![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mans klēpjdators ir s-video input osta, tādējādi ir iespējams spēlēt manā PS2 caur manu portatīvo datoru? Es vēlos uzzināt par to, jo im at uni un dont nav telpu vai naudas tv! i dont ir TV tuner, tāpēc es domāju, ja jūs varat savienot tos bez vajadzības saņemt vienu IVE mēģinājis: RCA kabeļi - dzeltens vai s-video adapteri - Red and White ar audio ievades i cant get any attēlu: ( Manu portatīvo datoru specs ir: Operating Systems: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Processors & Chipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia Mobile SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M chipset Graphics & Video: - Dual Graphics Cards 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Enabled Atmiņa: 2GB Dual-Channel DDR SDRAM at 400MHz Uzglabāšana: 100gb I / O Ports (Ārēji pieejama): Video: Vienu VGA connector un One DVI-D savienotājs TV-out: One S-Video out connector Vienu S-Video In connector Audio In Jack TV coaxial ieejas savienotājs IEEE 1394: Mini IEEE 1394a (4-pin) port USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 ports Tilpums Scroll Wheel 1 Center speaker jack 1 Surround Speaker Jack 1 Front speaker jack 1 headphone jack 1 Microphone jack AC3 out w / Optiskais vads jack Network: Integrated Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: Integrated 56K V. 92 modem RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Īsā atbilde ir jā var bet es ne (personīgi) zināt kādā veidā, izmantojot tikai s-video dēļ joslas ierobežojumiem. Pats ar koaksiālo savienotāju. Es domāju, ka tas ir iespējams, jūsu klēpjdators varētu būt iespēja jau ir. Jums vajadzētu vēlreiz pārbaudīt, izmantojot savu klēpjdatoru rokasgrāmatu vai ostām vienību, lai redzētu, vai tā ir-VIDEO IN vai VIVO videocard (s). Ja ne jums vajadzēs PCMCIA TV tuner karte Ir arī USB video uztveršanas un TV tuner kastes kuru varat izmantot, darīt to, ko jūs mēģināt darīt. Atkal, atkal joslas platums, jūsu portatīvo datoru, būtu nepieciešams USB 2.0 ports. Jāpatur prātā, ka no USB porta un portatīvo datoru arhitektūras ātrums nosaka, cik iespējams, būs spēlēt spēles, kas izmanto šīs ierīces. Aiztures starp ieejas signālu un tā displeja monitors var reizēm pārsniedz otro, kas, kā es esmu pārliecināts, ka jūs zināt, padarītu spēlējot racing spēli vai pirmās personas shooter diezgan grūti spēlēt, lai neteiktu vairāk. Jūs varat arī pievienot savu PS2, lai Jūs varētu spēlēt spēles tiešsaistē. Jums nepieciešams pieslēgt PS2 ar maršrutētāju caur Ethernet kabeli. Tad jums ir nepieciešams izmantot tīkla piekļuves disks izveidot kontu jūsu PS2. (Ja jums nav disku jūs varēsiet iegūt kādu tieši no Sony). Jums nevajadzētu būt, lai pārslēgtos visus uzstādījumus, ja jūs jau tiešsaistē ar savu portatīvo datoru. Bet ar manu pieredzi mājas tīklu, vai šķeterēta, gan bezvadu, es nevarētu rēķināties ar to bez problēmām. Jums būs nepieciešama arī spēle, kas ļauj jums spēlēt tiešsaistē. Ceru, ka tas ir palīdzējis.
|
| |||
| |||
| labi! tiešām noob jautājums! Kā es varu pārbaudīt, ja video vai vivo, rokasgrāmatu, kas Alienware deva man ir rubish un stāsta man nekas: ( |
|
| |||
| |||
| Post modeli, un es ņemšu dig around.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| tas ir Alienware Aurora m9700 šajā rokasgrāmatā ir uzskaitītas ostām atpakaļ, viens saka, s-video un vienu sakot, S-Video out Tas ir tik labi, kā rokasgrāmata izpaužas: ( Vai ir kādi citi porti ko varu lietot, lai es varētu izmantot savu klēpjdatoru tāpat kā kontrolēt? |
|
| |||
| |||
| Man bija nosey apkārt un tā pašreizējā jūs nebūs spējīgs to izdarīt, kā tikai video ieejas Jums ir s-video un tas nedarbosies, izmantojot šo. Jūs esat dodas uz nepieciešamību iegādāties karti, kā minēts iepriekš, taču ņemot vērā izmaksas, tādas lietas un kavēšanos es esmu minēts iepriekš, personīgi, es domāju, ka tas būtu naudas izšķiešana. Protams, thats jūsu lēmumu izteikt. Es saprotu, ka nav tas, ko jūs vēlētos dzirdēt, bet es esmu pienākums ir dot jums savu godīgu viedokli.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Ak, labi paldies par palīdzību! varētu izpētīt GameBrigde lieta! Daži saka, tai ir laba citi saka slikti |
![]() |
|
| Bookmarks |