![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια Παιδιά, είμαι νέος
Είναι δυνατόν να έχουν 2 πληκτρολόγια στον ίδιο υπολογιστή, αλλά το κλειδί για το πρόγραμμα που μόνο ένας από αυτούς; IVe έχεις 2 πληκτρολόγια, ασύρματο και μη ασύρματα, Γνωρίζω ότι υπάρχει εκεί έξω λογισμικού που κάνει βασικά PROGRAMING. i havnt αλλά ήταν σε θέση να βρούμε μία το κάνει για την μονομαχία keybored ακόμη και διατηρώντας μία κανονική. Ελπίζω ότι έχει νόημα. Alex γνωστός και ως βλαξ |
|
|
|||
|
|||
|
Πρώτα απ 'όλα να χαιρετίσω Υπολογιστών Juce
Δεύτερη όλων. Δεν έχω δει ποτέ μια διπλή πληκτρολογίου PC σε όλη μου την ζωή. Διπλή οθόνη. Διπλή στερεοφωνικό. Διπλή οτιδήποτε άλλο, αλλά ποτέ δεν τα πληκτρολόγια. Με την εξαίρεση των laptops obvously. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει την possilbe δεν μπορεί να σημαίνει μόνο την πολύ πολύ σπάνια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αναρωτιόμουν αν κάποιος έχει υποπέσει στην αντίληψή του λογισμικού με το πρόγραμμα και μόνο πλήκτρα για να κάνει πράγματα. όπως και πατήστε 'm' για το media player και «p» για photoshop ect Ευχαριστώ |
|
|
|||
|
|||
|
IVe διαβάσετε σε άλλες πριν από αυτό το φόρουμ, και που δεν έπραξαν διπλή kayboards στο τέλος, πιστεύω ότι πιθανόν dont mate
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν μπορείτε να μην έχουν δύο πληκτρολόγια στον ίδιο υπολογιστή. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν αλλά κανείς δεν έχεις να εργαστούν στο μέτρο που γνωρίζω off.
Κατόπιν τούτου, φαίνεται ότι χρησιμοποιούν ένα παιχνίδι-pad, παράλληλα με το πληκτρολόγιό σας μπορεί να είναι η λύση. Πρόγραμμα τα κουμπιά του παιχνιδιού σας-pad για τις λειτουργίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ταχύς. Επίσης, αναλαμβάνει πολύ λιγότερο χώρο στο γραφείο σας από τα δύο πλήκτρα. Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
καλά έχω να πληκτρολόγια για τον υπολογιστή μου!
![]() μία usb (βασικές μου πάντα μία i χρήσης) και το άλλο είναι το κανονικό πληκτρολόγιο υποδοχή (μάγισσα να χρησιμοποιήσω για την πρόσβαση μου bios usb πληκτρολόγιο όπως συνηθίζει εργασίες για bios μετά) αλλά και τα δύο πλήκτρα τέλεια εργασία θα αναμένεται από κάποιου είδους πρόβλημα όπως κατάψυξη, αλλά είχα αυτό για 2 χρόνια τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα με .. προγραμματισμού, όπως για ένα από τα πληκτρολόγια πλήκτρα να κάνουμε ορισμένα πράγματα δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να το κάνουμε ακόμα και αν θα μπορούσε να πιστεύω ότι θα πράξει το ίδιο για τα άλλα πληκτρολόγια
|
|
|||
|
|||
|
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να θεωρώ off είναι να έχετε ένα πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει βασικές χαρτογράφησης, όπως το Logitech G11. Έργα μία θεραπεία με 18 προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Δεν είστε σίγουροι πώς θα συμπεριφερθεί αν είναι συνδεδεμένος με έναν υπολογιστή μαζί με ένα πληκτρολόγιο standrd.
Εις υγεία Κρις. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pete21, εγώ ότι και