kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Kérem, segítsen nekem válassza ki a megfelelő kiszolgáló kis üzleti

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2008, 15:00
Új tag Csoport

Ez egy hosszú poszt, de én tényleg szükségem van a segítségedre ezért kérjük olvassa el az idő! I am looking megvásárlására szerver a kis vállalkozások és a megfelelő szoftverek (operációs rendszer, backup szoftver, stb.) Van egy nagyon korlátozott költségvetés (Szeretnék valamit alatt £ 500, lehetőleg kevesebb, hanem fordít egy kicsit többet, ha szükséges). Meg kell egy Microsoft szerver operációs rendszer, mint én vagyok arra, hogy fut egy adatbázis intenzív CRM kiszolgáló alkalmazást, hogy ez a jövőben.

Ezek az alapvető feladatok a szerveren kell teljesítenie:
- A kliens 3 db
- Nyomtatás
- Tárolás, közös vállalati dokumentumok és fájlok
- Közép-mentés helyét a kliens PC-k
- Távoli hozzáférés a vállalati dokumentumok
- Fuss egy intenzív adatbázis szerver alkalmazás / CRM
- Nem biztos, hogy mi is részt vesz a saját futó Exchange Server rendszer e-mailt, de én kifizetése £ 20 havi 3 X 2Gb csere email dobozok a fasthosts. Jó lenne megszabadulni e költségén

Az én kutatási és figyelembe véve az én korlátozott költségvetést, arra gondoltam, megy a következő beállítás:
- HP ProLiant szerver
- A Windows Small Business Server 2003
- 1 x 500GB HDD (3 hely a külső meghajtók) - meleg cserélhető
- Dual Core CPU
- 1GB RAM
- A külső USB 1TB merevlemezhez (LaCie) a kiszolgáló biztonsági mentése

Azt mondtam, hogy néhány embert, hogy adott nekem a különböző javaslatokat, így akartam jönni, hogy ide még néhány szakértő véleményét. Csakúgy, mint a tanácsadás, a választ, hogy ezek közül néhány kérdése lenne méltányol:
- Szalagos meghajtó úgy tűnik, hogy a leggyakoribb backup szerver megoldást, de a meghajtók olyan drága? Miért van az, hogy a szalagos meghajtók a leggyakoribb megoldás? Ez egy rossz ötlet, hogy a mentések 1TB LaCie külső USB HDD? (Azért választottam ezt a költségek most)
- Másodszor, kell lennie gondolkodás egyre több mint egy merevlemezt?
- Nem tudom, mi az a RAID-vezérlő, de az emberek mondani, én úgy kapok egyet?
- Én egyre több RAM vagy nagyobb HDD, és ez elegendő-e most?
- A Windows Small Business Server 2003 hangzik ez egy kicsit könnyebben kezelhetők, mint a Windows Server. Igazam van kiválasztásában ez szerver operációs rendszer?

Nem akarok bemenni Overkill üzemmódban van szükség minden fillért Tudok én kezét most, de még nem akarok hamis gazdaságok. Kérem, segítsen nekem emberek itt. Milyen szerveren akarsz menni ajánlom én? Kérjük tud biztosítani nekem egy linket valami jó elõre rendszerek odakint (pl. áruházak, mint a www.ebuyer.com ). Végül, kérjük, próbálja megmagyarázni, műszaki szempontból a válaszok nem vagyok egy szakértő minden! Köszönöm
Old Június 2 2008, 17:17
Donor Group

Ó, nem! Elfelejtettem a teljes post! Eek. Nos én újra azt.

USB lesz sok lassabb, mint gondolnád, akkor is, ha fut a cron dolgom nightly backups. Azt is a hibaszázalék, hogy ez ugyanaz, mint a rendszeres merevlemezre, így a jobb megoldás a két vagy három lemezek, RAID 5, ami azt jelenti, ha egy vagy több HDD nem is helyettesítheti azt / azokat, és az Ön adatait is.

Mágnesszalagos csak akkor éri meg, ha .. .. jó ez megéri. Az előnyök a kapacitás, a költség (különösen a két, akkor csak tartsa felvásárlás több szalag), és a megbízhatóság, ha ezek jobban több HDDs akkor ez a módszer.

Én komolyan fontolóra épület a szervert, vagy fizet valaki, hogy akkor elveszti a felsővezeték HP lesz dobja meg magad. Vagy legalábbis valami hasonló használata Ibuypower, hogy nem fogja túlzottan meg ebben a tekintetben. Szerver vásárlók van rosszabb desktop vásárlók, mert feltételezhető, hogy bárki, aki megvásárolja a kiszolgáló lesz képes fizetni az orrát. Egy jó szerver esetén lehetővé kell tennie a modularitás, így nem veszít semmit a kiinduló prebuilt.

A Xeon E3110 rendszer több merevlemezek (talán 3) RAID 5, a megfelelő mennyiségű RAM (2GB tényleg legalább az asztali rendszerek és ha lesz, amit csinálsz intenzív szeretné, hogy amennyire csak lehetséges) a helyzet, hogy lehetővé teszi, hogy swap HDDs és e nélkül megnyitása az egész dolog, illeszkedne kell a költségvetést. Ha ez nem lehetséges, akkor vásárolni a HP bázisra, és elrendelték legalább GB RAM (ha nem többet) és legalább egy külső merevlemezt. A kapacitás kérdése lesz szubjektív: Nem tudom, mennyi adat te leszel ropogó 500s és hogy két vagy három 350s vagy három 250s és így tovább lesz elegendő, de ne feledje, hogy ez jó Szétszóródni több meghajtót, amennyire csak lehetséges.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 2 2008, 17:40
Új tag Csoport

Carbon Hi, Thanks for your response. Az egyetlen ok, hogy miért vagyok tekintettel cserélhető merevlemez van, amit meg kell tenni, hogy én a tartalék telephelyen kívül csak abban az esetben, ha egy betörés, tűz, stb, szalagos meghajtók annyira drága! Én értékelem, hogy a szalag a média olcsó, ezért vagyok én a jogot arra gondoltam, hogy azt hiszed, én beruházni egy szalagos meghajtó és egy csomó szalagok?

Én is kíváncsi, mit gondol a tartalék szerver szoftver mentések át a szalagot a média, vagy cserélhető merevlemez. Majd a Windows Small Business Server 2003 biztonsági másolat segédprogram elegendő (néhány ember dolgozik az IT-vállalatok viszonteladójának Szerintem nem jó a súlyos használat), vagy pedig én fizet ki a Symantec Backup Exec (ami sooo drága!)? Vannak-e olyan olcsóbb alternatíva ott a Backup Exec?

Emellett a Windows Small Business Server 2003-ban az az út?

Ha nem megy a több merevlemezek, tudom, hogy egy RAID-vezérlő? Is, mi is pontosan a RAID, és a célja a RAID-vezérlő?

Végül, nem hiszem, hogy tényleg lehet menteni több, mint 100 £ ha én leszek a szerver épült? A dolog, hogy vonzott a kaput a HP ProLiant az a 3 év garanciát adnak velük (Dell díj vmiért e), és valaki azt mondta nekem, hogy az ILO (integrált fényében ki) funkciót a HP Proliants tényleg jó.

Sajnos az összes kérdést, de igazán méltányol segítséged.
Old Június 2 2008, 19:04
Donor Group

Lehet, hogy megéri ezt a szalagos meghajtó esetén mérlegelni HDD megoldást, hogy olcsóbb / hatékonyabb, hosszú távon - ha nem is használja a külső SATA-kapcsolat, amely megadja a hordozhatóság (és a sebességet!), Amire szüksége van.

Ami a RAID-vezérlő - RAID alapvetően egy redundáns rendszert, hogy a "csíkos" ki az adatokat több HDDs, hogy az elbocsátás esetén a kudarc. Előfordul, hogy megéri megvenni a RAID-vezérlő, néha a fedélzeti RAID (az alaplap) elég. Itt van cikkben. Azt nem ajánlanám felállításáról szerver nélkül valamiféle RAID!

Mivel a szoftver, én tényleg nem tudom megmondani. Nincs tapasztalat a Windows Server biztonsági másolat cucc.

A költség adott változó - mi ProLiant rendszer mész vásárolni? Jótállás nem lehet probléma, a kiszolgáló részek általában rendkívül hosszú jótállást tetején gyakran élettartam garanciát kerül számítógép részei általában. Az egyetlen hátránya viszont, hogy küld egy részét vissza helyett az egész dobozt, ha valami nem működik, és nem ugyanazt a "gyalog-you-through" támogatás a HP. Ha van egy jelentős költség különbség, ez valami azt ajánlom, főleg, ha már valaki tapasztalt hogy igazgat.

ILO valóban csak lesz jelentős előny, ha van maradva a szerver egy adatközpontokban. Nem tűnik, mintha ez az eset, akkor már majdnem az összes fizikai hozzáférés az idő igen távoli adminisztrációt nem kell, hogy a nagy üzlet. Nem hiszem el azt, hogy ez a funkció a Windows doboz, amikor egy egyszerű SSH sokat tehetnek azért, az azonos feladatok egy Unix mezőbe.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.