![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim. Nowy tutaj, więc jestem na myśli pozyskanie takich specyfikacji .. co ya think? Intel Core2 Duo E4400 Procesor Intel Inc radiator / wentylator Coolermaster Elite 330 Midi Tower + 600W PSU Asus P5LD2-X Motherboard - i945express Intel, 1066FSB PCI-E x16, 4 x SATA2, 1 x Dual channel IDE (będzie wspierać 2 dyski IDE) 5,1 dźwięku HD, gigabitowy LAN, 6 x USB2 2 Gb Corsair DDR2-667 Dual channel Samsung 500GB SATA2 16MB cache dysku twardego (NO DVDRW Drive wniosek) NVidia 256MB 8600GTS PCI-Ex Karty graficzne MS Windows Vista Home Premium OEM DVD Inc COA License Okna i sterowniki zainstalowane i skonfigurowane Wszystkie oryginalne dyski, podręczniki i okablowanie. Wraz z ubezpieczenia przesyłki kurierskiej Razem Best Price = £ 515.00 inc Karta graficzna opcje: 512mb 8600GTS add £ 20 1 Gb 8600GT add £ 20 Prawie nie, tylko trzeba trochę porad proszę! |
|
| |||
| |||
| Oh .. zapomniał dodać. Złe być zastosowane do niektórych gier, takich jak BF2142 .. ya know ... 1-cia osoby i rzeczy głównie Flight Sim X. |
|
| |||
| |||
| gier będzie działał, ale jeśli chcesz szczegółowo wysokiej rozdzielczości gier itp. ... Twój będzie potrzeba lepszego chip i grafiki id zaleca kupno własnego intel e6600 i 8800 GTS 320mb. |
|
| |||
| |||
| Cheers, ale cant stretch do chwili obecnej. £ 550 to mój limit naprawdę. ATM Mam 3ghz Pentium 4 Prescott i może odegrać BF2142 nie probs z moim 7800GS 512MB AGP karty, ale niektóre gry jego trudem, więc myślałem Chciałbym przejść Intel Duo trasy, i patrząc na inne fora to wydaje się, że w E4400 jest dobrze i warto to bardzo dobry overclocker ... czy też może są one błędne. |
|
| |||
| |||
| Oh yes w 4400 może być dla niektórych overclocked dobre wskaźniki, ale nowa seria 8 połowie zakresu są gorsze niż 7 serii połowie zasięgu Twojej seriosly wymaga 8800 GTS though. |
|
| |||
| |||
| To jest nowy konfiguracji będę zaczyna. Myślę, że jego dość sweeeet: W £ 600 inc & Delivery W następujący sposób: Intel Core2 Duo E6550 2x2.33Ghz 1333FSb 4MB cache Coolermaster Elite 330 + 600W PSU Asus P5K P35 płyta główna 2 GB Corsair TwinX XMS2 DDR2-800 Dual Channel RAM Hitachi 400Gb SATA2 16MB cache dysku twardego 512mb GeForce 8600GTS grafiki PCI-Ex Windows Vista Home Premium 64bit Nieco mniejszy dysk twardy (400gb), ale szybsza gra jakości pamięci RAM. Jest to również z najnowszymi 1333FSB Intel core2 Duo Procesor Nadające się do overclockingu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice budować. Dobry balans. 512mb dla karty w swojej rezolucji (I'm zakładając 1280x1024), choć jest Overkill. Wielka płyta, Best 7200rpm Sata hdd tam, dobrego procesora, dobre barana. I'd have wolała doszło do 320mb 8800gts chociaż, ale jeśli budżet ogranicza cię do 8600, to jest obok najlepszych karty. Dlaczego 64-bitowa wersja Vista chociaż? I'm still laughing ponad swój pierwszy post, w 1GB 8600! Co bezwzględną odpadów RAM na karcie, że waleczność. . Które budowniczy to jest?
|
| |||
| |||
| LOL, yep thats co myślałem o 8600 1GB. Zasugerował w 64-bitowych dla dziwnego powodu, ale ja powiedziałam mu chciałem w wersji 32bit. Mój budżet nie ograniczy mnie do 8600GT 512mb. Ja będę przy użyciu 37inch HDTV na 1360x768, a także 22 "1680 res monitora, więc myślałem 512mb byłby odpowiedni. Budowniczy www.computerhq.co.uk Był mówić do niego całkiem sporo i powiedział .. OK, jeśli mam ci dać 600 funtów, co można by sugerować, i wrócił z ostatnich specyfikacje ... |
|
| |||
| |||
| Ok, w 1680x1050 musisz dodatkowej pamięci RAM. But you're going to walka z gry cytowany do osiągnięcia godnej, zacinać wolny, liczba klatek na sekundę w tej rezolucji, w tym karty. Będziesz musiał zdecydowanie kompromisu w sprawie szczegółów ustawienia. Nawet jeśli nie będzie do przodu, z nowych wydań jesteś zamierzać potrzebować większej mocy. I'd zdecydowanie polecić 320mb 8800. W 64-bitowej wersji Vista nie mają sensu. I'm betting on dostał stanie tego (ponieważ nikt nie chce go) i on wyładowywanie się na Ciebie. Czy chcesz przejść budowniczego trasy, lub zbudować samodzielnie? I'll ma około nosey w budowniczych jeśli chcesz?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Yer. I będzie w większości za pomocą HDTV. I zbudował ten mam w tej chwili, ale tym razem myślałem .. sod go. Niech ktoś inny to zrobić, lol. 600 funtów to all inclusive budowy i wysyłki z tego bloke. Myślę, że będę trzymać z tego dzieciaka jak ja dont pomyśleć Mam taki zły czynienia naprawdę, ale dziękujemy za pomoc i pytania. |
![]() |
|
| Zakładki |