![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, I'm new Ar galima turėti 2 klavišiniai dėl paties kompiuterio, tačiau apie programą tik vienam iš jų raktus? Ive Got 2 klaviatūros, bevielio ryšio ir ne bevielis, Žinau, yra programinės įrangos ten, kad tai pagrindinis programavimas. bet aš havnt pavyko rasti vieną ar jo dvikova keybored ir dar palaikymo vieno normalaus. Tikiuosi, kad prasminga. Alex aka Slob |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia Sveiki Kompiuterinis Juce Antrasis visų. Aš niekada dviejų klaviatūra kompiuterio per visą savo gyvenimą. Dvigubas ekranas. Dual stereo. Dual visa kita, bet niekada klaviatūros. Su Laptops išskyrus obvously. Tačiau tai nereiškia, kad jos ne possilbe ji gali tiesiog reikšti savo labai labai retai. |
|
| |||
| |||
| Citata:
I was wondering, jei kas nors susidurti su programinės įrangos į programą vienu klavi ¹ us to do stuff. kaip paspauskite 'm' Media Player ir "p" ir Photoshop tt Ačiū |
|
| |||
| |||
| Ive, perskaitykite šią iki kituose forumuose, ir jie niekada dvejopo kayboards galų gale, dont think galimą padėjėjas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne jūs negalite turėti dviejų klaviatūros dėl to paties kompiuterio. Daug žmonių bandė, tačiau nė vienas jis pateko į darbą kaip fas, kaip aš žinau, ne.
Having said that, atrodo, kad naudojant žaidimų kilimėlis šalia klaviatūros gali būti sprendimas. Programos jūsų žaidimo mygtukais-Pad funkcijoms, kurią norite naudoti ir presto. Taip pat užima daug mažiau vietos ant jūsų stalo, nei dvi klaviatūros. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gerai turiu Klaviatūros mano PC! ![]() Vienas USB (mano pagrindine Visada naudoti), o kitas yra įprastas klaviatūros jungtis (ragana galiu naudoti prieigą prie savo BIOS, USB klaviatūra įpratęs dirbti su BIOS paštu), bet tiek klaviatūros darbas puikus Norėčiau tikėtis iš tam tikrų problemų, kaip rūšiuoti užšaldymo bet turėjau šį 2years dabar be jokių problemų .. kaip programavimo vienas klaviatūros klavišus daryti tam tikras Daiktai nesu tikras, ar jūs galite padaryti, kad net jei galėtumėte Manau, kad tai būtų daryti tą patį su kita klaviatūra
|
| |||
| |||
| Tik taip galiu galvoti ne yra gauti klaviatūra kuri palaiko pagrindinius kartografavimo kaip "Logitech G11. Kūriniai gydyti su 18 programuojamos klavišai. nežinote, kaip tai turėtų elgtis, jei jis prijungtas prie kompiuterio, kartu su standrd klaviatūra. Į sveikatą Chris. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, aš, kad taip pat
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaviatūros klaidą ar No Keyboard dabartis | susidoroti | General Hardware Chat | 20 | 27 spalis 2009 16:26 |
| Klaviatūros Help please! | tomford100 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 13 rugsėjis 2007 12:01 |
| Keyboard Configuration - Parametrai Logitech Keyboard Windows | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 16, 2007 06:31 |
| Keyboard - Kaip valyti klaviatūrą? | glyphon | General Hardware Chat | 7 | 4 spalis 2006 15:26 |
| Klaviatūra ir pelė - Turiu problema su mano nauja klaviatūra ir pelė ... | Elite techs | General Hardware Chat | 4 | 19 rugsėjis 2006 01:38 |
| Temos įrankiai | |
| |