![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, I'm new Czy można mieć 2 klawiatury na tym samym komputerze, ale program klawiszy tylko jeden z nich? Ive got 2 klawiatur bezprzewodowych i bezprzewodowych, Wiem, to oprogramowanie, które obecnie nie ma klucza programowania. ale i havnt mógł znaleźć jeden to na pojedynek keybored i jeszcze jedna normalne. Mam nadzieję, że ma sens. Alex vel Slob |
|
| |||
| |||
| Przede wszystkim zapraszamy do komputera Juce Drugi wszystkich. Nigdy nie widziałem podwójnego klawiatury komputera w moim życiu. Podwójny ekran. Dual stereo. Podwójny wszystko inne, ale nigdy nie klawiatur. Z wyjątkiem laptopów obvously. Jednakże nie oznacza to, że jej nie mozliwe może tylko oznaczać jej bardzo rzadko. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
I zastanawiałem się czy ktoś nie zetknął się z oprogramowania do programu jednym klucze do rzeczy. naciśnij jak "m" dla odtwarzacza multimedialnego i "p" dla photoshop ect. Dzięki |
|
| |||
| |||
| Ive przeczytać ten wcześniej w innych forach, a oni nigdy nie zrobił podwójnego kayboards w celu jego ewentualnego dont think mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można nie mieć dwie klawiatury na tym samym komputerze. Wielu ludzi próbowało, ale nikt nie ma go do pracy jako ile wiem off.
Mimo, że wygląda na to, że za pomocą gry opuszki obok klawiatury może być rozwiązanie. Program przyciski do gry-pad do funkcji, której chcesz użyć, a presto. Ponadto zajmuje dużo mniej miejsca na biurku niż dwóch klawiatur. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam również do klawiatur na moim komputerze! ![]() jeden usb (mój główny i zawsze używać), a drugi jest normalną klawiaturę złącza (wiedźma i wykorzystanie dostępu do systemu BIOS w mojej klawiatury USB wont prace nad BIOS post), ale zarówno klawiatury pracy i byłby idealny oczekiwanych jakiś problem, jak zamrażanie, ale miałem to za 2 lata się bez problemu .. jak dla programowania jeden z klawiszy klawiatury do robienia pewnych rzeczy nie jestem pewien, czy możesz to zrobić, że nawet gdyby mógł Pan Myślę, że to samo na drugiej klawiatury
|
| |||
| |||
| Jedyny sposób mogę myśleć off jest uzyskanie klawiaturze klawisz, który obsługuje mapowanie jak Logitech G11. Works a treat z 18 programowalnych klawiszy. nie wiesz, jak to się zachowywać, jeśli jest podłączony do komputera PC wraz z standrd klawiatury. Wiwaty Chris. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, i tego, jak dobrze
|
| Zakładki |