μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξουν έναν κατάλληλο server μου για τις μικρές επιχειρήσεις

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2008, 15:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξουν έναν κατάλληλο server μου για τις μικρές επιχειρήσεις

Αυτό είναι ένα μεγάλο post αλλά πραγματικά ανάγκη τη βοήθειά σας για αυτό παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε! Ψάχνω για την αγορά ενός server μου για τις μικρές επιχειρήσεις και το κατάλληλο λογισμικό (λειτουργικό σύστημα, λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, κλπ.). Έχω ένα πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό (θα ήθελα να πάρω κάτι κάτω από £ 500, κατά προτίμηση λιγότερο, αλλά και θα περάσετε λίγο περισσότερο, εάν είναι αναγκαίο). Θα πρέπει να έχει ένα Microsoft server OS σε αυτό που θα ήθελα η συνεργασία μας για τη λειτουργία μιας βάσης δεδομένων εντατική διακομιστή CRM για την εφαρμογή στο μέλλον.

Αυτά είναι τα βασικά καθήκοντα ο διακομιστής πρέπει να εκτελεί:
- Η υποστήριξη πελάτη 3 τεμ
- Εκτυπώσεις
- Αποθήκευση των κοινή εταιρεία έγγραφα και αρχεία
- Κεντρική εφεδρική θέση για το σύνολο των πελατών τεμ
- Απομακρυσμένη πρόσβαση των πράξεων
- Εκτελέστε μια βάση δεδομένων διακομιστή εντατική εφαρμογή / CRM
- Δεν είστε σίγουροι για αυτό που συμμετέχει στη λειτουργία το δικό μου σύστημα για την ανταλλαγή διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά είμαι καταβολή £ 20 το μήνα για 3 Χ 2GB ανταλλαγή email κουτιά από fasthosts. Θα είναι ωραίο να απαλλαγούμε από αυτό το βάρος

Από τη δική μου την έρευνα και την εξέταση περιορισμένου προϋπολογισμού μου, σκεφτόμουν να πάω για το επόμενο setup:
- HP Proliant Server
- Windows Small Business Server 2003
- 1 X 500Gb HDD (χώρος για 3 επιπλέον μονάδες δίσκου) - ζεστό εναλλάξιμα
- Επεξεργαστή διπλού πυρήνα
- 1GB RAM
- Χρησιμοποιήστε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 1TB USB (LaCie) για backup server

Έχω μιλήσει με μερικούς ανθρώπους που έχουν δοθεί διαφορετικές συστάσεις μου, γι 'αυτό ήθελε να έρθει εδώ για να πάρετε κάποια πραγματογνωμοσύνη. Εκτός από τις συμβουλές σας, απαντήσεις σε ορισμένα από αυτά τα ερωτήματα θα εκτιμηθεί:
- Ταινία φαίνεται να οδηγεί το πιο κοινό διακομιστή εφεδρική λύση, αλλά οι μονάδες δίσκου είναι τόσο ακριβό; Γιατί είναι οι μονάδες μαγνητοταινίας η πιο συνηθισμένη λύση; Είναι κακή ιδέα να κάνει αντίγραφα ασφαλείας σε ένα USB LaCie 1TB εξωτερικό HDD; (Επέλεξα αυτό τον περιορισμό του κόστους για την ώρα)
- Δεύτερον, θα πρέπει να είναι να σκέφτεται περισσότερο από ένα σκληρό δίσκο;
- Δεν ξέρω τι είναι ελεγκτή RAID, αλλά οι άνθρωποι μου έλεγαν εγώ θα πρέπει να εξετάσει δουν ένα;
- Θα πρέπει να έχουμε περισσότερη μνήμη RAM ή μεγαλύτερη HDD, ή αυτό αρκεί για τώρα;
- Windows Small Business Server 2003 φαίνεται ότι θα ήταν λίγο πιο εύκολο να διαχειριστεί από τα Windows Server. Έχω δίκιο ως προς την επιλογή αυτού του διακομιστή OS;

Δεν θέλω να υπεισέλθω σε Overkill τρόπο όπως χρειάζεται κάθε δεκάρα Μπορώ να πάρω τα χέρια μου για τώρα, αλλά επίσης δεν θέλουμε ψευδείς οικονομίες. PLEASE μπορεί να σας βοηθήσουν οι γονείς μου εδώ. Τι είδους διακομιστής θα σας συστήσει να πάω για; Παρακαλώ μπορείτε να μου παρέχει μια σύνδεση με κάθε καλή προκαθορισμένους συστήματα εκεί έξω (όπως π.χ. από καταστήματα www.ebuyer.com ). Τέλος, παρακαλούμε να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε σε τεχνική άποψη σας απαντήσεις όπως Δεν είμαι ειδικός σε όλα! Ευχαριστώ
Old 2 του Ιουνίου 2008, 17:17
Ομάδα Δωρητών

Default Παρακαλώ μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξουν έναν κατάλληλο server μου για τις μικρές επιχειρήσεις

Ω Οχι! Έχασα όλο μου το post! Εβδομάδα. Λοιπόν Θα Επαναπληκτρολόγηση αυτό.

USB θα είναι πολύ μικρότερη από ό, τι νομίζεις, ακόμα και αν εκτελέσετε ένα cron δουλειά να κάνουμε νυχτερινή backups. Επίσης έχει ένα ποσοστό αποτυχίας που είναι η ίδια με την τακτική του σκληρού δίσκου, οπότε η καλύτερη λύση είναι δύο ή τρεις δίσκους σε RAID 5, το οποίο σημαίνει ότι αν μία ή πολλαπλές HDD αποτύχει, μπορείτε να αντικαταστήσετε / τους και να έχουν τα δεδομένα σας ακόμα.

Ταινία είναι μόνο αν αξίζει τον κόπο .. και .. αξίζει αυτό. Τα πλεονεκτήματά της είναι η ικανότητα, το κόστος (ειδικά αυτά τα δύο, μπορείτε απλά να διατηρήσει την αγορά πιο ταινίας), και η αξιοπιστία του, εάν αυτές είναι καλύτερα με πιο HDDs τότε αυτός είναι ο δρόμος.

Θα ήθελα να εξετάσουν σοβαρά την οικοδόμηση του διακομιστή σας ή να πληρώνει κάποιος για να οικοδομήσουμε τον κάνει να χάνει η αναβάθμιση της HP θα σε ρίξει σε σας. Τουλάχιστον, κάτι σαν χρήση Ibuypower ότι δεν θα υπερτιμολόγησε σας με αυτό το θέμα. Server αγοραστές θα είναι χειρότερο από το desktop αγοραστές όπως είναι δεδομένο ότι όποιος αγοράζει ένα server θα είναι σε θέση να προβούν στην καταβολή της μύτης. Μια καλή περίπτωση θα πρέπει να επιτρέψει διακομιστή δομοστοιχειωτός, οπότε δεν πρέπει να χάσουμε τίποτα από την εξέλιξη prebuilt.

Xeon E3110 Ένα σύστημα με πολλούς σκληρούς δίσκους (ίσως 3) σε RAID 5, ένα καλό ποσό μνήμης RAM (2GB είναι πραγματικά μια ελάχιστη επιφάνεια εργασίας για τα συστήματα και αν είστε θα κάνει εντατική υλικό που σας θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν) , μια υπόθεση που σας επιτρέπει να swap HDDs αυτών προς και από το άνοιγμα ΧΩΡΙΣ το όλο θέμα θα πρέπει να ενταχθούν τον προϋπολογισμό σας. Αν κάτι τέτοιο δεν αποτελεί επιλογή, θα εξετάσει την αγορά της HP ως βάση και τουλάχιστον μια άλλη παραγγελία GB μνήμης RAM (εάν δεν περισσότερα) και τουλάχιστον έναν πρόσθετο σκληρό δίσκο. Η ικανότητα ζήτημα θα είναι υποκειμενικές: Δεν γνωρίζω τον όγκο των δεδομένων σας θα τραγάνισμα 500s και αν δύο ή τρεις 350s ή τρεις 250s ή κ.ο.κ. θα είναι επαρκής, αλλά να θυμάστε ότι είναι καλό για την εξάπλωση του προγράμματος σε πολλούς δίσκους όσο το δυνατόν περισσότερο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 2 του Ιουνίου 2008, 17:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια άνθρακα, Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Ο μόνος λόγος που είμαι θεωρώντας αποσυναρμολογούμενο HDD είναι ότι πρέπει να είμαι σε θέση να λάβει αντίγραφο ασφαλείας μου, εκτός τόπου μόνο στην περίπτωση της διάρρηξης, πυρκαγιάς, κλπ. Επίσης, οι μονάδες μαγνητοταινίας είναι τόσο ακριβά! Εγώ εκτιμώ, ωστόσο, ότι η ταινία μέσα ενημέρωσης είναι φθηνό, οπότε είμαι στο δικαίωμα σκέψης που πιστεύω ότι θα πρέπει να επενδύσει σε μια ταινία οδήγησης και ένα σορό ταινίες;

Ήμουν επίσης αναρωτιούνται τι γνώμη σας για το λογισμικό backup για διακομιστή αντίγραφα ασφαλείας σε κασέτα μέσα ή αφαιρούμενο δίσκο. Προτίθεται το Windows Small Business Server 2003 εφεδρική χρησιμότητα να είναι επαρκής (ηλικίας των ατόμων που εργάζονται σε εταιρείες IT μεταπωλητής δεν πιστεύω ότι είναι καλό για σοβαρή χρήση) ή θα πρέπει να καταβάλει i για Backup Exec της Symantec (που είναι sooo ακριβά!); Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω να Backup Exec?

Επίσης, είναι Windows Small Business Server 2003, ο τρόπος για να προχωρήσουμε;

Αν πάμε να κάνω για πολλούς σκληρούς δίσκους, πρέπει να έχετε ένα ελεγκτή RAID; Επίσης, ποια είναι ακριβώς RAID, και σκοπός του ελεγκτή RAID;

Τέλος, πιστεύετε πραγματικά θα μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από £ 100 εάν έχω τον server ενσωματωμένο; Το πράγμα που μου να προσελκύσει έναν HP Proliant είναι τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνουν με αυτά (Dell επιβάρυνσης μέσω της μύτης για αυτό) και κάποιος μου είπε ότι η ΔΟΕ (ολοκληρωμένη φως out) στο χαρακτηριστικό HP Proliants είναι πραγματικά καλή.

Λυπούμαστε για όλες τις ερωτήσεις, αλλά πραγματικά εκτιμώ τη βοήθειά σας.
Old 2 του Ιουνίου 2008, 19:04
Ομάδα Δωρητών

Μπορεί να αξίζει τον κόπο να κάνουμε την ταινία οδήγησης αν ζυγίζονται έναντι HDD λύση είναι φθηνότερη / πιο αποτελεσματική σε μακροπρόθεσμη βάση - μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια εξωτερική σύνδεση SATA που θα πρέπει να σας δώσει τη δυνατότητα (και την ταχύτητα!) Που χρειάζεστε.

Όσον αφορά το RAID ελεγκτή - RAID απολύσεων αποτελεί ουσιαστικά ένα σύστημα που "λωρίδες" τα δεδομένα σας σε πολλαπλές HDDs, επιτρέποντας απόλυση σε περίπτωση βλάβης. Μερικές φορές αξίζει να αγοράσετε έναν ελεγκτή RAID, μερικές φορές το εποχούμενο RAID (στη μητρική κάρτα) είναι αρκετό. Εδώ είναι ένα άρθρο. Δεν θα προτείνω τη δημιουργία ενός διακομιστή χωρίς κάποια RAID!

Όσον αφορά το λογισμικό, πραγματικά δεν μπορώ να πω. Δεν έχω εμπειρία με τα Windows Server backup stuff.

Το ερώτημα είναι μεταβλητό κόστος - τι Proliant σύστημα θα πας για την αγορά; Εγγυήσεις δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα, συνήθως διακομιστή μέρη έχουν εξαιρετικά μεγάλο εγγυήσεων, πάνω από τη διάρκεια της εγγύησης που τίθενται συχνά σχετικά με τα τμήματα του υπολογιστή γενικότερα. Το μόνο μειονέκτημα είναι να πρέπει να στείλει ένα μέρος πίσω αντί για ολόκληρο το πλαίσιο εάν κάτι χαλάσει, και δεν έχουν το ίδιο είδος "walk-you-μέσω" υποστήριξη HP έχει. Αν υπάρχει μια σημαντική διαφορά κόστους, είναι κάτι που θα συνιστούσα, ειδικά αν έχετε κάποια εμπειρία για την διαχείρισή τους.

ΔΟΕ είναι πραγματικά μόνο θα είναι σημαντικό όφελος αν είστε κολλώντας διακομιστή σας σε ένα κέντρο δεδομένων. Επίσης, δεν φαίνεται, όπως και αν αυτή είναι η περίπτωση, θα έχετε φυσική πρόσβαση σχεδόν όλο το χρόνο, ώστε απομακρυσμένης διαχείρισης δεν θα πρέπει να είναι ότι ένα μεγάλο deal. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είχε κάνει ένα χαρακτηριστικό σχετικά με το Windows κουτιά, όταν ένα απλό SSH μπορούμε να κάνουμε πολλά από τα ίδια καθήκοντα σε ένα Unix κουτί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δημιουργία μιας Businss Μικρές Server russellwood Γενική Συζήτηση Hardware 2 20 Αυγ 2009 21:21
Windows Business Server για 60 Πελάτες δράκος Γενική Συζήτηση Hardware 8 22 Φεβ 2009 12:53
Δεν μπορείτε να επιλέξετε πολλά στοιχεία SirZach666 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 17 Δεκ. 2007 07:05
Πώς Μπορώ να Buld Επιχειρησιακό Σύστημα, Διαχείριση Το Επιχειρησιακό Σύστημα? 597 Γενικά Λογισμικό Chat 2 3η Δεκ. 2007 12:30
Κάθε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων; quinda Off Topic Συζήτηση 2 17 Νοε 2006 05:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.