoriaus per Ethernet kabelis. Tada jums reikia naudoti prieigą prie tinklo disko sukurti sąskaitą savo PS2. (Jei neturite disko jūs vis dar galima įsigyti tiesiogiai iš vieno Sony). Jūs neturite Perjungti į bet kokius nustatymus, jei jau esate prie interneto su savo laptopa. Bet mano patirtis Home Tinklai, ar kabeliniu ar bevielio ryšio, aš ne tikėtis tai yra be jos problemos. Jums taip pat reikės žaidimas, kuris leidžia žaisti tinkle. Tikiuosi, kad tai padėjo.
|
| |||
| |||
| gerai! tikrai Noob klausimą! Kaip patikrinti, ar jos vaizdo ar vivo, rankinis, kad Alienware man yra rubish ir jis man sako, nieko: ( |
|
| |||
| |||
| Rašyti modelis ir man teks kasti aplink.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| yra Alienware Aurora m9700 vadove ji sąrašus uostų atgal, vienas sako: S-Video ir vienas pasakė: S-Video out Thats taip gerai, kaip vadovas gauna: ( Ar yra kitų uostų, kad galiu naudoti, kad galiu naudoti savo nešiojamas kaip monitorius? |
|
| |||
| |||
| Turėjau kvapus aplink ir kaip jis yra jums nebus galima padaryti, kaip tik vaizdo įvesties jums yra S-Video, ir jis negali dirbti pagal kad. You're going to reikia įsigyti kortelę, kaip nurodyta pirmiau, tačiau atsižvelgiant į tokius dalykus sąnaudų ir vėlavimų Aš cituojamą anksčiau, asmeniškai manau, kad ji būtų pinigų švaistymas. Žinoma, thats savo sprendimą padaryti. Suprantu, kad ne tai, ką norėjo girdėti, tačiau aš esu įpareigotas jums mano sąžiningas nuomonę.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Oh well thanks for the help! galėjo į GameBrigde dalykas atrodo! Vieni sako geras kiti sako savo blogą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black Screen / Audio Tik tada, kai bandote paleisti vaizdo | capper | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 3 lapkritis 2009 18:21 |
| I can't play video failus | mickjo | Multimedia & Codecs | 14 | Birželis 19, 2009 00:15 |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| HP nešiojamas USB neveikia tinkamai | Julz kub | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 3 kovas 2009 15:40 |
| Nr Video Input | sidrų | General Hardware Chat | 1 | Rugpjūtis 31, 2007 15:07 |
| Temos įrankiai | |
| |