менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Грати PS2 з ноутбуком Використання S-Video, порт вводу

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 березня 2007, 19:44
Нові члени групи

Default Грати PS2 з ноутбуком Використання S-Video, порт вводу

Мій ноутбук оснащений S-Video вхідного порту, так що це можливо, щоб зіграти свою PS2 через мого ноутбука?

Я хочу знати про це, тому що їм на Uni Не маєте простір або гроші на ТБ!

I Dont є ТВ-тюнер, тому я цікавив якщо ви можете з'єднати їх можна без отримання одного

Ive намагався:

RCA кабелі - жовтий з S-Video адаптер
- Червоний та білий з аудіовходом

Я нахиляє отримати будь-яку картинку: (

Моє специфікаціям ноутбуків є:

Операційні системи:

WindowsГ, Microsoft ® ® XP Professional Edition

Процесор & Чіпсет:
2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache)
Мобільні Nvidia SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M Чіпсет

Графіка & Video:
- Двох графічних карт
256MB NVIDIA GeForce Go 7900 GS SLI ENABLED

Пам'ять:
2 ГБ двоканальної DDR SDRAM на частоті 400 МГц

Зберігання:
100Gb

Порти введення / виводу (зовні доступні):
Відео: один роз'єм VGA і один DVI-D
ТБ-вихід: один S-Video Out Роз'єм
Один S-Video Гніздо
Audio In Jack
TV коаксіальний роз'єм вхідного
IEEE 1394: Mini IEEE 1394a (4-контактний) порт
USB: 4 Привіт-Speed USB 2. 0 портів
Том Колесо прокручування
1 Центр колонок
1 Surround Speaker Jack
1 Передня колонка
1 роз'єм для навушників
1 мікрофон
AC3 з W / Оптичні дроту Джек
Мережа: Вбудований мережевий адаптер Gigabit Ethernet RJ-45
Модем: Комплексна 56K V. 92 модем RJ-11

Old 9 березня 2007, 21:39
Донор групи

Короткий відповідь: Так, можете, але я ні (особисто) знаю жодного способу, використовуючи тільки S-Video, з-за обмежень смуги пропускання. Те ж саме з коаксіальний роз'єм.

Я думаю, що можливості вашого ноутбука можуть мати здатність вже. Ви можете перевірити через ноутбук ручний або порти на одиницю, щоб побачити, якщо вона має відео-або VIVO відеокарта (и). Якщо ні, то вам потрібний ТБ тюнер PCMCIA карта

Є також USB захоплення відео і телевізійного тюнера який можна використовувати, щоб робити те, що ви намагаєтесь зробити. Знову ж таки, повторно пропускної можливості вашого ноутбука буде потрібно USB 2.0 портами.

Майте на увазі, що швидкість USB-порту ноутбука і архітектури буде визначити, наскільки реально він буде грати в ігри з використанням цих пристроїв. Латентний період між вхідного сигналу і його відображення на моніторі, може в рази перевищувати другу, який, як я впевнений, ви знаєте, зробило б грали в гру або гоночний шутер від першої особи досить складно грати в меншій мірі.

Ви можете також підключити PS2, щоб ви могли грати в ігри онлайн.

Вам необхідно підключити PS2 до маршрутизатора за допомогою кабелю Ethernet. Тоді вам потрібно використовувати диска доступу до мережі для створення облікового запису на PS2. (Якщо у вас немає диска ви можете все ще мати можливість придбати одну пряму від Sony).

Ви не повинні мати для перемикання будь-яких налаштувань, якщо ви вже йти онлайн з вашим ноутбуком. Але з моїм досвідом домашніх мереж, будь то кручений або бездротова, я б не став розраховувати на цей час і без проблем.

Вам також знадобиться гра, яка дозволяє вам грати в онлайні.

Сподіваюся, що це допомогло.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 10 2007 березень, 06:05
Нові члени групи

Добре!

Питання дійсно Noob!

Як я можу перевірити, якщо його відео або VIVO, керівництво, Alienware дав мені це Рубіш і він нічого мені не розповідає: (
Old 10 2007 березень, 07:13
Донор групи

Опублікувати модель і мені доведеться копатися.

-Kanoakavirus
Old 10 2007 березень, 07:48
Нові члени групи

це Alienware Aurora m9700

в керівництві, в ньому перераховані порти на задній панелі, один говорить, S-Video і один говорив S-Video Out

Thats так добре, як керівництво отримує: (

Чи існують інші порти, які я можу використовувати, щоб я міг використовувати свій ноутбук як монітор?
Old 10 2007 березень, 08:24
Донор групи

Я був носатий навколо і в його нинішньому вигляді ви не будете мати можливість зробити це як тільки введення відео у вас є S-Video, і він не буде працювати, використовуючи це.

Ви збираєтеся необхідно придбати карту, як зазначено вище, але з урахуванням вартості таких речей і затримки, я процитував, особисто, я думаю, це буде марною тратою грошей. Звичайно, Thats ваше рішення.

Я розумію, що не те, що ви хотіли почути, але я зобов'язаний надати вам моє чесне думку.

-Kanoakavirus
Old 10 березня 2007, 11:09
Нові члени групи

disapointing: (

Та й спасибі за допомогу!

могли б заглянути в GameBrigde річ!

Деякі кажуть, своїм хорошим другом кажу своїм бідним
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.