mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Please Help - klavišiniai

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 26, 2008, 01:23
Naujas Narys

Default Please Help - klavišiniai

Hey guys, I'm new

Ar galima turėti 2 klavišiniai dėl paties kompiuterio, tačiau apie programą tik vienam iš jų raktus?

Ive Got 2 klaviatūros, bevielio ryšio ir ne bevielis,
Žinau, yra programinės įrangos ten, kad tai pagrindinis programavimas.

bet aš havnt pavyko rasti vieną ar jo dvikova keybored ir dar palaikymo vieno normalaus.

Tikiuosi, kad prasminga.

Alex
aka Slob
Old Gegužė 26, 2008, 04:29
Naujas Narys

Pirmiausia Sveiki Kompiuterinis Juce

Antrasis visų.
Aš niekada dviejų klaviatūra kompiuterio per visą savo gyvenimą. Dvigubas ekranas. Dual stereo. Dual visa kita, bet niekada klaviatūros. Su Laptops išskyrus obvously. Tačiau tai nereiškia, kad jos ne possilbe ji gali tiesiog reikšti savo labai labai retai.
Old Gegužė 26, 2008, 05:04
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Morka View Post
Pirmiausia Sveiki Kompiuterinis Juce

Antrasis visų.
Aš niekada dviejų klaviatūra kompiuterio per visą savo gyvenimą. Dvigubas ekranas. Dual stereo. Dual visa kita, bet niekada klaviatūros. Su Laptops išskyrus obvously. Tačiau tai nereiškia, kad jos ne possilbe ji gali tiesiog reikšti savo labai labai retai.
Jo tik 2 klaviatūros prijungtas prie paties comeputer, 1 Wireless USB ir kiti normalus USB.

I was wondering, jei kas nors susidurti su programinės įrangos į programą vienu klavi ¹ us to do stuff. kaip paspauskite 'm' Media Player ir "p" ir Photoshop tt

Ačiū
Old Gegužė 26, 2008, 09:42
Donorų grupės

Ive, perskaitykite šią iki kituose forumuose, ir jie niekada dvejopo kayboards galų gale, dont think galimą padėjėjas
Old Gegužė 31, 2008, 08:37
Donorų grupės

Ne jūs negalite turėti dviejų klaviatūros dėl to paties kompiuterio. Daug žmonių bandė, tačiau nė vienas jis pateko į darbą kaip fas, kaip aš žinau, ne.

Having said that, atrodo, kad naudojant žaidimų kilimėlis šalia klaviatūros gali būti sprendimas. Programos jūsų žaidimo mygtukais-Pad funkcijoms, kurią norite naudoti ir presto. Taip pat užima daug mažiau vietos ant jūsų stalo, nei dvi klaviatūros.

Cheers:
Chris

Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis

Procesorius (-iai):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM atmintis:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Graphics Card (-ai):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Garso plokštė:
Borto 7,1 Garsas
Kietasis diskas (-ai):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Kosmosas RC-1000 / Arktis 600W PSU
Aušinimas:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Tinklas / Internetas:
Borto
Monitorius (-ai):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operacinė sistema (-os):
Win-XP (SP2)
Old Gegužė 31, 2008, 16:11
Donorų grupės

gerai turiu Klaviatūros mano PC!
Vienas USB (mano pagrindine Visada naudoti), o kitas yra įprastas klaviatūros jungtis (ragana galiu naudoti prieigą prie savo BIOS, USB klaviatūra įpratęs dirbti su BIOS paštu), bet tiek klaviatūros darbas puikus Norėčiau tikėtis iš tam tikrų problemų, kaip rūšiuoti užšaldymo bet turėjau šį 2years dabar be jokių problemų .. kaip programavimo vienas klaviatūros klavišus daryti tam tikras Daiktai nesu tikras, ar jūs galite padaryti, kad net jei galėtumėte Manau, kad tai būtų daryti tą patį su kita klaviatūra

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Gegužė 31, 2008, 23:47
Donorų grupės

Tik taip galiu galvoti ne yra gauti klaviatūra kuri palaiko pagrindinius kartografavimo kaip "Logitech G11. Kūriniai gydyti su 18 programuojamos klavišai. nežinote, kaip tai turėtų elgtis, jei jis prijungtas prie kompiuterio, kartu su standrd klaviatūra.

Į sveikatą
Chris.
Old Birželis 1, 2008, 01:12
Donorų grupės

pete21, aš, kad taip pat Turiu G15 klaviatūra normaliai dalykų, bet senas PS / 2 keyboard pat susijusi naudoti BIOS ir tt

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis susidoroti General Hardware Chat 20 27 spalis 2009 16:26
Klaviatūros Help please! tomford100 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 13 rugsėjis 2007 12:01
Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 Gegužė 16, 2007 06:31
Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? glyphon General Hardware Chat 7 4 spalis 2006 15:26
Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... Elite techs General Hardware Chat 4 19 rugsėjis 2006 01:38
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.