![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Нове тут, так що маю на увазі отримання цих специфікацій .. що я думаю? Intel E4400 Core 2 Duo Процесор Intel Inc охолоджуючі вентилятори Coolermaster Elite 330 Midi Tower + БП 600w Asus P5LD2-X Motherboard - Intel i945express, 1066FSB PCI-Ex16, 4 х SATA2, 1 х Dual канал IDE (буде надавати підтримку 2 IDE дисків) 5.1 HD Audio, Gigabit LAN, 6 х USB2 2 Гб Corsair DDR2-667 Двоканальний Samsung 500Gb SATA2 16MB кеш жорсткого диска (NO DVDRW Drive просив) Nvidia 256mb 8600GTS PCI-Ex відеокарта MS Windows Vista Home Premium OEM DVD Inc сертифікатом автентичності ліцензії Windows & & встановлені драйвери налаштований Всі оригінальні диски, керівництва & кабелі поставляються. Включаючи застраховані кур'єрську доставку Всього Найкраща ціна = £ 515.00 вкл Графічні карти: 512mb 8600GTS додати £ 20 1 Gb 8600GT додати £ 20 Скоро будемо на місці, просто треба трохи рада, будь ласка! |
|
| |||
| |||
| Oh .. забув додати. Жорстоке використовувати його для деяких ігор, таких як BF2142 .. я знаю ... 1st Person Stuff основному і Flight Sim X. |
|
| |||
| |||
| для ігор вона буде працювати, але якщо ви хочете докладно високою роздільною здатністю т.д. ігор ... Your Gonna необхідності кращого графічного чіпа і ID рекомендують купувати власне Intel E6600 і 8800 GTS 320MB. |
|
| |||
| |||
| Cheers, але я нахиляє протягнути, що на даний момент. £ 550 це дійсно мій межа. Банкомат я 3GHz Pentium 4 Prescott, і він може грати не BF2142 Probs з моєю карткою 7800GS 512MB AGP, але з деякими іграми своєї боротьби, тому я вирішив піти Duo Intel маршрут і, дивлячись на інших форумах, здається, що E4400 стоїть він і дуже хороший оверклокер ... або, може бути, вони помиляються. |
|
| |||
| |||
| Ах так 4400 може бути розігнаний до хороших ставок, але нова серія 8 середині діапазону гірше, ніж 7 серія середині кола ваших бачить в ній нічого потребують 8800 GTS Хоча. |
|
| |||
| |||
| Це нова настройка я буду отримувати. Я думаю, з гарною Sweeeet: За £ 600 вкл & Доставка Наступним чином: Intel Core2 Duo E6550 2x2.33Ghz 1333FSB 4MB кеша Coolermaster Elite 330 + БП 600w Asus P5K P35 материнська плата 2 Gb TwinX Corsair XMS2 DDR2-800 двоканальний Рам Hitachi 400Gb SATA2 16MB кеш жорсткого диска 512mb GeForce 8600GTS PCI-Ex графіка Windows Vista Home Premium 64bit Трохи менший жорсткий диск (400gb), але швидше ОЗУ ігор якості. Це також з останніми 1333FSB Intel Core2 Duo CPU Здатні для розгону |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice побудувати. Хороший баланс. 512mb на карту, у вашому резолюції (Я припускаю, 1280x1024), хоча і є надмірністю. Великий платі, Best 7200rpm SATA HDD там, хороший процесор, хорошої пам'яті. Я не хотів би бачити 8800GTS 320MB, хоча, проте, якщо ваш бюджет обмежує Вас в 8600 то це наступний кращі карти. Чому 64-розрядної версії Vista, хоча? Я все ще сміючись над Ваше перше повідомлення, 1GB 8600! Що абсолютної відходів оперативної пам'яті на карті, що доблесть. . Який Builder це?
|
| |||
| |||
| LOL, Yep Thats, що я думав про 8600 1GB. Він запропонував 64 біт для якоїсь дивної причини, але я сказав йому, що я хотів, щоб 32-бітової версії. Мій бюджет чи обмежить мене на 8600GT 512MB. Я буду використовувати 37inch HDTV на 1360x768, а також 22 "1680 Res моніторі, так 512mb Я думав, буде достатній. Білдер є www.computerhq.co.uk Говорив з ним досить багато, і каже .. ОК, якщо я даю тобі 600 фунтів, що б ви запропонували, і він виступив з останнім характеристики ... |
|
| |||
| |||
| Гаразд, на 1680x1050 вам знадобляться додаткові RAM. Але ви збираєтеся боротися з іграми в лапки, щоб домогтися гідного, плавне, частота кадрів у цій резолюції, з цією карткою. Вам дійсно потрібно йти на компроміс з Detail налаштування. Навіть якщо ви не йти вперед, за новими випусками ви збираєтеся вимагає більше енергії. Я настійно рекомендую 320MB 8800. 64-розрядної версії Vista не має сенсу. Можу посперечатися, що він отримав з фонду, що (тому що ніхто не хоче), і він розвантаження на вас. Ви хочете піти будівнику маршрут або побудувати собі? Мені доведеться пронозливий навколо на будівельників, якщо ви хочете?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Йер. Я буду використовувати основному HDTV. Я збудував цей я в даний момент, але цього разу я думав .. СОД його. Нехай хто-небудь інший це зробити, LOL. 600 фунтів це все включено будівництва і перевезень від цього Блоку. Я думаю, що буду дотримуватися цього малюка Dont як я думаю, у мене така справа дійсно погано, але спасибі за вашу допомогу і питаю. |