![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hé fiúk, én vagyok az új
Lehet, hogy a 2 billentyűzet az ugyanazon a számítógépen, de a program a gombok csak egyikük? Ive got 2 billentyűzet, vezeték nélküli és a vezeték nélküli, Tudom, az a szoftver, arra nézve, hogy ez kulcsfontosságú programozás. de én havnt sikerült megtalálni az egyik és nem a párbaj keybored, és még mindig az egyik normális. Remélem, hogy van értelme. Alex aka Slob |
|
|
|||
|
|||
|
Először is üdvözlünk a Computer Juce
Másodszor is. Soha nem látott kettős billentyűzet számítógép az én egész életemben. Osztott képernyőn. Dual sztereó. Kettős minden mást, de soha nem billentyűzet. Kivéve a laptopok obvously. Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem possilbe ez azt jelenti, hogy nagyon-nagyon ritka.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Csodálkoztam is, ha valaki ráakad szoftver program egységes kulcsok nem cucc. nyomjuk meg, mint "m" a média-lejátszó és a "p" a photoshop ect Köszönöm |
|
|
|||
|
|||
|
Ive olvasni ezt megelőzően más fórumokon, és soha nem volt kettős kayboards a végén, ne gondolja, hogy lehetséges mate
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No nem lehet két billentyűzet az ugyanazon a számítógépen. Sokan megpróbálták, de senki sem kapta meg a munkát fas tudom ki.
Miután azt mondta, hogy, hogy néz ki, mint használ egy vad-pad mellett a billentyűzet lehet a megoldás. Program a gombok meg a vad-pad a funkciókat akarjuk használni, és gyors. Is egy sokkal kevesebb helyet a pultnál, mint két billentyűzet. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
jól van, hogy én a PC-billentyűzet!
![]() egy usb (my fő Mindig használatra) és a másik a normál billentyűzet csatlakozó (boszorkány használom hozzáférését bios USB billentyűzet szokás munka bios post), hanem a két billentyűzet tökéletes munkát én várható valami probléma, mint fagyasztás, de már ez 2years most nincs probléma .. mint a programozás egyike a billentyűzet gombjainak, hogy bizonyos dolgokat nem vagyok biztos benne, hogy meg tudod csinálni, hogy még ha azt hiszem, ez nem azonos a másik billentyűzet
|
|
|||
|
|||
|
Az egyetlen mód, azt hiszem ki kell, hogy a billentyűzet, amely támogatja a kulcsfontosságú feltérképezése, mint a Logitech G11. Működik a kezelésére, 18 programozható gombok. nem biztos benne, hogy ez hogyan fog viselkedni, ha csatlakozik a PC együtt standrd billentyűzetre.
Egészségére Chris. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pete21, tudom, hogy jól