mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Vă rog să mă puteţi ajuta, selectaţi un server pentru mele mici de afaceri

Reply

Thread Tools
Old 2 iunie 2008, 15:00
Noile state Group

Acesta este un post lung, dar am nevoie de ajutorul tău aşa încât vă rugăm să faceţi timp pentru a citi! Sunt căutaţi de a cumpăra un server pentru mea de afaceri mici şi corespunzătoare software (sisteme de operare, software de backup, etc). Am un buget foarte limitat (Aş dori să iau ceva mai jos de £ 500, de preferinţă, mai puţin, dar de asemenea, va cheltui un pic mai mult, dacă este necesar). Aceasta trebuie să aibă un sistem de operare server Microsoft pe el ca eu sunt căutaţi pentru a rula un server de baze de date intensiv CRM aplicare pe el în viitor.

Acestea sunt sarcinile de bază pe server are nevoie pentru a efectua:
- Suport client 3 buc
- Imprimare
- De depozitare comună de companie documente şi fişiere
- Central locaţia copiei de rezervă pentru toate client buc
- De acces la distanţă de companie documente
- Fugi un server de baze de date intensive de aplicare / CRM
- Nu este sigur de ceea ce este implicat în stare de funcţionare propria mea Exchange Server sistemul de e-mail-uri, dar eu sunt plătitoare de £ 20 pe luna timp de 3 X 2GB schimb cutii de e-mail de la fasthosts. Ar fi frumos de a scăpa de această cheltuială

De la meu de cercetare şi luând în considerare meu buget limitat, ma gandeam de a merge pentru următoarele setup:
- HP Proliant server
- Windows Small Business Server 2003
- 1 X 500GB HDD (spaţiu pentru 3 extra-drive) - hot swappable
- Dual core CPU
- 1GB RAM
- Utilizarea extern 1Tb un hard-disk USB (Lacie) pentru serverul de backup

Am vorbit cu câţiva oameni care mi-au dat diferite recomandări, aşa că am vrut să vin pe la aici pentru a obţine unele opinii. La fel ca si dvs. de consiliere, de răspunsuri la unele din aceste întrebări ar fi apreciat:
- Tape drive par la cele mai comune server soluţie de rezervă, dar unităţile sunt atât de scumpe? De ce sunt banda conduce cea mai comună soluţie? Este o idee bună de a face backup la o 1Tb USB Lacie HDD extern? (Am ales acest lucru pentru a limita costurile de acum)
- În al doilea rând, ar trebui să-mi fie de gândire de a obţine mai mult de un hard-disk?
- Nu ştiu ce o RAID controller este, dar oamenii sunt spune-mi că trebuie să ia în considerare o achiziţie?
- Ar trebui să mă mai obtinerea RAM sau HDD mai mare, sau este suficient pentru acest lucru acum?
- Windows Small Business Server 2003 pare ca ar fi un pic mai uşor de administrat decât Windows Server. Am dreptul de a alege în acest server OS?

Nu vreau să intru în nejustificată modul ca am nevoie de fiecare penny Nu pot să-mi iau mainile de pe acum, dar cred de asemenea, nu vreau false economii. PLEASE puteţi oameni ajută-mă aici. Ce fel de server-aţi recomanda să plec pentru? Vă rugăm să vă pot oferi un link pentru a-mi orice bun preconfigurate sisteme de acolo (de exemplu, de la magazine cum ar fi www.ebuyer.com ). În sfârşit, vă rog, încearcă să explice în termeni tehnici răspunsurile dvs. ca eu nu sunt un expert, la toate!! Mulţumesc
Old 2 iunie 2008, 17:17
Grupul de donator

O, nu! Mi-am pierdut intreaga posta! Chit. Ei bine voi Repetă-l.

USB este o sa fie mult mai lent decât crezi tu, chiar dacă rulaţi un cron noapte de noapte pentru a face copii de rezervă. De asemenea, are o rată de eşec, care e la fel ca un hard-disk, astfel încât mai bună soluţie este de două sau de trei discuri în RAID 5, ceea ce înseamnă că în cazul în care unul sau mai multe HDD nu puteţi înlocui / le aveţi încă date.

Bandă este numai dacă merită .. de bine .. merita. Avantajele sunt capacitate, costul (în special cele două, îl poţi păstra cumpere mai multe bandă), şi de fiabilitate, dacă acestea sunt mai bine deservite de mai multe HDDs apoi că e un fel de a merge.

Mi-ar considera serios construirea de server-te sau de plată pentru a construi pe cineva să-l pierd pe deasupra HP va arunca la tine. Cel puţin, folosi ceva de genul că nu va Ibuypower suprapreţ tine în acest sens. Server cumpărătorii au mai rău decât desktop cumparatori ca este presupune că orice persoană care cumpără un server va fi capabil să plătiţi de la nas. Un bun server de caz ar trebui să permită modularity, deci ar trebui să nu piardă nimic merge de la prebuilt.

Un Xeon E3110 sistem cu mai multe unităţi de hard disk (poate 3), în RAID 5, o sumă de RAM (2GB este cu adevarat un minim pentru sistemele desktop şi dacă te duci să faci intensiv lucruri pe care doriţi să o aibă cât mai mult posibil) , un caz care vă permite să swap în cele HDDs şi fără deschiderea totul ar trebui să se potrivească bugetul. În cazul în care nu este o opţiune, aş în considerare cumpărarea de la HP şi ca bază de comanda cel puţin un alt GB de RAM (dacă nu chiar mai mult) şi de cel puţin un extra hard disc. Problema capacităţii se întâmplă să fie subiectiv: nu ştiu cât de mult de date pe care îl va fi ronţăit 500s şi dacă două sau trei 350s sau trei 250s sau aşa mai departe, va fi suficient, dar nu ţine cont de faptul că este bine să se răspândească-o pe mai multe unităţi de stocare cât mai mult posibil.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 2 iunie 2008, 17:40
Noile state Group

Max de carbon, Vă mulţumim pentru răspuns. Singurul motiv pentru care n-am în vedere un HDD amovibil este că am nevoie pentru a putea să-mi iau de rezervă off-site-ul doar în caz de furt, incendiu, etc De asemenea, sunt atât de bandă drive scump! I a face aprecia, totuşi, că, banda mass-media este ieftin, asa ca am dreptul de gândire în care credeţi că ar trebui să investească într-o bandă de unitate şi o grămadă de casete?

Am fost, de asemenea, întrebam ce părere aveţi despre backup software pentru server de backup pe bandă sau de mass-media amovibil HDD. Va Windows Small Business Server 2003 de rezervă de utilităţi să fie suficientă (cuplu de oameni care lucrează la companii de IT reseller cred că nu e bine pentru utilizarea grave) sau ar trebui să i se plătesc pentru Symantec Backup Exec (care este sooo scump!)? Exista alternative mai ieftine acolo la Backup Exec?

De asemenea, este Windows Small Business Server 2003 pe cale de a pleca?

Dacă aş merge pentru a face mai multe hard disk-uri, nu am de a lua un controller RAID? De asemenea, ceea ce este RAID exact, şi în vederea unui controller RAID?

În sfârşit, Chiar crezi ca am putea salva mai mult de £ 100 dacă primesc server construit? Ceea ce a atras-mă la obtinerea un HP Proliant este de 3 ani garantii dau cu ei (Dell gratuit prin nas pentru asta) şi cineva mi-a spus că acest OIM (integrat de lumină afară) facilitate în Proliants HP este foarte bun.

Ne pare rău pentru toate întrebările, dar am aprecia ajutorul tău.
Old 2 iunie 2008, 19:04
Grupul de donator

Acesta poate fi meritat să fac în cazul în caseta de unitate cântărită faţă de un HDD de soluţie este mai ieftin / mai eficient, pe termen lung - ai putea folosi, de asemenea, o conexiune SATA externe, care ar trebui să vă dea de portabilitate (si viteza!) Care aveţi nevoie.

În ceea ce priveşte controllerului RAID - RAID este, în principiu, un sistem de concediere că "dungi" dumneavoastră de date pe mai multe HDDs, de şomaj, care să permită, în caz de eşec. Uneori merita sa cumparati o RAID controller, uneori de la bord RAID (pe placa de bază) este de ajuns. Iată un articol. Nu aş sugera înfiinţarea unui server fără un fel de RAID!

În ceea ce priveşte software-ul, eu chiar nu pot spune. Eu nu am experienta cu Windows Server de rezervă lucrurile.

Costul întrebare este variabilă - ceea ce s-au ProLiant sistem ai de gând să cumpere? Garanţii nu ar trebui să fie o problemă, server părţi au de obicei extrem de lungi garantii, în partea de sus a pus de multe ori pe parcursul vieţii în garanţie pe computer părţi, în general. Singurul dezavantaj este de a trimite o parte înapoi în loc de întreaga casetă, dacă ceva nu reuşeşte, şi care nu au acelaşi tip de "plimba-te-prin" suport HP a. Dacă există o diferenţă semnificativă a costurilor, este ceva ce ar recomanda, mai ales dacă aveţi pe cineva cu experienta pentru a administra.

OIM este de fapt doar o sa fie un beneficiu semnificativ daca esti lipit-vă într-un server de Datacenter. Aceasta nu pare ca în cazul în care este cazul, veţi avea acces fizic aproape tot timpul la distanţă aşa de administrare nu ar trebui să fie ca o afacere de mare. Nu pot să cred că le-ar face acest lucru pe o caracteristică Windows cutii, atunci când o simplă SSH poate face mult de aceleaşi sarcini pe o caseta de Unix.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.