![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej momački, ja sam novi
Je li moguće imati 2 klavijature na istom računalu, no program tipke na samo jedan od njih? Ive je dobio 2 klavijature, bežični i ne bežični, znam postoji softver vanjska strana ima taj se ključ programiranje. ali ja havnt mogli naći jedan od ona na dvoboj keybored i još uvijek čuva jedan normalni. Nadam se da ima smisla. Alex aka majmun |
|
|
|||
|
|||
|
Prije svega, dobrodošli na Računalna Juce
Second of all. Nikad nisam vidio dvije tipkovnici računala u mom cijelom životu. Dvostruki ekran. Dual stereo. Dual sve drugo, ali nikada klavijature. Uz izuzetak laptop obvously. No to ne znači da njegova ne possilbe svibanj pravedan znače njegove vrlo vrlo rijetki.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Bio sam zadivljen ako bilo tko je došao preko softvera za program jedinstvenog tipke za napraviti stvari. kao i pritisnite 'm' za media player i 'p' za photoshop itd. Hvala |
|
|
|||
|
|||
|
Ive pročitate prije nego što u ostalim forumima, i oni nikad nije dual kayboards na kraju, dont misliti moguće drugarica
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne da ne možete imati dvije klavijature na istom računalu. Mnogi ljudi su pokušali, ali nitko je dobio Internet to funkcionirati, kao što znam FAS off.
Poslije rečenog da, izgleda da putem igre-oslabljivač pored tipkovnici može biti rješenje. Program gumbe vaše igre-jastučić za funkcije koju želite koristiti i odmah. Također uzima puno manje prostora na Vašem stolu od dvije klavijature. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dobro sam se klavijature na moj pc!
![]() jedan usb (moj glavni jednom sam uvijek koristi) a drugi je normalna tipkovnica konektor (vještica i koristiti za pristup moj bios kao USB tipkovnica navika rad na bios post), ali oba rade savršeno klavijature bih očekivanih nekakvu problema poput zamrzavanje, ali sam imao 2 godine to za sada bez problema .. kao i za programiranje u jednoj od tipki klavijature učiniti određene stvari sam ne siguran ako možete to učiniti čak i ako bi mogao ja mislim da će to učiniti isto na drugoj tipkovnici
|
|
|||
|
|||
|
Jedini put Ja mogu misliti isključeno je da bi dobili na tipkovnici tipku koja podržava mapiranje poput Logitech G11. Works gozba sa 18 programirljiva ključeve. ne znam kako bi to ponašati ako je spojen na računalo zajedno s standrd tipkovnici.
Živjeli Chris. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pete21, i to kao