![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני חדש האם ניתן לקבל 2 מקשים על אותו מחשב, אך התוכנית של מפתחות רק אחד מהם? Ive יש 2 מקלדות, אלחוטי ולא אלחוטי, אני יודע שיש שם בחוץ, היא תוכנה שעושה programing מפתח. אבל אני havnt הצלחתי למצוא אחת את עושה את זה ב דו קרב keybored ועדיין לשמור על אחד נורמלי. אני מקווה שזה הגיוני. אלכס aka מטומטם וגס |
|
| |||
| |||
| קודם כל ברוכים הבאים המחשב Juce שנית כל. אני מעולם לא ראיתי כפול מקלדת מחשב בכל חיי. Dual המסך. Dual סטריאו. Dual הכל אבל אף פעם לא מקלדות אחר. למעט מחשבים ניידים obvously. עם זאת, אין פירושה כי לא possilbe שלה ייתכן שהוא פשוט אומר את מאוד מאוד נדיר. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תהיתי אם יש מישהו להתקל התוכנה תוכנית אחת המפתחות לעשות דברים. כמו הקש 'ז' עבור Media Player ו 'P' עבור Photoshop ect תודה |
|
| |||
| |||
| Ive לקרוא את זה פעם ב פורומים אחרים, והם לא עשו kayboards הכפול בסופו של דבר, את חושבת dont אפשרי להצטמד |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, אתה לא יכול להיות שני מקשים על אותו מחשב. אנשים רבים ניסו אבל אף אחד לא מטפל בזה לעבוד כמו שאני יודעת fas הנחה.
לאחר אמר כי זה נראה כמו משחק באמצעות-לרפד לצד המקלדת שלך עשויה להיות הפתרון. תוכנית הכפתורים של המשחק שלך ל-רפד את הפונקציות שאתה רוצה להשתמש ו presto. כמו כן לוקח למעלה הרבה פחות מקום על השולחן שלך מאשר שתי מקלדות. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני צריך מקשים על המחשב שלי!! ![]() אחד USB (הראשי שלי, אני תמיד משתמש אחד) והשני הוא בדרך כלל אחד מחבר מקלדת (המכשפה אני משתמש לגשת את ה-BIOS כמו מקלדת USB רגיל לכתוב עבודה ב-BIOS), אבל הן מקלדות עבודה מושלמת הייתי צפויה של כ כמו סוג של בעיה הקפאה אבל יש לי את זה עכשיו 2years ללא שום בעיה .. מבחינת תכנות אחד המפתחות מקלדות לעשות דברים מסוימים איני בטוח אם אתה יכול לעשות את זה גם אם אתה יכול אני חושב שזה היה עושה את אותו הדבר על אחרים המקלדת
|
| |||
| |||
| הדרך היחידה שאני יכול לחשוב את זה כדי לקבל מקלדת התומכת מיפוי מפתח כמו Logitech G11. עובד של מטפלים עם 18 programmable המפתחות. לא בטוח עד כמה זה היה להתנהג אם הוא מחובר למחשב יחד עם standrd המקלדת. לחיים כריס. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, אני עושה את זה גם