![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мій ноутбук оснащений S-Video вхідного порту, так що це можливо, щоб зіграти свою PS2 через мого ноутбука?
Я хочу знати про це, тому що їм на Uni Не маєте простір або гроші на ТБ! I Dont є ТВ-тюнер, тому я цікавив якщо ви можете з'єднати їх можна без отримання одного Ive намагався: RCA кабелі - жовтий з S-Video адаптер - Червоний та білий з аудіовходом Я нахиляє отримати будь-яку картинку: ( Моє специфікаціям ноутбуків є: Операційні системи: WindowsГ, Microsoft ® ® XP Professional Edition Процесор & Чіпсет: 2. 2GHz AMD Turion ™ 64 Mobile Processor (800MHz FSB, 1MB L2 Cache) Мобільні Nvidia SLI ChipsetIntel 915PM + ICH6-M Чіпсет Графіка & Video: - Двох графічних карт 256MB NVIDIA GeForce Go 7900 GS SLI ENABLED Пам'ять: 2 ГБ двоканальної DDR SDRAM на частоті 400 МГц Зберігання: 100Gb Порти введення / виводу (зовні доступні): Відео: один роз'єм VGA і один DVI-D ТБ-вихід: один S-Video Out Роз'єм Один S-Video Гніздо Audio In Jack TV коаксіальний роз'єм вхідного IEEE 1394: Mini IEEE 1394a (4-контактний) порт USB: 4 Привіт-Speed USB 2. 0 портів Том Колесо прокручування 1 Центр колонок 1 Surround Speaker Jack 1 Передня колонка 1 роз'єм для навушників 1 мікрофон AC3 з W / Оптичні дроту Джек Мережа: Вбудований мережевий адаптер Gigabit Ethernet RJ-45 Модем: Комплексна 56K V. 92 модем RJ-11 |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Короткий відповідь: Так, можете, але я ні (особисто) знаю жодного способу, використовуючи тільки S-Video, з-за обмежень смуги пропускання. Те ж саме з коаксіальний роз'єм.
Я думаю, що можливості вашого ноутбука можуть мати здатність вже. Ви можете перевірити через ноутбук ручний або порти на одиницю, щоб побачити, якщо вона має відео-або VIVO відеокарта (и). Якщо ні, то вам потрібний ТБ тюнер PCMCIA карта Є також USB захоплення відео і телевізійного тюнера який можна використовувати, щоб робити те, що ви намагаєтесь зробити. Знову ж таки, повторно пропускної можливості вашого ноутбука буде потрібно USB 2.0 портами. Майте на увазі, що швидкість USB-порту ноутбука і архітектури буде визначити, наскільки реально він буде грати в ігри з використанням цих пристроїв. Латентний період між вхідного сигналу і його відображення на моніторі, може в рази перевищувати другу, який, як я впевнений, ви знаєте, зробило б грали в гру або гоночний шутер від першої особи досить складно грати в меншій мірі. Ви можете також підключити PS2, щоб ви могли грати в ігри онлайн. Вам необхідно підключити PS2 до маршрутизатора за допомогою кабелю Ethernet. Тоді вам потрібно використовувати диска доступу до мережі для створення облікового запису на PS2. (Якщо у вас немає диска ви можете все ще мати можливість придбати одну пряму від Sony). Ви не повинні мати для перемикання будь-яких налаштувань, якщо ви вже йти онлайн з вашим ноутбуком. Але з моїм досвідом домашніх мереж, будь то кручений або бездротова, я б не став розраховувати на цей час і без проблем. Вам також знадобиться гра, яка дозволяє вам грати в онлайні. Сподіваюся, що це допомогло.
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре!
Питання дійсно Noob! Як я можу перевірити, якщо його відео або VIVO, керівництво, Alienware дав мені це Рубіш і він нічого мені не розповідає: ( |
|
|
|||
|
|||
|
Опублікувати модель і мені доведеться копатися.
|
|||
|
|||
|
це Alienware Aurora m9700
в керівництві, в ньому перераховані порти на задній панелі, один говорить, S-Video і один говорив S-Video Out Thats так добре, як керівництво отримує: ( Чи існують інші порти, які я можу використовувати, щоб я міг використовувати свій ноутбук як монітор? |
|
|
|||
|
|||
|
Я був носатий навколо і в його нинішньому вигляді ви не будете мати можливість зробити це як тільки введення відео у вас є S-Video, і він не буде працювати, використовуючи це.
Ви збираєтеся необхідно придбати карту, як зазначено вище, але з урахуванням вартості таких речей і затримки, я процитував, особисто, я думаю, це буде марною тратою грошей. Звичайно, Thats ваше рішення. Я розумію, що не те, що ви хотіли почути, але я зобов'язаний надати вам моє чесне думку.
|
|||
|
|||
|
disapointing: (
Та й спасибі за допомогу! могли б заглянути в GameBrigde річ! Деякі кажуть, своїм хорошим другом кажу своїм бідним |