![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor. Nou aici, asa ca am gândire de a obţine aceste specs .. ceea ce cred eu? Intel Core2 Duo E4400 CPU Intel Inc radiator / ventilator Coolermaster Elite 330 Midi Tower + 600W PSU Asus P5LD2-X Plăci de bază - i945express Intel, 1066FSB PCI-Ex16, 4 x SATA2, 1 x IDE Dual Channel (va sprijini 2 unităţi IDE) 5.1 HD Audio, Gigabit LAN, 6 x USB2 2 Gb Corsair DDR2-667 dual channel Samsung 500GB SATA2 16MB cache-ul hard disc (NO DVDRW Drive solicitat) Nvidia 256MB 8600GTS PCI-Ex carte de Grafica MS Windows Vista Home Premium OEM DVD Inc COA A da un permis Windows & drivere instalate si configurate Toate discurile originale, manualele & cabluri furnizate. Inclusiv de livrare asigurate de curierat Cel mai bun Pret Total = £ 515.00 Inc TVA-ului Placă grafică opţiuni: 512MB 8600GTS adăuga £ 20 1 Gb 8600GT adăuga £ 20 Aproape acolo, trebuie doar un pic de sfaturi te rog! |
|
| |||
| |||
| Oh .. uitat să adăugaţi. Bolnav fi folosind-o pentru unele jocuri, cum ar fi BF2142 .. eu stiu ... 1st persoană lucruri de cele mai multe ori şi de zbor Sim X. |
|
| |||
| |||
| jocuri pentru aceasta vom lucra, dar dacă doriţi detaliu, de înaltă rezoluţie de jocuri, etc ... vă avea nevoie de o mai bună şi cip grafic id recomandăm să cumpere propriul Intel e6600 si un 8800 GTS 320mb. |
|
| |||
| |||
| Noroc, dar eu cant întinde la faptul că în acest moment. £ 550 este limita mea într-adevăr. ATM-uri am o 3ghz Pentium 4 Prescott şi-l poate juca BF2142 nu probs cu 7800GS 512MB AGP carte, dar cu unele din jocurile sale de lupta, asa ca am crezut ca s-ar fi Intel Duo traseu, şi se uită la alte forumuri se pare că de E4400 este bine meritat şi un foarte bun overclocker ... sau poate că ele sunt greşite. |
|
| |||
| |||
| Oh da, de 4400 poate fi overclocked la unele bune tarife, dar noua serie 8 mijlocul gamă sunt mai rău decât la jumătatea anului 7 serie largă dvs. seriosly nevoie de un 8800 GTS totusi. |
|
| |||
| |||
| Acesta este noul setup voi primi ajutor. Cred că sa cam sweeeet: Pentru £ 600 Inc TVA & Livrare După cum urmează: Intel Core2 Duo E6550 2x2.33Ghz 1333FSb 4MB cache Coolermaster Elite 330 + 600W PSU Plăci de bază Asus P5K P35 2 gb pirat TwinX XMS2 DDR2-800 dual canal Ram Hitachi 400GB SATA2 16MB cache-ul hard-disk 512MB GeForce 8600GTS PCI-Ex grafică Windows Vista Home Premium 64bit Uşor mai mici, hard-disk (400GB), dar mai repede de jocuri, de calitate RAM. Aceasta este, de asemenea, cu ultimele 1333FSB Intel core2 Duo CPU Capabile de overclocking |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisa construi. Bună echilibru. 512MB de carte, la rezoluţie (I'm presupunând 1280x1024), cu toate că este nejustificată. Marea placa de bază, cele mai bune 7200rpm sata hdd acolo, bine cpu, ram bun. Aş fi preferat să fi văzut o 320mb 8800gts deşi, dar, dacă bugetul dvs. va constrânge la 8600, atunci este cel mai bine la următoarea carte. De ce pe 64 de biţi, deşi versiunea de Vista? Sunt încă râs peste dumneavoastră iniţială post, de 1GB 8600! Ce absolută a deşeurilor de RAM de pe un card de care bravură. . Constructor de care este?
|
| |||
| |||
| LOL, da thats ce m-am gândit la 8600 de 1GB. El a sugerat de 64 biţi pentru unele ciudate motiv, dar i-am spus că am vrut de 32bit versiune. Bugetul meu nu constrânge-mă la 8600GT 512MB. Eu voi fi cu ajutorul unui 37inch HDTV la 1360x768 şi, de asemenea, un 22 "1680 res monitor, asa ca m-am gândit 512MB ar fi suficient. Constructor este www.computerhq.co.uk Fost să vorbesc cu el un numar destul de mare şi a spus .. OK dacă îţi dau 600 de lire, ceea ce te-ai sugera, şi el a venit cu ultimele specs ... |
|
| |||
| |||
| Ok, la 1680x1050 de care veţi avea nevoie de extra RAM. Dar mergi la lupta cu jocuri citat pentru a atinge un nivel decent, bâlbâi-free, cadrul rata la care rezoluţie, cu care carte. Va fi cu siguranta la un compromis cu privire la setările de detaliu. Chiar dacă nu, merge înainte, cu noi versiuni mergi să aibă nevoie de mai multă putere. Aş recomanda un puternic 320mb 8800. Pe 64 de biţi versiune de Vista nu face nici un sens. Am pariat el are stoc de faptul că (pentru că nimeni nu vrea sa-l) şi a lui offloading-l pe tine. Vrei sa mergem la constructor de traseu, sau construi singur? Voi avea o nosey jurul la constructori, dacă doriţi?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Yer. I va fi de cele mai multe ori, utilizând HDTV. Eu am construit-o pe asta am în acest moment, dar de data asta m-am gandit .. gazon el. Să altcineva s-o faci, lol. De 600 de lire este all inclusive de a construi şi de transport maritim de la acest tip. Cred că mi se va lipi cu acest copil ca am dont cred că am luat o astfel de afacere foarte rău, dar multumesc pentru ajutor şi de cer. |
![]() |
|
| Marcaje |