![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all. Új ide, én is gondoltam kapok e specs .. ya mit gondol? Intel Core2 Duo E4400 CPU Intel Inc hűtőborda / ventilátor Coolermaster Elite 330 Midi torony + 600W tápegység Asus P5LD2-X Alaplap - Intel i945express, 1066FSB PCI-Ex16, 4 x SATA2, 1 x Dual channel IDE (támogatja a 2 IDE meghajtók) 5,1 HD audio, Gigabit LAN, 6 x USB2 2 GB Corsair DDR2-667 Dual channel Samsung 500GB SATA2 16MB cache merevlemezként (NO DVDRW Drive megkeresett) Nvidia 256MB PCI-Ex 8600GTS grafikus kártya MS Windows Vista Home Premium DVD OEM COA Inc License Windows és illesztőprogramok telepítve és beállítva Az eredeti lemezek, kézikönyvek és kábelek nyújtani. Beleértve biztosított futár szállítás Összesen legjobb ár = 515,00 £ Inc ÁFA Grafikus kártya közül: 512MB 8600GTS add £ 20 1 Gb 8600GT add £ 20 Majdnem ott, Csak egy kis tanácsot kérlek! |
|
| |||
| |||
| Jaj .. elfelejtettem felvenni. Rosszul használja fel egyes játékok, mint a BF2142 .. ya know ... 1. személy megtöm és többnyire Flight Sim X. |
|
| |||
| |||
| A játékokat úgy lesz, de ha akarod részletesen, nagy felbontású játékokhoz, stb ... Ön lesz szükség a jobb és a grafikus chip id ajánlom felvásárlási saját intel e6600 és a 8800 GTS 320mb. |
|
| |||
| |||
| Köszi, de én vidám stretch, hogy az adott pillanatban. £ 550 az én határérték igazán. ATM Van egy 3GHz Pentium 4 Prescott, és játszhat BF2142 probs nem az én 7800GS 512MB AGP kártya, de néhány, a játékok, hogy küzd, ezért arra gondoltam, hogy menjen az Intel Duo útvonalat, és néztem más fórumokon úgy tűnik, hogy a Az E4400 is érdemes, és nagyon jó overclocker ... vagy talán azok rossz. |
|
| |||
| |||
| Ó, igen a 4400 lehet overclocked bizonyos arányokat, de jó az új 8-sorozat középkategóriás rosszabbul, mint 7 sorozat középkategóriás seriosly el kellene egy 8800 GTS is. |
|
| |||
| |||
| Ez az új beállítás leszek kapok. Azt hiszem, hogy szép sweeeet: A £ 600 Inc ÁFA & Delivery Az alábbiak szerint: Intel Core2 Duo E6550 2x2.33Ghz 1333FSb 4mb cache Coolermaster Elite 330 + 600W tápegység Asus P5K P35 alaplap 2 GB Corsair TwinX XMS2 DDR2-800 kétcsatornás Ram 400Gb SATA2 Hitachi 16MB cache merevlemezként 512MB GeForce 8600GTS PCI-Ex grafika Windows Vista Home Premium 64bit Kicsit kisebb merevlemezt (400gb), de gyorsabb játékokhoz minőségi ram. Ez is a legújabb 1333FSB Intel core2 Duo Processzor Képesek a overclocking |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép épít. Jó egyensúlyt. 512MB a kártya, hogy a felbontás (én feltételezve 1280x1024), az túlzás volt. Nagy alaplap, Best 7200rpm SATA HDD kint, jó cpu, jó ram. Én is szívesebben látott volna egy 320mb 8800gts bár, de ha a költségvetés korlátozza, hogy a 8600, akkor a következő a legjobb kártya. Miért a 64 bites változata Vista is? Még mindig nevetett, mint a kezdeti elküldeni az 1GB 8600! Mi az abszolút hulladék ram egy kártyát, hogy a bátorság. . Melyik Builder ez?
|
| |||
| |||
| LOL, amit igen, mit gondolnak az 8600 1GB. Azt javasolta, hogy a 64 darab egy furcsa okból, de én mondtam, azt kívánták, hogy a 32 bites változat. Saját költségvetés nem korlátozza, hogy a 8600GT 512MB. Azt fogja használni a HDTV 37inch az 1360x768, és egy 22 "1680 res ellenőrzi, így 512MB Gondoltam lenne megfelelő. Builder is www.computerhq.co.uk Beszéltem neki elég sok, és azt mondta .. OK, ha adok 600 font, mit is mutatja, és ő jött ki az utolsó specs ... |
|
| |||
| |||
| Ok, a 1680x1050 lesz szüksége a további RAM. De fogsz küzdenek a játék idézett annak érdekében, hogy tisztességes, dadogok-mentes, keret mértékét, hogy az állásfoglalás, hogy a kártyát. Majd határozottan kell kompromisszumot detail beállításokat. Még akkor is, ha nem megy tovább, az új megjelenések fogsz több hatalmat. Én erősen ajánljuk 320mb 8800. A 64 bites verzióját Vista nincs értelme. Én vagyok a fogadási Van raktáron, hogy (mivel senki nem akarja), és ő offloading fel Önnek. Akarsz menni építő útvonalon, vagy építsen saját magának? Én is kíváncsi körül az építők, ha akarsz?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Yer. Én jórészt a HDTV. Most ez az egy van abban a pillanatban, de most úgy gondoltam .. SOD azt. Legyen valaki mást csinálni, lol. A 600 font a teljes körű építési és hajózási e pofa. Azt hiszem, én maradok az e gyereket, mint én dont hiszem van egy ilyen rossz foglalkoznak igazán, de köszönöm a segítséget kérve. |