![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj notebook má S-Video vstupné port, takže je možné hrať moje PS2 cez môj notebook? Chcem vedieť o tom, že im na uni a dont mať priestor a peniaze na tv! i dont mať TV tuner, tak som premýšľala, či môžete môžete pripojiť bez toho, aby sa jeden IVE pokúsili: RCA káble - žltá až s-video adaptér - Červené a biele na audio vstup i cant dostať nejakú obrázok: ( Môj laptop parametre sú: Operačné systémy: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition Procesory & Čipset: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia SLI ChipsetIntel Mobile 915PM + ICH6-M čipset Graphics & Video: - Duálne grafické karty 256megabajt Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Enabled Pamäť: 2 GB pre Dvou-kanálové DDR SDRAM na 400MHz Skladovanie: 100GB I / O portov (Externě prístupne): Video: jeden VGA a jeden konektor DVI-D konektor TV-out: jeden S-Video výstup konektor Jeden S-Video konektor V Audio Jack TV koaxiálny vstup konektor IEEE 1394: mini IEEE 1394a (4-pin) port USB: 4 Hi-rýchlosť USB 2. 0 portov Zväzok rolovacie kolečko 1 Centrum reproduktora jack 1 Surround reproduktora jack 1 Predné reproduktor jack 1 slúchadlový jack 1 mikrofón jack AC3 z w / optický vodič jack Sieť: integrovaná Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: integrovaný 56K V. 92 modem, RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Krátka odpoveď je áno môžete, ale nemám (osobne) známy žiadny spôsob, ako pomocou len s-video v dôsledku obmedzenia šírky pásma. Rovnaké s koaxiálnym konektorom. Já bych si myslí, že je to možno váš notebook môže mať schopnosť už. Mali by ste prekontrolovať cez váš laptop manuálna alebo prístavov na jednotku s cieľom zistiť, či má VIDEO-IN alebo VIVO grafickú kartu (y). Ak nie budete potrebovať kartu PCMCIA TV tuner Existujú tiež USB zachytávání videa a TV tuner škatule, ktoré môžete použiť k tomu, čo sa snažíte urobiť. Opäť znovu pásma váš notebook bude potrebovať USB 2.0 porty. Pamätajte však, že rýchlosť USB portu notebooku a architektúry bude možné určiť, ako bude na hranie hier pomocou týchto prostriedkov. Latence medzi vstupným signálom a jeho zobrazenie na monitore môže, v čase, presiahnuť druhá, ktorá, ako som si istý, že vieš, by sa mohol hrať závodnú hru alebo prvá osoba strelec veľmi ťažké hrať prinajmenšom. Môžete tiež pripojiť PS2 k tomu, aby ste mohli hrať online hry. Potrebujete pripojiť PS2 k routeru cez ethernet kábel. Potom budete potrebovať prístup k sieti disku vytvoriť účet na vašom PS2. (Ak nemáte na disku, môžete napriek tomu mali mať možnosť získať priamo od Sony). Mali by ste sa nemali prepínať akéhokoľvek nastavenia, ak ste už online s Vašim notebookom. Ale s mojou skúseností z domácej siete, či kablovaná alebo bezdrôtovo, já jsem nechcel spoliehať na skutočnosť, že je bez problémov. Budete potrebovať aj hra, ktorá vám umožní hrať online. Dúfam, že to pomohlo.
|
| |||
| |||
| jo! Naozaj Noob otázka! Ako môžem skontrolovať, či jeho video alebo vivo, v manuáli, že Alienware dal mi je rubish a to mi nic: ( |
|
| |||
| |||
| Post model a uvidíme rýpnout okolo.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| je Alienware Aurora m9700 v manuále uvádza porty na zadnej strane, jeden hovorí, S-Video a jeden povedal: S-Video to je tak dobré, ako sa dostal manuál: ( Existujú ďalšie porty, ktoré možno použiť aj tak, že môžem používať svoj notebook len ako monitor? |
|
| |||
| |||
| Som bol zvedavý, ako to okolo seba a stojí si nebude môcť robiť ako jediný video vstup ste sa s-video, a to nebude fungovať, že použitie. Vy budete musieť kúpiť kartu, ako je uvedené vyššie, ale vzhľadom k nákladom na takéto veci a meškanie som citovaný vyššie, osobne si myslím, že by to plytvanie peniazmi. Samozrejme, to je vaše rozhodnutie urobiť. Som si, že to nie je to, čo ste chceli počuť, ale som povinný vám môj úprimný názor.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( No vďaka za pomoc! mohli sa pozrieť do GameBrigde vec! Niektorí ľudia hovoria, že jeho ďalšie dobré povedať svoje chudobné |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Black Screen / Audio Až, keď sa snažia Play Video | capper | Všeobecné Software Chat | 4 | 3.listopadu 2009 18:21 |
| Nemôžem prehrávať video súbory | mickjo | Multimedia & Kodeky | 14 | 19. júna 2009 00:15 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Hp laptop USB port nefunguje správne | Julz Kub | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 3. marca 2009 15:40 |
| No Video vstup | ciders | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 31. august 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |