rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

Please Help - klawiatury

Reply

Narzędzia wątku
Old 26. maja 2008, 01:23
Nowe państwa grupy

Default Please Help - klawiatury

Hey Guys, I'm new

Czy można mieć 2 klawiatury na tym samym komputerze, ale program klawiszy tylko jeden z nich?

Ive got 2 klawiatur bezprzewodowych i bezprzewodowych,
Wiem, to oprogramowanie, które obecnie nie ma klucza programowania.

ale i havnt mógł znaleźć jeden to na pojedynek keybored i jeszcze jedna normalne.

Mam nadzieję, że ma sens.

Alex
vel Slob
Old 26. maja 2008, 04:29
Nowe państwa grupy

Przede wszystkim zapraszamy do komputera Juce

Drugi wszystkich.
Nigdy nie widziałem podwójnego klawiatury komputera w moim życiu. Podwójny ekran. Dual stereo. Podwójny wszystko inne, ale nigdy nie klawiatur. Z wyjątkiem laptopów obvously. Jednakże nie oznacza to, że jej nie mozliwe może tylko oznaczać jej bardzo rzadko.
Old 26. maja 2008, 05:04
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by The Carrot View Post
Przede wszystkim zapraszamy do komputera Juce

Drugi wszystkich.
Nigdy nie widziałem podwójnego klawiatury komputera w moim życiu. Podwójny ekran. Dual stereo. Podwójny wszystko inne, ale nigdy nie klawiatur. Z wyjątkiem laptopów obvously. Jednakże nie oznacza to, że jej nie mozliwe może tylko oznaczać jej bardzo rzadko.
Jej tylko 2 klawiatury podłączone do tego samego comeputer, 1 USB, bezprzewodowe i inne normalne usb.

I zastanawiałem się czy ktoś nie zetknął się z oprogramowania do programu jednym klucze do rzeczy. naciśnij jak "m" dla odtwarzacza multimedialnego i "p" dla photoshop ect.

Dzięki
Old 26. maja 2008, 09:42
Grupa dawcy

Ive przeczytać ten wcześniej w innych forach, a oni nigdy nie zrobił podwójnego kayboards w celu jego ewentualnego dont think mate
Old 31 maj 2008, 08:37
Grupa dawcy

Nie można nie mieć dwie klawiatury na tym samym komputerze. Wielu ludzi próbowało, ale nikt nie ma go do pracy jako ile wiem off.

Mimo, że wygląda na to, że za pomocą gry opuszki obok klawiatury może być rozwiązanie. Program przyciski do gry-pad do funkcji, której chcesz użyć, a presto. Ponadto zajmuje dużo mniej miejsca na biurku niż dwóch klawiatur.

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamięć RAM:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Karta graficzna (y):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Karta dźwiękowa:
Onboard Sound 7.1
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieć / Internet:
Onboard
Monitor (y):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (-y):
Win XP (SP2)
Old 31 maj 2008, 16:11
Grupa dawcy

Mam również do klawiatur na moim komputerze!
jeden usb (mój główny i zawsze używać), a drugi jest normalną klawiaturę złącza (wiedźma i wykorzystanie dostępu do systemu BIOS w mojej klawiatury USB wont prace nad BIOS post), ale zarówno klawiatury pracy i byłby idealny oczekiwanych jakiś problem, jak zamrażanie, ale miałem to za 2 lata się bez problemu .. jak dla programowania jeden z klawiszy klawiatury do robienia pewnych rzeczy nie jestem pewien, czy możesz to zrobić, że nawet gdyby mógł Pan Myślę, że to samo na drugiej klawiatury

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Old 31 maj 2008, 23:47
Grupa dawcy

Jedyny sposób mogę myśleć off jest uzyskanie klawiaturze klawisz, który obsługuje mapowanie jak Logitech G11. Works a treat z 18 programowalnych klawiszy. nie wiesz, jak to się zachowywać, jeśli jest podłączony do komputera PC wraz z standrd klawiatury.

Wiwaty
Chris.
Old 1 czerwca 2008, 01:12
Grupa dawcy

pete21, i tego, jak dobrze Mam G15 klawiatura dla zwykłych rzeczy, ale starą PS / 2 klawiatury również podłączony do stosowania w BIOS itp.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):