![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi all. Νέα εδώ, οπότε σκέφτομαι να πάρετε αυτές τις προδιαγραφές .. ya τι πιστεύετε; Intel Core2 Duo E4400 Inc CPU Intel heatsink / Fan Coolermaster Elite 330 Midi tower + 600W PSU Asus P5LD2-X Motherboard - Intel i945express, 1066FSB PCI-Ex16, 4 x SATA2, 1 x Dual κανάλι IDE (2 θα υποστηρίζει μονάδες IDE) 5,1 HD audio, Gigabit LAN, 6 x USB2 2 GB Corsair DDR2-667 Dual κανάλι Samsung 500Gb SATA2 16MB μνήμη cache του σκληρού δίσκου (NO DVDRW Drive Αιτηθείσα) Nvidia 256MB 8600GTS PCI-Ex κάρτα γραφικών MS Windows Vista Home Premium OEM DVD Inc COA License παράθυρα & προγράμματα οδήγησης & ρυθμιστεί Όλες οι αρχικές δισκέτες, εγχειρίδια και καλώδια που παρέχονται. Συμπεριλαμβανομένων των ασφαλισμένων Courier παράδοσης Σύνολο στην καλύτερη τιμή = £ 515,00 Inc ΦΠΑ Κάρτα γραφικών επιλογές: 512MB 8600GTS προσθήκη £ 20 1 GB 8600GT προσθέστε £ 20 Σχεδόν εκεί, απλώς χρειάζεται λίγη συμβουλές παρακαλώ! |
|
| |||
| |||
| Ωχ .. ξέχασε να προσθέσει. Κακομεταχείριση να το χρησιμοποιείτε για κάποια παιχνίδια, όπως ήδη γνωρίζετε BF2142 .. ... πρόσωπο 1η πράγματα και κυρίως το Flight Sim X. |
|
| |||
| |||
| για τα παιχνίδια που θα εργαστούν, αλλά αν θέλετε λεπτομέρειες, υψηλής ανάλυσης παιχνιδιών κ.λπ. ... σας θα χρειαστεί ένα καλύτερο τσιπ γραφικών id και σας προτείνουμε την αγορά ιδίων Intel e6600 και μια 8800 GTS 320mb. |
|
| |||
| |||
| Στην υγειά σου, αλλά εγώ επίκλισης να τεντώσει ότι αυτή τη στιγμή. £ 550 είναι πραγματικά μου όριο. ATM έχω 3GHz Pentium 4 Prescott και μπορεί να παίξει BF2142 δεν probs μου με 7800GS 512MB AGP κάρτα, αλλά με κάποια από τα παιχνίδια τα παλεύουν, έτσι νόμιζα ότι θα ήταν η Intel Duo διαδρομή, και με το βλέμμα στραμμένο σε άλλα φόρα, φαίνεται ότι η E4400 είναι καλά αξίζει τον κόπο και την πολύ καλή overclocker ... ή ίσως είναι λάθος. |
|
| |||
| |||
| Ω ναι το 4400 μπορεί να είναι overclocked για ορισμένες καλές τιμές, αλλά το νέο 8 σειρά μέσα του φάσματος είναι χειρότερο από το 7 σειρά μέσα σειρά σας seriosly χρειάζονται 8800 GTS όμως. |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η νέα εγκατάσταση θα είμαι απόκτηση. Νομίζω ότι το πολύ sweeeet: Για 600 λίρες Inc ΦΠΑ & Παράδοση Ως εξής: Intel Core2 Duo E6550 2x2.33Ghz 1333FSb 4mb cache Coolermaster Elite 330 + 600W PSU Asus P5K σ. 35 μητρική πλακέτα 2 GB Corsair TwinX XMS2 DDR2-800 διπλής κανάλι Ram Hitachi 400Gb SATA2 16MB μνήμη cache του σκληρού δίσκου 512MB GeForce 8600GTS γραφικών PCI-Ex Windows Vista Home Premium 64bit Ελαφρώς μικρότερο σκληρό δίσκο (400gb) αλλά γρηγορότερα gaming ποιότητας RAM. Αυτό είναι, επίσης, με τις τελευταίες 1333FSB CPU Intel core2 Duo Ικανός για overclocking |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νίκαια οικοδόμηση. Καλή ισορροπία. 512MB για την κάρτα, σε ψήφισμά σας (είμαι υποθέτοντας 1280x1024), αν και είναι Overkill. Μεγάλη μητρική πλακέτα, Best 7200rpm Sata hdd εκεί έξω, καλό cpu, καλή μνήμη RAM. Είχα προτιμούσα να είχα δει ένα 320mb 8800gts όμως, αν ο προϋπολογισμός σας, αλλά μπορείτε να περιορίζει το 8600 στη συνέχεια, είναι η επόμενη καλύτερη κάρτα. Γιατί τα 64 bit των Vista όμως; Είμαι ακόμα γέλιο πάνω από την αρχική σας θέση, η 1GB 8600! Αυτό το απόλυτο των αποβλήτων σε μια κάρτα μνήμης RAM του ικανότης. . Οικοδόμος Ποια είναι;
|
| |||
| |||
| LOL, Yep thats τι σκέφτηκα το 8600 1GB. Πρότεινε το 64 bit για κάποιο περίεργο λόγο, αλλά είπα ότι ήθελε την 32bit έκδοση. Ο προϋπολογισμός μου μου να περιορίσουν την 8600GT 512MB. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε 37inch HDTV σε 1360x768 και επίσης ένα 22 "1680 res παρακολουθεί, 512MB έτσι σκέφτηκα να είναι επαρκής. Builder είναι www.computerhq.co.uk Μιλούν για τον αρκετά και είπε .. ΟΚ αν σου δώσω 600 λίρες, τι θα προτείνατε, και ήρθε με την τελευταία specs ... |
|
| |||
| |||
| Ok, σε 1680x1050 θα πρέπει η επιπλέον μνήμη RAM. Αλλά πηγαίνετε να αγωνίζονται με τα παιχνίδια που αναφέρονται για την επίτευξη μιας αξιοπρεπούς, χωρίς να κολλάει, frame rate σε αυτήν την απόφαση, με την εν λόγω κάρτα. Θα έχουν σίγουρα για συμβιβασμό σχετικά με λεπτομέρεια τις ρυθμίσεις. Ακόμη και αν δεν το κάνετε, θα διαβιβάσει, με νέες κυκλοφορίες σας θα χρειαστεί περισσότερη εξουσία. Είχα ένα 320mb συνιστούμε 8800. Η 64 bit έκδοση των Vista δεν έχει κανένα νόημα. Είμαι στοιχημάτων Έχει αποθέματος του (γιατί κανείς δεν θέλει αυτή) και αυτός της απελευθερωνόμαστε αυτό για σας. Θέλετε να πάμε την κατασκευάστρια διαδρομή, ή να ενισχύσουν τον εαυτό σου; Θα πάρω μια φιλοπερίεργος κοντά σε κατασκευαστές αν θέλετε;
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| YER. Θα πρέπει να χρησιμοποιεί κυρίως την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Θα κατασκευαστεί αυτό που έχω αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή τη φορά σκέφτηκα .. χλοοτάπητας του. Ας το κάνει κάποιος άλλος, lol. Οι 600 λίρες είναι all inclusive της ανάπτυξης και της ναυτιλίας από την εν λόγω τύπο. Νομίζω ότι θα κολλήσει με αυτό το παιδί, όπως εγώ dont πιστεύω ότι έχουμε τόσο άσχημη αντιμετώπιση πραγματικά, αλλά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας και ζητάμε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ahh, νέα μηχανή πήγε t! Ts μέχρι | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 15 Μαρ 2008 04:25 |
| Way Back Machine | evilfantasy | Κοινότητας Νέα & Chat | 4 | 29 Φεβ 2008 17:03 |
| Σχετικά με τη χρήση των Windows XP Pro σε ένα άλλο μηχάνημα | Κούκου | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 9 Ιαν 2008 12:08 |
| Τι σας spec? Spec Leaderboard | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 54 | 5 Jan 2008 18:50 |
| Gaming Machine | xactly | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 09:04 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |