![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tas ir garš pastu, bet man tiešām ir nepieciešama jūsu palīdzība, lūdzu veikt laika lasīt! Es meklēju iegādāties serveri manu mazo uzņēmumu un atbilstošas programmatūras (OS, backup software, etc.) Man ir ļoti ierobežots budžets (es vēlētos kaut ko zem 500 £, labāk mazāk, bet tas var arī tērēt nedaudz vairāk, ja nepieciešams). Tai ir jābūt Microsoft serveru OS uz tā, kā es meklēju palaist datubāzi intensīva CRM servera iesniegumu par to nākotnē. Tie ir galvenie uzdevumi serverim nepieciešama, lai veiktu: - Atbalsts 3 klientiem gb - Poligrāfija - Uzglabāšana kopēju uzņēmumu dokumenti un faili - Centrālā backup vieta visiem klientu PC, - Attālā piekļuve uzņēmuma dokumentiem - Run datubāzē intensīva server application / CRM - Nav pārliecināts par to, kas ir iesaistīti darba manā apmaiņas servera sistēma e-pastus, bet es esmu maksāja £ 20 mēnesī 3 X 2Gb apmaiņa e-pasta kastes no fasthosts. Būtu jauki, lai atbrīvotos no šīs izmaksas No mana izpētes un, ņemot vērā manu ierobežoto budžetu, es domāju par virzība uz šādu setup: - HP ProLiant serveru - Windows Small Business Server 2003 - 1 X 500GB HDD (vieta 3 papildus diskiem) - hot swappable - Dual core CPU - 1Gb RAM - Izmantojiet ārējo 1TB USB cietais disks (Lacie) servera rezerves Es esmu runājis ar dažiem cilvēkiem, kas ir devis man atšķirīgi ieteikumi, tāpēc es vēlētos nākt uz šeit, lai saņemtu kādu eksperta viedokli. Kā arī Jūsu padomus, atbildes uz dažiem no šiem jautājumiem būtu jāvērtē: - Tape drives, šķiet, visbiežāk server backup risinājumu, bet diski ir tik dārgs? Kāpēc lenšdziņi visbiežāk risinājums? Tā ir slikta doma darīt backups uz 1TB USB Lacie ārējo HDD? (Es izvēlējos šo ierobežotu izmaksas pašlaik) - Otrkārt, man domāt, kā iegūt vairāk par vienu cieto disku? - Es nezinu, RAID kontrolieri, bet cilvēki stāsta man es uzskatu, kļūst par vienu? - Vai man arvien vairāk RAM vai lielāks HDD, vai tas ir pietiekami, lai tagad? - Windows Small Business Server 2003 izklausās tā būtu mazliet vieglāk vadīt nekā Windows Server. Man ir tiesības izvēlēties šī servera OS? Es nevēlos iedziļināties overkill veids kā man ir nepieciešams katru peniju es varu saņemt savu roku par labi tagad, bet es arī negribu nepatiesu ekonomiku. LŪDZU, jūs varat folks help me out here. Kāda servera veida jūs ieteiktu man iet? Lūdzu, jūs varat sniegt man kādu labu iepriek sistēmām, saite, kas tur (piemēram, no veikaliem kā www.ebuyer.com ). Visbeidzot, lūdzu mēģiniet izskaidrot tehnisko terminu jūsu atbildes, kā es neesmu eksperts visos! Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nē! Es pazaudēju visu manu post! Eek. Nu es atkārtojiet to. USB ir būs daudz lēnāka, nekā jūs domājat, pat ja jūs vadāt cron darbu darīt nakts backups. Tā arī ir atteices intensitāte, kas ir tāda pati kā regulāru cietais disks, tāpēc labāks risinājums ir divi vai trīs disku 5 RAID, kas nozīmē, ja viena vai vairākas HDD neizdodas jūs varat nomainīt to / tos un Jūsu dati joprojām. Tape tikai tā vērts, ja .. labi .. tas ir tā vērts. Priekšrocības ir jauda, izmaksas (jo īpaši tie divi, jūs varat glabāt pērk vairāk tape) un ticamību, ja tās ir labāk vairāk HDD tad tas ir ceļš. Es nopietni apsvērt ēkas serveris pats vai maksā kāds to veidot zaudēt pieskaitāmās HP gonna mest pie jums. Vismaz, izmantot kaut ko līdzīgu Ibuypower kas netiks pārmaksu jūs šajā sakarā. Server pircējiem ir tas sliktāk nekā desktop pircēji, kā tas ir pieņemts, ka ikviens, kas iegādājas serveris būs spējīgi maksāt no deguna. Labs serveris gadījumā nedrīkst ļaut modularitāti, lai jūs nebūtu jāzaudē kaut kas iet no iebūvētām. Xeon E3110 sistēmai ar vairākiem cietajiem diskiem (varbūt 3) in 5 RAID, labu summu RAM (2GB tiešām minimums galddatoru sistēmu un, ja jūs esat gatavojas darīt intensīvas stuff vēlaties, lai, cik vien iespējams) , lieta, kas ļauj Jums apmainīt tiem HDD un ārā bez atvēršanu viss būtu piemērots jūsu budžetu. Ja tas nav variants, es uzskatu, pērkot HP kā bāzi un pasūtīšanas vēl vismaz GB RAM (ja ne vairāk) un vismaz vienu papildu cieto disku. Jauda jautājums būs subjektīvs: Es nezinu, cik daudz datu jums būs crunching un vai divi 500S vai trīs 350 vai trīs 250s vai tā tālāk, ir būs pietiekami, taču paturiet prātā, ka tas ir labi, lai izplatītu to ārā uz vairākiem cietajiem diskiem, cik vien iespējams.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hi Carbon, Thanks for your response. Vienīgais iemesls, kāpēc es esmu apsver noņemams HDD ir tas, ka man ir nepieciešams, lai varētu ņemt manu dublējums ārpus teritorijas tikai gadījumā zādzība ar ielaušanos, ugunsgrēku uc Arī lenšdziņi ir tik dārga! I do appreciate, ka tomēr lente mediji ir lēts, tāpēc es tiesības domāt, ka jūs uzskatāt, ka man ir jāiegulda Tape drive un bunch of lentes? Es biju arī jautājums, ko jūs domājat par rezerves programmatūru servera backups uz lentes plašsaziņas līdzekļu vai noņemams HDD. Vai Windows Small Business Server 2003 Backup Utility, ir pietiekami (pāris cilvēki, kas strādā pie tā izplatītājam uzņēmumos domāju, ka tas nav labs nopietnu pielietojumu) vai man ir izmaksājot par Symantec Backup Exec (kas ir sooo dārgi!)? Vai ir kādas lētākas, kas tur to backup exec? Tāpat arī ir Windows Small Business Server 2003, kā iet? Ja man aiziet vairākiem cietajiem diskiem, man ir, lai saņemtu RAID kontrolieri? Arī, kas ir RAID precīzi, un mērķis RAID kontrolieris? Visbeidzot, vai jūs tiešām domāju, ka var saglabāt vairāk par £ 100, ja man serverī uzbūvēta? Lieta, kas piesaistīja mani iegūt HP ProLiant ir 3 gadu garantijas, tie ar tiem (Dell maksas caur degunu šim) un kāds man teica, ka SDO (integrēts gaismas out) iezīme HP Proliants ir patiešām labs. Atvainojamies par visiem jautājumiem, bet I really appreciate your help. |
|
| |||
| |||
| Varbūt ir vērts to darīt lentas disku, ja to samēro HDD risinājums tas ir lētāks / efektīvāk ilgtermiņā - jūs varētu izmantot arī ārējos SATA savienojums, kas būtu jums pārnesamību (un ātrums!) Jums nepieciešams. Kā RAID kontrolieris - RAID pamatā ir atlaišanas sistēma, kas "strīpas", jūsu dati vairākās HDD, ļaujot dublēšanos atteices gadījumā. Dažreiz ir vērts iegādāties RAID kontrolieri, reizēm borta RAID (uz mātesplates) ir pietiekami. Lūk pantu. Es nevarētu ierosināt izveidot serveri, bez kaut kādas RAID! Attiecībā uz programmatūru, es īsti nevaru pateikt. Man nav pieredzes ar Windows serveru rezerves stuff. Izmaksu jautājums ir mainīgs - kādas ProLiant sistēma tiktu tu ej iepirkties? Garantijas nedrīkst būt jautājums, servera daļas parasti ir ļoti garš garantijas, papildus bieži lifetime warranty likts uz datoru sastāvdaļas kopumā. Tikai negatīvie ir kuru nosūtīt daļu atpakaļ, nevis visa lodziņu, ja kaut kas neizdodas, un nav tāda paša veida "gājiens-you-through" atbalsts HP ir. Ja tur ir ievērojamas izmaksu atšķirības, tas kaut ko es ieteiktu, īpaši, ja jums ir kāds pieredzējis, lai administrējama. ILO ir patiešām tikai būs nozīmīgs ieguvums, ja jūs pielipšanu jūsu serverī Datacenter. Nešķiet, it kā tas ir gadījumā, jums ir fiziski piekļūt gandrīz visu laiku, tādēļ tālvadības administrācija nedrīkst būt, ka liels un daudz. Es nevaru uzskatīt, ka tās vēlētos darīt šo funkciju uz Windows kastēm, kad vienkārši SSH var darīt daudz pašus uzdevumus, par Unix kastē.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |