פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

אנא האם אתה יכול לעזור לי לבחור את השרת המתאים עבור עסקים קטנים

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2008, 15:00
קבוצת חברות חדשות

Default אנא האם אתה יכול לעזור לי לבחור את השרת המתאים עבור עסקים קטנים

זה הרבה לכתוב אבל אני באמת צריך את העזרה שלך אז אנא קח את הזמן לקרוא! אני מסתכל לרכוש שרת עבור עסקים קטנים ואת התוכנה המתאימה (מערכת הפעלה, תוכנות גיבוי, וכו '). יש לי תקציב מוגבל מאוד (אני רוצה לקבל משהו למטה £ 500, עדיף פחות, אבל גם הרצון להשקיע קצת יותר במידת הצורך). זה חייב להיות השרת של מערכת ההפעלה של מיקרוסופט על זה כאשר אני מסתכל להפעיל מסד נתונים חזק יישום CRM Server עליה בעתיד.

אלו הן משימות הליבה השרת צריך לבצע:
- תמיכה ללקוח 3 מחשבים
- הדפסה
- חברה משותפת של אחסון מסמכים וקבצים
- מיקום מרכז גיבוי לכל לקוח מחשבים
- גישה מרחוק של החברה מסמכים
- הפעלת שרת מסד הנתונים אינטנסיבית יישום / CRM
- לא יודע בדיוק מה הוא מעורב לפעול שלי Exchange Server מערכת דוא"ל, אבל אני משלם את £ 20 בחודש, למשך 3 X 2GB Exchange תיבות דואר אלקטרוני מ fasthosts. יהיה נחמד להיפטר זו הוצאה

From my המחקר בהתחשב בתקציב המוגבל שלי, אני חשבתי ללכת עבור ההתקנה הבאים:
- HP Proliant Server
- Windows Small Business Server 2003
- 1 X 500Gb HDD (מקום 3 תוספת הכוננים) - חם swappable
- Dual Core CPU
- 1GB זיכרון RAM
- שימוש חיצוני 1Tb USB כונן קשיח (Lacie) עבור שרת גיבוי

אני מדבר על כמה אנשים שיש להם לתת לי המלצות שונות, כל כך רציתי לבוא לכאן על מנת לקבל קצת חוות דעת של מומחה. כמו גם את העצה, חלק התשובות לשאלות אלו יהיה מוערך:
- כוננים Tape נראה הנפוצים ביותר שרת גיבוי פתרון, אבל את נוסעת כל כך יקר? למה להקליט את הכוננים הנפוצים ביותר הפתרון? האם זה לא רעיון טוב לעשות גיבויים על 1Tb USB חיצוני Lacie HDD? (אני בחרתי את זה כדי להגביל את עלויות לעת עתה)
- שנית, צריך להיות אני חושב לקבל יותר מאשר כונן קשיח אחד?
- אני לא יודע מה הוא בקר RAID, אבל אנשים אומרים לי שאני צריך לשקול אחד מקבל?
- האם עליי לקבל יותר זיכרון RAM או HDD גדול יותר, או זה מספיק לעת עתה?
- Windows Small Business Server 2003 נשמע כאילו זה יהיה קצת יותר קל לניהול מאשר ב-Windows Server. האם אני צודק לבחור שרת זה מערכת הפעלה?

אני לא רוצה להיכנס למצב כמו overkill אני צריך כל גרוש אני יכול לקבל על הידיים שלי עכשיו, אבל אני גם לא רוצה לעשות שקר הכלכלות. נא אנשים אתם יכולים לעזור לי כאן. איזה סוג של שרת הייתם ממליצים לי לצאת? אנא האם אתה יכול לתת לי קישור טוב מערכות שם מראש (כמו למשל מ חנויות www.ebuyer.com ). לבסוף, אנא נסה להסביר את המונחים הטכניים תגובות כמו אני לא מומחה בכלל! תודה
Old 2 יוני 2008, 17:17
קבוצת תורמים

אוי לא! איבדתי את כל לכתוב! Eek. טוב אני יהיה זה להדפיס שנית.

USB הוא הולך להיות הרבה לאט יותר ממה שאתה חושב, אפילו אם אתה מנהל cron עבודה לעשות גיבויים מדי לילה. כמו כן הוא כשל הדולר זה כמו דיסק קשיח רגיל, לכן הפתרון הטוב יותר הוא שניים או שלושה דיסקים ב RAID 5, כלומר, אם אחד או מספר HDD נכשל אתה יכול להחליף את זה / ו יש להם עדיין את הנתונים.

הקלטת היא רק אם שווה את זה .. טוב .. זה שווה את זה. יתרונותיה הם יכולת, עלות (בעיקר את שני אלה, אתה יכול פשוט תמשיכו לקנות קלטת יותר) ומהימנות, אם אלה טובים יותר שימש HDDs אז זה את כל הכבוד.

הייתי לשקול ברצינות לבנות את השרת בעצמך או לשלם למישהו לבנות את זה כדי לאבד את הוצאות כלליות של HP הולך לזרוק אותך. לכל הפחות, להשתמש משהו כמו Ibuypower שאינם חיוב יתר את זה. שרת קונים את זה יותר גרוע Desktop קונים כמו זה להניח כי כל מי קונה שרת הולך להיות מסוגלים לשלם את האף החוצה. טוב השרת מקרה צריך לאפשר modularity ולכן אתה לא צריך לאבד משהו הולך prebuilt מ.

א Xeon E3110 מערכת עם מספר רב של כוננים קשיחים (אולי 3) ב-RAID 5, טוב סכום של זיכרון RAM (2GB הוא באמת מינימלי עבור שולחן העבודה ומערכות אם אתה הולך לעשות את הדברים שאתה רוצה אינטנסיבי כדי שיהיה ככל האפשר) , מקרה זה מאפשר לך להחליף את אלה HDDs ולצאת בלי לפתוח את כל זה צריך להתאים את התקציב שלך. אם זה לא בא בחשבון, הייתי קונה לשקול את הבסיס של HP ו כפי שציווה לפחות עוד GB של זיכרון RAM (אם לא יותר), ולפחות אחד נוסף בכונן הקשיח. קיבולת הבעיה תהיה סובייקטיבי: אני לא יודע עד כמה הנתונים שאתה הולך להיות כסיסה והאם 500s או שניים או שלושה 350s או שלושה 250s הלאה יהיה מספיק, אך האם יש לזכור כי זה טוב כדי להפיץ את זה על פני מספר כוננים ככל האפשר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 2 יוני 2008, 17:40
קבוצת חברות חדשות

היי Carbon, תודה על תשובתך. הסיבה היחידה שאני שוקל א נשלף HDD היא שאני צריך להיות מסוגל לקחת את גיבוי מחוץ לאתר רק במקרה של פריצה, שריפה, וכו 'כמו כן, הכוננים סרט כל כך יקר! אני כן מעריכים, עם זאת, כלי התקשורת, כי הוא סרט זול, אז אני ממש חושב שאתה מאמין שאני צריך להשקיע קלטת או כונן חבורה של הקלטות?

אני גם תוהה מה אתה חושב על תוכנות גיבוי שרת גיבויים על גבי קלטת או מדיה נשלפת HDD. האם Windows Small Business Server 2003 הגיבוי יהיה מספיק (כמה אנשים עובדים על זה משווקים חברות חושב שזה לא טוב עבור שימוש רציני) או שאני צריך להיות מחוץ לשלם עבור Symantec Backup Exec (שהיא sooo יקר!)? האם יש חלופות זולה שם כדי Backup Exec?

כמו כן, היא Windows Small Business Server 2003 את כל הכבוד?

אם אני רוצה ללכת על מספר רב של כוננים קשיחים, אני צריך לעשות כדי לקבל בקר RAID? כמו כן, מה היא בדיוק RAID, ואת המטרה של בקר RAID?

ולבסוף, האם אתה באמת חושב שאני יכול לשמור יותר מ 100 £ אם אני מקבל את השרת בנוי? הדבר משך אותי בקבלת של HP Proliant הוא 3 שנים אחריות שהם נותנים להם (Dell תשלום דרך האף זה) ומישהו אמר לי שזה ILO (משולבים שעה יציאה) התכונה של HP Proliants הוא באמת טוב.

מצטער על כל השאלות, אבל אני באמת מעריך את העזרה שלך.
Old 2 יוני 2008, 19:04
קבוצת תורמים

זה עשוי להיות שווה את זה כדי לעשות את הקלטת לשקול אם כונן HDD נגד פתרון זה זול יותר / יעיל יותר בסופו של דבר - אתה יכול גם להשתמש בחיבור SATA חיצוני אשר אמור לתת לך את הטלטלות (ומהירות!) עליך.

לגבי הפשיטה Controller - RAID היא בעצם עודף של מערכת "פסים" את הנתונים על פני מספר HDDs, המאפשר יתירות במקרה של כשל. לפעמים זה שווה את זה כדי לקנות בקר RAID, לפעמים onboard RAID (על לוח האם) הוא מספיק. הנה מאמר. לא הייתי מציע את הגדרת שרת ללא כלשהי של RAID!

לגבי התוכנה, אני באמת לא יכול לומר. אין לי ניסיון עם Windows Server גיבוי דברים.

עלות משתנה השאלה היא - מה ProLiant המערכת היית הולך לקנות? אחריות אינה אמורה להיות בעיה, שרת חלקים מאוד ארוכה בדרך כלל יש אחריות, על הדף של החיים לעתים קרובות לשים אחריות על חלקי המחשב באופן כללי. רק downside הוא צורך לשלוח החלק האחורי במקום את כל תיבת אם משהו נכשל, ולא לקיים את אותו סוג של "ללכת-you-through" של HP יש תמיכה. אם יש הבדל משמעותי בעלויות, זה משהו שאני ממליץ, במיוחד אם יש מישהו מנוסה כדי administrate.

ILO הוא באמת רק הולך להיות תועלת משמעותית אם אתה דבק את השרת של הנתונים. זה לא נראה כאילו זה המצב, תהיה לך גישה פיזית כמעט כל הזמן, כך ניהול מרחוק, כי לא אמור להיות גדול של עסקה. אני לא מאמינה שהם מעוניינת להפוך תכונה זו ב-Windows כאשר תיבות פשוט SSH יכול לעשות הרבה משימות של אותו על תיבת Unix.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בניית שרת Businss קטנים russellwood כללי חומרה צ 'אט 2 ה -20 לאוגוסט 2009 21:21
Business Server ל-Windows 60 לקוחות דרקון כללי חומרה צ 'אט 8 22 פבר 2009 12:53
לא ניתן לבחור פריטים רבים SirZach666 מערכות ההפעלה Windows 1 -17 דצמבר 2007 07:05
איך אני יכול Buld עסקים המערכת, מערכת ניהול העסקים? 597 כללי תוכנות צ 'אט 2 3rd דצמבר 2007 12:30
כל בעלי עסקים קטנים? quinda דיון Off topic 2 -17 נובמבר 2006 05:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.