mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Joaca PS2 cu laptop folosind S-video de intrare port

Reply

Thread Tools
Old 9 martie 2007, 19:44
Noile state Group

Laptop-ul meu are un S-video de intrare port, astfel încât este posibil să se joace meu PS2 prin intermediul meu laptop?

Vreau să ştiu despre acest lucru, deoarece im la uni şi dont avea spaţiu sau de bani pentru un tv!!

i dont avea un tuner TV, asa ca ma intrebam daca poti sa le pot conecta, fără a avea pentru a obţine o

ive încercat:

RCA cabluri - galben de la S-video adaptor
- Roşii şi albe la intrare audio

i cant a lua nici o poza: (

Laptop-ul meu specs sunt:

Sisteme de operare:

Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition

Procesoare & Chipset:
2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache)
Nvidia SLI ChipsetIntel Mobile 915PM + ICH6-M chipset

Graphics & Video:
- Dual Graphics Carduri
256MB NVIDIA GeForce Go 7900 GS SLI abilitarea

Memorie:
2GB de dual-channel DDR SDRAM la 400MHz

Spaţiu de stocare:
100GB

Porturi I / O (extern accesibile):
Video: Un conector VGA şi unul DVI-D conector
TV-out: Unul S-Video out conector
O S-Video În conector
În Audio Jack
TV coaxial input conector
IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-pin) port
USB: 4 Hi-Speed USB 2. 0 porturile
Volumul Defilaţi roti
1 Centrul de vorbitor Jack
1 Surround Vorbitor Jack
1 Front speaker jack
1 Jack căşti
1 Jack microfon
AC3 afară w / Optical sârmă Jack
Network: Gigabit Ethernet integrat RJ-45
Modem: integrat 56K V. 92 modem RJ-11

Old 9 martie 2007, 21:39
Grupul de donator

Scurt răspunsul este da, puteţi dar eu nu (personal) stiu de nici un fel, folosind doar s-video din cauza constrângerilor de latime de banda. La fel cu coaxial conector.

Eu cred că ar fi posibil laptop mai au capacitatea de deja. Ar trebui să verifica prin laptop manual sau în porturile de pe unitate, pentru a vedea dacă aceasta are un VIDEO-IN VIVO videocard sau (e). Dacă nu veţi avea nevoie de un tuner TV PCMCIA card

Există, de asemenea, USB video de captare şi tuner TV cutii care se pot utiliza pentru a face ceea ce încerc să fac. Din nou, esti de latime de banda, laptop ar avea nevoie de porturi USB 2.0.

Ţină cont de faptul că viteza de port USB şi laptop arhitectura va stabili cât de fezabil din punct de vedere, va fi de a juca jocuri, folosind aceste dispozitive. De latenţă între semnalul de intrare şi este afişat pe monitor poate, din când în când, poate depăşi un al doilea, pe care sunt sigur ca stii tu, ar face să joace un joc de curse sau de o primă person shooter destul de dificil de a juca pentru a spune puţin.

De asemenea, puteţi conecta PS2 pentru a vă permit să joace jocuri online.

Trebuie să vă conectaţi PS2 la un router, prin intermediul unui cablu Ethernet. Apoi, va trebui să utilizaţi discul de acces la reţea pentru a crea un cont pe PS2. (Dacă nu aveţi un hard-disc-ar putea să fie capabil să-şi achiziţioneze o direct de la Sony).

Tu nu ar trebui să aibă pentru a comuta orice setări dacă deja du-te online cu laptop-ul dumneavoastră. Dar, cu experienţa mea de reţelele de acasă, dacă cabled sau fără fir, nu i-ar conta pe ei, fără a mai fi probleme.

Veţi avea nevoie, de asemenea, un joc care vă permite de a juca online.

Sper că acest lucru a ajutat.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 10 martie 2007, 06:05
Noile state Group

Bine!

Chiar noob întrebare!!

Cum verific dacă sa video sau in vivo, manualul alienware că mi-a dat rubish este şi ea mi-a spus nimic: (
Old 10 martie 2007, 07:13
Grupul de donator

Post de model şi voi lua în jur.

-Kanoakavirus
Old 10 martie 2007, 07:48
Noile state Group

este Alienware Aurora m9700

în manualul acesta listelor de porturile de pe partea din spate, o spune S-video la o spune şi S-video out

Thats la fel de bun ca manualul devine: (

Exista si alte porturi care i se pot utiliza, astfel încât i se poate utiliza sistemul meu laptop doar ca un monitor?
Old 10 martie 2007, 08:24
Grupul de donator

Am avut o nosey în jurul şi ca atare nu eşti mergi la a fi in stare sa o fac ca singura intrare video pe care le-aţi este S-video şi nu va funcţiona cu ajutorul asta.

Te duci la necesitatea de a cumpăra o carte, astfel cum este menţionat mai sus, dar avand in vedere costul unei astfel de lucruri şi de întârzieri Am citat mai sus, personal, cred că ar fi o risipă de bani. Desigur, thats decizia ta de a face.

Am realizat că nu e ceea ce ai vrut sa auzi, dar eu sunt obligat să-ţi dea avizul meu cinstit.

-Kanoakavirus
Old 10 martie 2007, 11:09
Noile state Group

disapointing: (

oh bine multumesc pentru ajutor!

ar putea avea o privire în GameBrigde lucru!

Unii spun buna sa alţii spun sale sărace
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.