менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Будь ласка, ви можете мені допомогти вибрати підходящий сервер для мого малого бізнесу

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2008, 15:00
Нові члени групи

Default Будь ласка, ви можете мені допомогти вибрати підходящий сервер для мого малого бізнесу

Це довге повідомлення, але мені дуже потрібна ваша допомога тому, будь ласка витратьте час, щоб прочитати! Я шукаю придбати сервер для мого малого бізнесу і відповідне програмне забезпечення (ОС, ПО резервного копіювання і т.д.). У мене дуже обмежений бюджет (я хотів би отримати щось під 500 фунтів, менш бажано, але також буде витратити трохи більше, якщо це необхідно). Він повинен мати ОС Microsoft Server на ній, як я дивлюся, щоб запустити базу даних інтенсивного Application Server CRM на ньому в майбутньому.

Такі основні задачі сервера потрібно виконати:
- Підтримка 3 клієнтських ПК
- Друк
- Зберігання загальних документів компанії та файли
- Центральний резервний місця для всіх клієнтських ПК
- Віддалений доступ до документів Компанії
- Запуск бази даних сервера додатків інтенсивний / CRM
- Не впевнений, що участь в управлінні моїй власній системі серверів Exchange для повідомлень електронної пошти, але я виплата £ 20 на місяць за 3 X 2Gb скриньок Exchange лист від fasthosts. Б. добре, щоб позбутися цих витрат

З моїх досліджень і з огляду на мій обмежений бюджет, я думав йти на наступні установки:
- HP ProLiant Server
- Windows Small Business Server 2003
- 1 x 500Gb HDD (3 місця для додаткових дисків) - з можливістю гарячої заміни
- Двоядерні процесори
- 1GB RAM
- Використовувати зовнішній 1Tb USB Hard Drive (LaCie) для сервера резервного копіювання

Я говорив кілька людей, які мені дали різні рекомендації, з тим я хотів виходити на тут, щоб одержати думки експертів. А також Ваші поради, відповіді на деякі з цих питань буде оцінка:
- Стрічкові накопичувачі мабуть, найбільш поширеним рішенням Backup Server, а диски такі дорогі? Чому стрічкових накопичувачів найбільш поширеним рішенням? Це погана ідея, робити резервні копії на USB 1Tb Lacie зовнішній жорсткий диск? (Я вибрав це обмеження витрат на даний момент)
- По-друге, я повинен думати про отримання більше одного жорсткого диска?
- Я не знаю, що RAID контролер, але люди кажуть мені, що я повинна розглянути можливість отримання одного?
- Якщо я буду отримувати більше оперативної пам'яті і більший жорсткий диск, або це достатній на даний момент?
- Windows Small Business Server 2003 звучить як це було б трохи простіше в управлінні, ніж Windows Server. Чи правий я у виборі цієї серверної ОС?

Я не хочу вдаватися в зайві режимі, як мені потрібно кожну копійку я можу отримати на руки прямо зараз, але я також не хочу помилкових економікою. БУДЬ ЛАСКА, ви, хлопці, можете допомогти мені тут. Який сервер ви рекомендували б я займаєшся? Будь ласка, Ви можете дати мені посилання на будь-який хороший попередньо поза там (наприклад, з магазинів, як www.ebuyer.com ). І нарешті, спробуйте пояснити технічні терміни у ваших відповідях, як я не є експертом на всіх! Спасибо
Old 2 червня 2008, 17:17
Донор групи

Default Будь ласка, ви можете мені допомогти вибрати підходящий сервер для мого малого бізнесу

О, ні! Я втратив всю свою посаду! Крон. Ну я це передруковувати.

USB буде набагато повільніше, ніж ви думаєте, навіть якщо ви використовуєте Cron Job робити нічні резервних копій. Вона також має відмов, що все одно, як регулярні жорсткому диску, так що кращим рішенням є двох або трьох дисків в RAID 5, що означає, якщо один або декілька жорсткий диск пошкоджений, ви можете замінити його / їх і ваші дані на місці.

Стрічка стоїть тільки, якщо б .. а .. воно того варте. Переваги ємність, вартість (особливо тих двох, ви можете просто продовжувати купувати більш стрічкою), і надійність, якщо ті краще служили більш жорсткі диски то це шлях.

Я б серйозно розглянути питання про створення сервера самі або хтось платить, щоб побудувати його втратити Gonna накладних HP подати на вас. Принаймні, використовувати щось на зразок Ibuypower, що не буде завищеною вас в цьому відношенні. Сервер покупців воно гірше, ніж настільний покупців, як передбачається, що кожен, хто купує сервер буде в змозі платити з носа. Добре діло має дозволити серверу модульність, тому не слід упускати нічого переході від двійкових.

Xeon E3110 системі з декількома жорсткими дисками (можливо, 3) в RAID 5, хороший обсяг оперативної пам'яті (2GB насправді є мінімальним для настільних систем, і якщо ви збираєтеся робити інтенсивну речі ви хочете мати якомога більше) , випадок, який дозволяє обміняти ці вінчестери і виходити, не відкриваючи все це повинно вписуватися ваш бюджет. Якщо це не варіант, я хотів би розглянути можливість придбання НР в якості бази та замовлення принаймні ще Гб оперативної пам'яті (якщо не більше) і, щонайменше, один додатковий жорсткий диск. Питання потужності буде суб'єктивним: Я не знаю, наскільки дані, які ви збираєтеся хрест і два чи три 500S і 350S і 250S трьох т.д. буде достатнім, але майте на увазі, що хороше для розповсюдження її по декількох дисків як можна більше.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 2 червня 2008, 17:40
Нові члени групи

Привіт вуглецю, Дякую за вашу відповідь. Єдина причина, чому я розглядаю знімний жорсткий диск, що мені потрібно бути в змозі прийняти мої резервних Off-сайт тільки у випадку крадіжки, пожежі, і т.д. Крім того, стрічкові накопичувачі так дорого! Я ціную, однак, що стрічка є дешевою, так що я прав, думаючи, що я вважаю, ви повинні інвестувати в стрічковому накопичувачі і купу стрічок?

Мені було також цікаво, що ви думаєте про резервною копією програмного забезпечення для сервера резервного копіювання на стрічку носій або знімний жорсткий диск. Чи буде Windows Small Server Business 2003 утиліта резервного копіювання буде достатньою (пара людей, що працюють на ІТ-компаній-дистриб'юторів думаю, це не годиться для серйозного використання) або я повинен бути виплати за Symantec Backup Exec (яка СТОВ дорого!)? Чи є більш дешеві альтернативи там в Backup Exec?

Крім того, це малі Windows 2003 Server Business шляхом йти?

Якщо я ходжу на кількох жорстких дисках, я повинен отримати контролера RAID? Крім того, що саме RAID, а мета контролера RAID?

І нарешті, невже ви думаєте, я можу зберегти більш £ 100, якщо я отримаю сервер побудований? Те, що привернуло мене в отриманні HP Proliant це 3 роки гарантії дають з ними (Dell заряду через ніс для цього) і хтось сказав мені, що МОП (комплексне світло) особливість у HP Proliants дійсно добре.

Вибачте за всі питання, але я дійсно ціную вашу допомогу.
Old 2 червня 2008, 19:04
Донор групи

Може бути, варто це робити стрічковий накопичувач, якщо зіставити з рішенням HDD це дешевше / більш ефективним у довгостроковій перспективі - Ви можете також використовувати зовнішні зв'язки SATA, яка має дати вам портативності (і швидкість!) Вам потрібно.

Що стосується контролера RAID - RAID є основною системою резервування, що "смугами" ваші дані на декількох жорстких диска, що дозволяє резервування в разі відмови. Іноді це варто того, щоб купити контролера RAID, іноді бортового RAID (на материнській платі) цілком достатньо. Ось статті. Я б не рекомендується налаштувати сервер без якихось RAID!

Що стосується програмного забезпечення, я дійсно не можу сказати. Я не маємо досвід роботи з резервної Stuff сервер Windows.

Вартість питання мінлива - Що ProLiant системи були ви збираєтесь придбати? Гарантій не повинно бути проблемою, сервер частин, як правило, надзвичайно довгі гарантій, у верхній частині нерідко довічну гарантію поклав на комп'ютері частин у цілому. Єдиним недоліком є необхідністю направити частину назад замість того, щоб весь ящик якщо щось не вдається, і не мають такої ж "Walk-ви-Through підтримки НР. Якщо є суттєва різниця вартості, це те, що я рекомендую, особливо якщо у вас є хтось досвідчений адмініструвати.

МОП дійсно тільки буде значних переваг, якщо ви встромивши серверів в центрі обробки даних. Це зовсім не здається чи це насправді, ви будете мати фізичний доступ майже весь час так віддаленого адміністрування не повинно бути, що великі угоди. Я не можу повірити, що вони нароблять цю функцію на ящики Windows, коли простий SSH може зробити багато чого з тієї ж задачі на полі Unix.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.