![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, аз съм нов Възможно ли е да има 2 клавиатури на същия компютър, но програмата ключовете на само един от тях? Айв имам 2 клавиатури, безжична и безжични, Знам, че там е софтуер там, че няма ключови програмиране. но аз havnt били в състояние да намерят едно по-прави го на дуел keybored и все още се съхранява един нормален. Надявам се, че има смисъл. Алекс известен още като простак |
|
| |||
| |||
| Преди всичко да Компютърни Juce Второ от всички. Никога не съм виждал двойната клавиатура PC през целия си живот. Двоен екран. Dual стерео. Dual всичко друго, но никога не клавиатури. С изключение на лаптопите obvously. Все пак това не означава, не му possilbe тя може да означава просто му много редки. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз се чудех дали някой е дошъл в целия софтуер за единна програма за клавиши, за да направя нещата. като натиснете съм "за медия плеър и" P "за Photoshop и др Благодарности |
|
| |||
| |||
| Айв прочетете това, преди и в други форуми, и те никога не двойна kayboards В крайна сметка мисля, DONT възможното му колега |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете да имате два клавиатури на същия компютър. Много хора са опитвали, но никой не трябва да работят, доколкото знам Изключено.
Като каза, че той изглежда като използвате една игра-тампон заедно с клавиатурата да е решение. Програма бутоните на вашата игра-тампон за функциите, които искате да използвате, и Presto. Също така се създаде много по-малко място на бюрото ви от две клавиатури. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и аз трябва да клавиатури на моя компютър! ![]() един часа USB (Основната ми аз винаги употреба), а другият е нормална клавиатура конектор (вещица аз употреба за достъп до моя BIOS като USB клавиатура навик работа по BIOS пост), но и двете клавиатури работят перфектно Бих на очакваните някакъв проблем, като замразяване, но съм имал това за 2 години сега с никакъв проблем .. както и за програмиране един от клавиатури клавишите да направя някои неща не съм сигурен дали можеш да направиш това, дори ако могат да мисля, че ще направим същото и от другата клавиатура
|
| |||
| |||
| Единственият начин, по който може да мисли на разстояние е да получите клавиатура, която поддържа ключови картографиране като Logitech G11. Творби лечение с 18 програмируеми клавиши. не сте сигурни как това ще се държат, ако е свързан към компютър, заедно с standrd клавиатурата. Наздравици Крис. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, аз правя това, както и
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Клавиатура за грешка или Не, настояще клавиатура | се справят | Общи Хардуер Чат | 20 | 27-ми октомври 2009 16:26 |
| Клавиатура помогне моля! | tomford100 | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 13 Сеп 2007 12:01 |
| Клавиатура Конфигурация - Настройка Logitech Клавиатура в Windows | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 16 май 2007 06:31 |
| Клавиатура - Как да почистите клавиатурата? | на glyphon | Общи Хардуер Чат | 7 | 4 октомври 2006 15:26 |
| Клавиатура и мишка - Аз съм като има проблем с новата ми клавиатура и мишка ... | Elite Techs | Общи Хардуер Чат | 4 | 19-ти септември 2006 01:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |