![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Benim laptop bir s-video giriş bağlantı noktası, bu yüzden bu benim laptop ile benim ps2 oynamak mümkün? çünkü dont tek ve Sohbet TV için alan veya para var ben bu konuda bilmek istiyorsanız! I dont, eğer bir almak zorunda kalmadan onlara bağlanabilirsiniz ebilmek i merak ediyorum TV alıcısı var ive çalıştı: RCA kablolar - s sarı-Video adaptörü - Kırmızı ve beyaz ses girişine i cant herhangi bir resmi almak: ( Benim dizüstü özellikleri şunlardır: İşletim Sistemleri: Microsoft ® Windows ® XP Professional Edition İşlemciler & Yongaseti: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobil İşlemci (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Nvidia SLI ChipsetIntel Mobil 915PM + ICH6-M çipset Grafik ve Video: - Çift Grafik Kartları 256MB Nvidia GeForce Go 7900 GS SLI Etkinleştirildi Bellek: 2GB Çift Kanal DDR SDRAM ve 400MHz at Depolama: 100Gb I / O Portları (Harici) erişilebilir: Video: Bir VGA konektör ve bir DVI-D konektörü TV-out: Bir S-Video çıkışı konektörü Bir S-Video konektörü olarak Ses Jack TV koaksiyel giriş konektörü IEEE 1394: Mini IEEE 1394a (4-pin) bağlantı noktası USB: 4 Yüksek hızlı USB 2. 0 bağlantı noktaları Cilt Kaydırma Tekerleği 1 Merkezi hoparlör jakı 1 Surround Hoparlör jakı 1 Açık hoparlör jakı 1 kulaklık jakı 1 mikrofon jakı W dışarı AC3 / Optik kablo jakı Ağ: Entegre Gigabit Ethernet RJ-45 Modem: Entegre 56K V. 92 Modem RJ-11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kısa cevap "evet, benim değil (kişisel olarak) herhangi bir şekilde sadece s kullanarak biliyorum ama bir bant genişliği sınırlamaları yüzünden video. Koaksiyel konektörü ile aynı. i dizüstü zaten yeteneği olabilir mümkündür düşünürdüm. Çift eğer bir video veya VIVO videocard (s olan dizüstü manuel veya portları cihaz üzerindeki görmek için aracılığıyla) kontrol etmeniz gerekir. Eğer bir PCMCIA TV tuner kartı gerekir değil Ayrıca size ne çalıştığınız için kullanabileceğiniz USB video yakalama ve TV Tuner kutular. Yine, yeniden bantgenişlikli, dizüstü USB 2.0 port gerekir. Unutmayın ki USB portu ve dizüstü mimarisinin hızını belirler nasıl oyunlar bu cihazlar kullanarak çalmak olacak uygulanabilir. Giriş sinyali arasındaki gecikme ve monitörde ekran's, zaman, bir, ikinci olarak seni tanıyorum eminim değil, oynamak için zor en az söylemek bir yarış oyunu veya bir birinci kişi ateş çalan olur aşamaz olabilir. Ayrıca çevrimiçi oyunlar oynamak için etkinleştirmek için ps2 bağlayabilirsiniz. Bağlanmak için gerekir ps2 bir yönlendirici bir Ethernet kablosu ile. Sonra da ps2 bir hesap oluşturmak için ağ erişim disk kullanmanız gerekir. (Eğer hala bir Sony doğrudan elde edebilir bir disk yok). Eğer zaten dizüstü bilgisayar ile çevrimiçi bir ayarlarını değiştirmek için olmamalıdır. Ama ev ağlarının benim deneyim ile olsun cabled veya kablosuz, i konusundaki sorunlar olmadan sayı değildir. Ayrıca online oynamak için izin veren bir oyun gerekir. Umarım bu yardımcı oldu.
|
| |||
| |||
| tamam! gerçekten noob soru! eğer veya VIVO olan el kitapçğna alienware bana verdi ve video rubish nasıl kontrol ederim ve bu bana bir şey söyler: ( |
|
| |||
| |||
| Post model ve çevresinde kazı vardır.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| bu Alienware Aurora m9700 olduğunu olarak manuel bu portları listeler arkasında, bir S-video ve bir tane söyleyerek-video çıkışı diyor olarak şu iyi manuel olarak alır: ( başka port i böylece bir monitör gibi benim laptop kullanabilirsiniz kullanabilirler? |
|
| |||
| |||
| Ben ve etrafında bir meraklı yaşadım olarak size gereken tek video girişi olarak yapabilmek için gitmiyorum ettiğiniz standları ve s-video ve kullanmadan iş vermeyecektir. Ayrıca, yukarıda belirtildiği gibi bir kart satın almak gerek, olacak ama bu tür şeyleri ben kişisel olarak yukarıda iktibas ettiğimiz maliyet ve gecikmeleri göz önünde bulundurursak, bu paranın boşa olacağını düşünüyorum. Tabii ki, kendi kararını vermek için şu. Ben ne duymak istediğini değil, ama farkına sana dürüst fikir vermek zorunda yaşıyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| disapointing: ( Yardım için Oh iyi, teşekkürler! bu GameBrigde şey bir görünüm olabilir! bazı iyi diğerleri onun kötü söylüyorlar |
![]() |
|
| Bookmarks |