мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Игра ПС2 са лаптоп помоћу С-Видео инпут порт

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Јул 2007, 19:44
Нови члан групе

Default Игра ПС2 са лаптоп помоћу С-Видео инпут порт

Мој лаптоп има С-Видео улаз порт, тако да је могуће играти преко ПС2 мој мој лаптоп?

Желим да знају о томе, јер им на Уни и донт имати простор или новац за тв!

ја донт имати ТВ тјунер, па сам се питате ако можете да их могу спојити без да се један

иве суђен:

РЦА каблови - жута на С-видео адаптер
- Црвени и бели аудио улаз на

ја лицемјерје добити било коју слику: (

Мој лаптоп наочаре су:

Оперативни системи:

Мицрософт ® Уиндоус ® КСП Профессионал Едитион

Процесори и цхипсет:
2. 2ГХз АМД ТурионЯ ™ 64 Мобиле Процессор (ФСБ 800МХз, 1МБ Л2 Цацхе)
НВИДИА Мобилна сли ЦхипсетИнтел 915ПМ + ИЦХ6-М цхипсет

Грапхицс & Видео:
- Дуал Грапхицс Цардс
256МБ НВИДИА ГеФорце Го 7900 ГС сли омогућене

Меморија:
2ГБ Дуал-Цханнел ДДР СДРАМ ат 400

Складиштење:
100Гб

И / О портови (спољашњег аспекта доступан):
Видео: Један ВГА конектор и један ДВИ-Д конектор
ТВ-оут: један С-Видео оут порт
Један Ин С-Видео конектор
Аудио У Јацк
ТВ коаксијални улаз конектор
ИЕЕЕ 1394: мини ИЕЕЕ 1394 (4-пин) порт
УСБ: 4 Хи-Спеед УСБ 2. 0 лукама
Волуме Сцролл Ухеел
1 Центер Спеакер јацк
1 Сурроунд Спеакер утичница
1 Фронт Спеакер јацк
1 слушалица утичница
1 микрофон утичница
АЦ3 оут у / Оптички жичани утичница
Нетуорк: Интегрисани Гигабит Етхернет РЈ-45
Модем: Интегрисани 56К В 92 модем РЈ-11

Old 9. Јул 2007, 21:39
Донаторска Група

Кратак одговор је да можете, али ја не (лично) знати од било који начин користите само С-видео бандуитх због ограничења. Исте са коаксијални конектор.

ја ће мислити своју 'могућ ваш лаптоп мај имати могућност већ. Треба да проверите преко Вашег лаптоп ручним или портове на јединицу да видим ако има видео-ин или Виво видеоцард (е). Ако не треба ПЦМЦИА ТВ тјунер картице

Ту су и видео снимци и УСБ ТВ тјунер кутије које можете користити за то што покушавате да урадите. Поново, поново бандуитх, ваш лаптоп ће потреба УСБ 2.0 портове.

Имајте на уму да се на брзину вашег УСБ порт лаптоп и архитектура ће одредити колико ће бити изводљиво да играју игре користе те уређаје. У најкраћим између улазних сигнала и то је приказ на монитору може да, на време, прелази на други, што је сигуран сам да знаш, би игрању тркаћих игру или прва особа пуцач прилично тешко играти за рећи најмање.

Такође можете да повежете ваш ПС2 Вам омогућити да играмо онлине.

морате да повежете свој ПС2 на рутери преко Етхернет кабл. Тада треба користити за приступ мрежи диск створити рачун на Вашем ПС2. (Ако немате диск вам мај па ипак бити у могућности да стекну директан један од Соны).

Не бисте требали притега подешавања ако већ иду са својим онлине лаптоп. Но, са моје искуство хоме нетуоркс, да ли цаблед или радио, не бих рачунати на то да без проблема.

Такође ћете требати игра која вам омогућава да играте онлине.

Надати се данашји је помогло.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 10. Јан 2007, 06:05
Нови члан групе

ок!

стварно нооб питање!

Како могу проверити, ако је његов видео или виво, приручник који алиенуаре ми дали је рубисх а ништа не говори ми: (
Old 10. Јан 2007, 07:13
Донаторска Група

Пост модела, а ја ћу имати копају около.

-Каноакавирус
Old 10. Јан 2007, 07:48
Нови члан групе

то је Алиенуаре Аурора м9700

У приручнику се наводи портова на задњој страни, један каже: С-видео и једном рекао: С-Видео оут

тај као добри као приручник добије: (

Има ли каквих других прикључака који могу да користе тако да могу да користе свој лаптоп само као монитор?
Old 10. Јан 2007, 08:24
Донаторска Група

Ја сам имао носат около и штандова јер си не идући да буде у могућности то учинити као једини видео улаз што је С-видео и то неће радити користећи тај.

Идете да је потребно да купите картице како је наведено горе у тексту, али с обзиром на трошкове такве ствари и одгоде сам наведену горе, лично, мислим да би било расипање новца. Наравно, тај да би своју одлуку.

И 'не схвати да оно што су хтели чути, али сам дужан да да вам мој искрен мишљење.

-Каноакавирус
Old 10. Јан 2007, 11:09
Нови члан групе

дисапоинтинг: (

Ох добро хвала за помоћ!

можда погледати у ГамеБригде ствар!

неки кажу други кажу својим добрим својих сиромашних
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Црни екран / аудио Тек када покушавате да репродукујете видео цаппер Уопштено Софтуаре Цхат 4 3. новембар 2009 18:21
Не могу играти видео датотеке мицкјо Мултимедија и кодеци 14 19. јуна 2009 00:15
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Хп лаптоп УСБ порт не ради исправно Јулз Кубе Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 3 март 2009 15:40
Нема Видео улаз цидерс Генерал Хардуаре Цхат 1 31 аугуст 2007 15:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц