![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai ilgas pranešimą, bet man tikrai reikia tavo pagalbos tad prašome perskaityti! Aš ieškau pirkti serverį savo smulkaus verslo ir tinkama programinė įranga (operacinės sistemos, programinės įrangos atsarginės kopijos, ir tt). Turiu labai ribota biudžetą (aš norėčiau ką nors po 500 £, geriau mažiau, bet taip pat bus išleisti šiek tiek daugiau, jei būtina). Jis turi turėti "Microsoft" serverių operacinių sistemų, kaip aš ieškau paleisti duomenų bazės intensyvus CRM taikymas dėl to ateityje. Tai yra pagrindiniai uždaviniai serverį reikia atlikti: - Remti 3 vnt klientas - Spausdinimas - Atliekų saugyklas, bendros įmonės dokumentus ir failus - Centrinė atsarginę vietą visus kliento vnt - Nuotolinis ryšys įmonės dokumentus - Paleiskite Duomenų bazės intensyvus serverio application / CRM - Nežinote, kas dalyvauja rodyti savo Exchange serverio sistema, elektroniniu paštu, bet aš išmokėti per mėnesį 20 Lt už 3 x 2GB keistis pašto dėžutės Fasthosts. Būtų malonu, kad atsikratyti šios išlaidos Iš savo mokslinių tyrimų ir dėl mano riboto biudžeto, aš galvojau apie ėjimas į šiuos nustatymus: - HP ProLiant Server - "Windows Small Business Server 2003 - 1 x 500Gb HDD (plotas 3 papildomų diskai) - Hot swappable - Dual Core CPU - 1GB RAM - Naudokite išorinį 1TB USB kietojo disko (Lacie) serverio atsargine Pasakiau, kad mažai žmonių, kurie man davė skirtingas rekomendacijas, todėl norėjau atvykti čia, jei norite gauti kai kurių ekspertų nuomone. Taip pat jūsų patarimus, atsakymus į kai kuriuos iš šių klausimų turėtų būti vertinamas: - Tape Drives atrodo Dažniausiai serveris atsarginį sprendimą, bet diskai yra tokie brangūs? Kodėl Tape Drives Dažniausiai tirpalas? Ar tai bloga idėja daryti atsargines kopijas į USB Lacie 1TB išorinis HDD? (I chose this apriboti išlaidas dabar) - Antra, aš turėčiau galvoti gauti daugiau nei viename kietajame diske? - I don't know what RAID valdiklis yra, bet žmonės sako man, turėtų apsvarstyti galimybę gauti vieną? - Man reikia gauti daugiau RAM arba daugiau HDD, ar tai pakankama dabar? - "Windows Small Business Server 2003" atrodo, kad būtų šiek tiek lengviau administruoti, o ne Windows Server. Am I right pasirenkant šią serverio OS? Aš nenoriu eiti į Overkill būdas, kaip man reikia kas Penny galiu gauti savo rankas ant dabar, bet aš taip pat nenoriu klaidingą ekonomikai. PLEASE galite folks help me out here. Kokio serverio patartumėte man eiti? Prašome galite man pateikti nuorodą į bet geras anksto nustatytas sistemas ten (pvz., iš parduotuvių kaip www.ebuyer.com ). Galiausiai, pabandykite paaiškinti techninius terminus savo atsakymus, kaip aš nesu ekspertas visi! Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oh no! Aš pamečiau visai paštu! EEK. Well I'll Pakartokite jį. USB tai bus daug lėtesnis, negu jūs manote, net jei jūs naudojate cron daryti naktimis backups. Ji taip pat nebuvo norma tai, kaip reguliariai kietajame diske, tie patys, kad geresnis sprendimas yra dviejų ar trijų diskų RAID 5, o tai reiškia, jei vienas ar keli HDD nepavyksta, galite pakeisti jį / juos ir jūsų duomenys vis dar. Juostos yra tik verta, jei .. gerai .. tai verta. Privalumai pajėgumus, išlaidos (ypač dviejų, jūs galite tiesiog laikyti perkantiems didesnį juosta), ir patikimumo, jei jie yra geriau aptarnauja daugiau HDD, kad ten yra kelias. Aš rimtai apsvarstyti pastato serverio sau ar mokėjimo ką nors statyti prarasti pridėtinių HP's Gonna throw at you. Bent jau, naudoti kažką panašaus Ibuypower kad nebus antkainį jums šiuo klausimu. Serveris pirkėjai turi jį blogiau Desktop pirkėjų, kaip tai daroma prielaida, kad kiekvienas, kuris perka serverio bus galima mokėti iš nosies. Gera serverio atveju turėtų leisti modulį, todėl jums neturėtų prarasti nors vyksta iš binarinius. Core E3110 sistema su kietų diskų (gal 3), RAID 5, gera suma RAM (2 GB yra tikrai iš stalinių kompiuterių sistemas, minimalios ir, jei jūs ketinate daryti daug dalykų, kuriuos norite, kad kiek įmanoma) , atveju, kuri leidžia jums apsikeitimo tuos HDD ir be atverti visa tai turėtų atitikti jūsų biudžeto. Jei tai nėra alternatyva, norėčiau išnagrinėti supirkimo HP bazę ir užsisakyti dar bent RAM GB (jei ne daugiau) ir bent vieną papildomą kietąjį diską. Pajėgumų klausimą bus subjektyvios: Nežinau, kiek duomenų jums bus crunching ir 500S ar dvi ar tris 350s ar tris 250S ar pan tai bus pakankama, tačiau reikia nepamiršti, kad tai gera skleisti ją per kelis diskus, kiek įmanoma.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Anglies Hi, Thanks for your response. Vienintelė priežastis, kodėl aš svarsto nuimamas HDD, kad man reikia sugebėti pasiimti atsarginę jo ribų tik tuo atveju, vagysčių, gaisro ir tt Be to, juostiniai kaupikliai, yra tokie brangūs! Aš už, tačiau, kad juosta žiniasklaida yra pigi, todėl aš teisingai galvoju, kad jums manau, turėtų investuoti į juostelę vairuoti ir juostų krūva? Man taip pat buvo įdomu, ką manote apie atsarginių kopijų serverio programinės įrangos kopijų ant juostos žiniasklaidos priemonėse ar nuimamos HDD. Ar "Windows Small Business Server 2003 Backup būti pakankamas (kelių žmonių dirba IT Reseller bendrovių think it's no good rimtų) ar turėčiau būti išmokėti už Symantec Backup Exec (kuri yra sooo brangus!)? Ar yra kokių nors pigesnių alternatyvų, iš ten į Backup Exec? Be to, yra "Windows Small Business Server 2003 nuveikti? Jei man eiti kietų diskų, turiu gauti RAID valdiklis? Be to, kas yra RAID lygiai, ir RAID valdiklis tikslas? Galiausiai, jūs tikrai manau galima sutaupyti daugiau nei £ 100, jei gaunu serveris pastatytas? Dalykas, kuris traukė mane vis HP Proliant yra 3 metai garantijos jie duoda kartu su jais (Dell mokestis per nosį už tai) ir kažkas man pasakė, kad TDO (integruotas šviesos out) funkcija HP Proliants yra tikrai gera. Atsiprašome už visus klausimus, bet aš tikrai vertiname jūsų pagalbą. |
|
| |||
| |||
| Jis gali būti verta tai daryti, Tape drive jei palyginti HDD tirpalas tai pigiau / efektyviau ilgainiui - Jums taip pat gali naudoti išorinį SATA jungtis, turėtų duoti jums perkelti (ir greitis!) Jums reikia. Kalbant RAID Controller - RAID esmės išeitinių sistema, kad "juostelės" Jūsų duomenys keliose HDD, todėl nereikalingas, jis sugenda. Kartais verta pirkti RAID valdiklis, kartais laivuose RAID (ant plokštės), yra pakankamai. Štai straipsnis. Nenorėčiau manyti, įsteigti serverio be kai RAID rūšiuoti! Kalbant apie programinę įrangą, aš tikrai negaliu pasakyti. Aš neturiu patirties su Windows Server backup stuff. Kaštų klausimas yra kintamas - kas ProLiant sistema buvo ketinate įsigyti? Garantijos neturėtų būti problema, serverio dalis paprastai turi labai ilgas garantijas, ant dažnai Lifetime Warranty išleistos kompiuterių dalys apskritai. Vienintelis trūkumas yra atsižvelgdamas siųsti dalis atgal, o ne visa langelį, jei kas nors nepavyksta, ir neturi tos pačios rūšies "Walk-tu-per" paremti HP. Jei yra didelis sąnaudų skirtumas, tai ką norėčiau rekomenduoti, ypač jei turite ką nors patyrusį administruoti. Moto tikrai tik bus labai naudinga, jei jūs gyvuos jūsų serveryje Datacenter. Neatrodo, lyg tai tuo atveju, turėsite tiesioginį priėjimą beveik visą laiką taip, nuotolinis valdymas, neturėtų būti didelis, kad į sandorį. Aš negaliu patikėti, kad jie nori padaryti tai "Windows dėžės funkcija, kai paprastas SSH gali padaryti daug tų pačių užduočių Unix laukelyje.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Statyba Mažos Businss Serveris | russellwood | General Hardware Chat | 2 | Rugpjūtis 20, 2009 21:21 |
| Business Server, Windows 60 klientams | drakonas | General Hardware Chat | 8 | 22 vasaris 2009 12:53 |
| Negali pasirinkti daugelis objektų | SirZach666 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 17 gruodis 2007 07:05 |
| Kaip aš galiu Buld verslo sistemą, tvarkyti verslo sistema? | 597 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 3 gruodis 2007 12:30 |
| Bet mažų įmonių savininkams? | quinda | Off Topic Discussion | 2 | Lapkritis 17, 2006 05:51 |
| Temos įrankiai | |
| |